Vip i zenski tehnicar

poruka: 12
|
čitano: 2.577
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vip i zenski tehnicar

Imao sam maloprije problema s prijavom na 'moj vip'.

Bilo mi je jako hitno pa sam zovnio 0917700, javio mi se operater, bolje receno zena! Smijeh

Nemam nista protiv zena, dapace, obozavam ih, ali kad sam joj rekao da s istim korisnickim imenom i sifrom nemam problema pri prijavi na e-mail acc ali da imam probleme s prijavom na moj vip.

Ona mi je rekla da 'Resetiram racunalo i probam poslije'... na to sam joj odgovorio da sam probao i jutros s drugog racunala i da nije radilo.

Na to mi je rekla da promjenim password i username.  ?????

JA: - Kako da promjenim username??? (sarkasticno)

ONA: - preko MOJ VIP sucelja!

JA: - Ali ne mogu pristupiti MOJ VIP sucelju jer mi kaze da je password pogresan!

ONA: - Gospodine, pokusajte promjeniti password onda!

JA: - kako? (sad se vec osjecam glupo!!)

ONA: - preko MOJ VIP sucelja! (cak i ona zastane malo kada je ovo govorila)

JA: Da, odlicno, ali kako cu pristupiti tom sucelju? (i nabacim lagani smjesak)

ONA: - Pokusajte resetirati racunalo!
JA: - OK, ja sada idem... bok bok!

Moj vip sucelje je proradilo maloprije, nisam resetirao racunalo, nisam mjenjao password. Viče

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.

0 0 hvala 0
17 godina
Vip i zenski tehnicar

heheh! a šta ju nisi poslušao i resetirao komp? Smijeh

ali inače ima puno takvih gluposti kad se zovu te službe za korisnike, ne znam kak im samo padaju neke ideje na pamet. Ugl, resetirajte računalo, pokušajte ponovno, jeste li sigurni da se unijeli pravo korisničko ime i tako slično. Za poludit!

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vip i zenski tehnicar

ha ha ha Smijeh

17 godina
Vip i zenski tehnicar

imaš ti svašta na ovom svijetu......

još ćeš svaštas doživjeti u životuOsmijeh

Moj laptop:HP Compaq 6715b, Sempron 3600+
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vip i zenski tehnicar

Baš su zgodne one u Varaždinskoj poslovniciCool

Nemam prigovora.

Neka pati koga smeta.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vip i zenski tehnicar

Nažalost imao sam priliku tako razgovarati, ali ne sa VIPom nego sa Metronetom.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vip i zenski tehnicar

Isto bi ti se dogodilo da se javio muški. Isto je u svim firmama koje se bave bilo telefonom ili internetom.  Ne radi se ni o kakvim tehničarima, nego o studentima od kojih većina studira nešto što nema nikakvih dodirnih točaka s telekomunikacijama i računalima. Na početku prođu obuku, čiji je glavni cilj da budu uljudni u razgovoru s mušterijama. A daju upute što trebaš uraditi ne na osnovu svoga znanja, nego na osnovu algoritama koje im da firma (ako je ovo, onda uradi ovo), odnosno upali, ugasi, resetiraj i slično. Problem je kad pomoć od njih traži netko tko je upućen u tehnologiju. Osim što, u najboljem slučaju moraš najprije slušati muziku, onda idućih 15 minuta govore ti da uradiš stvari koje si i onako već sam pokušao. Imao sam nedavno problema s ADSL-om i prošao sam tu proceduru, bez ikakvog rezultata, a onda sam tražio da mi dadnu nekoga "ozbiljnog" iz tehničke službe i riješili smo problem za minutu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vip i zenski tehnicar

Mislim da nije baš bitno ovo ženski, jer ja sam pričala s par muških tehničara koji su brate pali s Marsa, ja sam njima objašnjavala, šta da naprave da meni sve bude ok.. Ali bilo je i onih famoznih, koji su mene zvali i to par puta samo da se sve na vrijeme sredi..=)  Svi oni manje više rade na principu šablone.. vidiš da je čitala, uopće ne razmišljajući šo priča..=)))  Glavno da se znalo di moraš doć...Lol..=)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 11:03 (Bubbi).

0 0 hvala 0
17 godina
Vip i zenski tehnicar

Žene...

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Žene...

da zene... ali kad bi vidio kakve su to zene u VZ-u u vip-u... da ti kaze i da bacis mob u smece napravio bi to.... :P
banana je voce :)
17 godina
neaktivan

I prešo na islam :D

A štaš žena valjda ima bar ugodan glas hm

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan
Vip i zenski tehnicar

evo ja zovem neki dan sluzbu za korisnike kako bi odjavio vip online (mislim da nije vazno zasto, ali znam da ce neki pitat...) zato sta sam promijenio operatera i vec skoro dvije godine nisam koristio uslugu. posaljem ja njima mail sa pitanjem kako mogu deaktivirat/ odjavit/ obrisat... prvi put su mi rekli da trebam sa osobnom doc u vip centar, drugi put da trebam poslat zahtjev fax-om, treci put nesta deseto. odlucio ja nazvat sluzbu za korisnike i javi se zena (vjerojatno nevazno, ali takva je tema). ja joj kazem kakav problem imam i razgovor je isao nekako ovako*:

ja: navedem problem.

operater: aha... pricekajte malo... (dvije minute poslije) ... ali ja ne razumijem zasto bi vi zeljeli obrisati tu uslugu...

ja: ponovo objasnim.

operater: aha... ali ne razumijem zasto bi zeljeli obrisati uslugu... ako vam ne treba, jednostavno nemojte koristiti uslugu.... pricekajte trenutak... (produ minuta - dvije) ... da, vama su nesto krivo rekli, mi vam ne mozemo deaktivirati uslugu.

ja: objasnim po treci put.

operater: aha, pricekajte trenutak... (dvije - tri minute kasnije) ... trebate poslati fax... itd.

na kraju je trebalo poslati zahtjev za "raskidanje ugovora" preko fax-a...

*ovo je jako skracena verzija stvarnog razgovora...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice