- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo pogledaj dali ti se u task manageru koristi mozda neki proces......a da je vezan s time...tj adobe..ja isto tako nemogu izbrisati neku mapu od cs4 m.c
Zanimljivo da Unlocker to nije mogao pobrisat.
Jesi probao opciju Delete after next reboot????
(Možda sam krivo napisao,nemam momentalno Unlocker install....ali,tako nekako)
Evo napravio sam to i nece ali da pojasnim problem imam dvije patricije na obadvije su bili windowsi i sad sam na ovoj sve pobrisao osim te dvije datoteke jel bi tu htjeo drzat filmove i takve stvari i ti windowsi su imali previse virusa.
Zasto bi morao brisati nesto zbog formatiranja?
Pa samo formatiranje ce sve pobrisati.
Inace kada nesto ne mogu obrisati a nije uvijek do toga da neki program "drzi" datoteku,
dignem neki Linux live i obrisem,uvijek je uspijevalo.
PS. particija a ne patricija.
Ne prbo sam vec formatirat i pise windows was unable to format
Loooooooooool ja napisao patricija lllllllllol
Ovako odlucio sam da je ovo nemoguce samo sad koji os instalirati opet xp ili vistu ili windows 7
Kad smo već kod tih datoteka koje se ne daju izbrisati - i mene je to uvjek mučilo, zanima me koja je najbolja LiveCD/DVD verzija linuxa za takve zahvate kad se file ili datoteka prave pametni.
Jel mi možete nabrzaka preporučit neki windows os da stignem instalirat do pola 12
Kad smo već kod tih datoteka koje se ne daju izbrisati - i mene je to uvjek mučilo, zanima me koja je najbolja LiveCD/DVD verzija linuxa za takve zahvate kad se file ili datoteka prave pametni.
windows 7 beta.......build koji hoces vazno da ima puno seed...
JA bi stavio Vistu i sve updatove na nju jer Windows 7 je ipak još beta.
Jel mi možete nabrzaka preporučit neki windows os da stignem instalirat do pola 12
što ti nabijaš postove kad dođu modovi bit će svega
uzmi xp bolji za igrice ali ako voliš ljepše onda vistu valjda
Besmisleno nabacivanje porukama - lock!
probaj formatirat nekim od programa na hiren's boot cd-u. ja koristim partition magic koji je na njemu i nemam nikakvih problema.