Pozdrav,zanima me ima li ovaj mobitel gorilla glass? bitno mi je da je otporan na ogrebotine
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,zanima me ima li ovaj mobitel gorilla glass? bitno mi je da je otporan na ogrebotine
Nema. Ima ti Sonyev " scratch-resistant glass " koji nije ni upola dobar kao Gorilla Glass.
Ta sonyeva zaštita nije kako kažu "ni za k****",vjeruj mi,ogrebo se milion puta zato jer sam držao mobitel u đepu sa kovanicom,a kad imaš Gorilla Glass možeš ga maltene brusilicom neće mu bit ništa..
šteta,mobitel je bas po mojoj mjeri. koji mobitel u istom cjenovnom rangu ima gorilla glass ?
Pozdrav.Kako postaviti zvuk poruke na Xperiji E? Tek sam ga dobio ali se malo mučim s tim.
Zvuk riješen ali opet imam zagonetku.Kad uštekam USB kabel svejedno mi se na kompu ne pokaže opcija da mogu prebaciti nešto (slike,muziku..) na mob.Čak i kad uključim u opcijama -Mobilna pristupna točka->USB.
EDIT !!!!!!
Sve riješeno.Treba dosta čačkati po njemu.SAD POMOĆ I SAVJET
Koju navigaciju da ubacim?Besplatnu,naravno.
Za navigaciju koristi Copilot Live. Skineš ju na PC-u i kablom na mobitel prebaciš. Ista je ko navigacije koje kupiš za 500-600 kuna, govori ti i sve.
da li ova xperia dolazi s instaliranom folijom iz tvornice na ekranu kao xperia z?
Pozdrav! Zanima me kako unlockati E tako da može primiti druge SIM kartice? Rootana je btw
Ta sonyeva zaštita nije kako kažu "ni za k****",vjeruj mi,ogrebo se milion puta zato jer sam držao mobitel u đepu sa kovanicom,a kad imaš Gorilla Glass možeš ga maltene brusilicom neće mu bit ništa..
Što se tiče gorilla glassa dovoljno ti je zrnce pijeska
Pozdrav. Dali se rootanjem ovog mobitela on otključava na ostale mreže, sad je zaključan na t-com?
Pozdrav. Dali se rootanjem ovog mobitela on otključava na ostale mreže, sad je zaključan na t-com?
Ne.
Dali postoji neki način da se otključa ?