Povezivanje TV i računala

poruka: 5
|
čitano: 5.917
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Povezivanje računala i TV

Htio bih spojiti TV i pc, za gledanje filmova, nista vise. Tek tolko da ne moram przit za dvd-player, a neda mi se sjedit pred racunalom i gledat film po 2 sata.

Imam neki glupi tv, koji nema S-video, nego samo video2 input, i ona 2 ulaza za zvuk, a iza ima scart. Na kompu imam ati radeon HD5770 http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5770/Pages/ati-radeon-hd-5770-overview.aspx

Da li se uopce moze spojiti preko tog video2 inputa? TV i pc su udaljeni cca 5metara, tak da bi mi trebao malo duzi kabel

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 11:18 (Plavi64).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Povezivanje računala i TV

nitko nezna?

15 godina

Ne možeš to spojit, grafička ti daje samo digitalni signal, a na tv možeš spojit analogni.  Jedino rješenje ti je kupit nekakav konverter digitalnog signala na analogni koji košta oko 300 kn.

16 godina

- novije VGA nemaju (stare) analogne video izlaze (RCA/Svideo).

- konverteri su neisplativi, većinom i nekvalitetni, pa čak i cijena novog LCDa ... ali ima jeftino rješenje, upravo idealno za stari TV.

.. jer stari TV u pravilu imaš/trebaš DVBt prijemnik, e pa trebaš samo neki s USBom (player) može i s PVR funkcijom (recorder). Snimiš na stick film i ubodeš u DVBt.

Takvi prijemnici s USBom su od 120-200kn (mpg2 je za naše programe) ako ideš na neke skuplje, npr mpg4, mkv, (za h.264) tad je cijena 200-400kn, ... ali još jeftinije od konvertera koji ne služi nečimu drugom. Više od tog se ne isplati osim ako imaš u planu neki ''multimedia'' centar, lan itd.. tu već dolaziš blizu cijene novih TVa pa nije isplativo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Povezivanje TV i računala

na ovom linku imaš upravo to pc to tv,konverter

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-pc-to-tv/111242.aspx

dobiješ sve sa kablovima ,pogledaj slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: