Sony Xperia E

poruka: 12
|
čitano: 4.247
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Xperia E

Pozdrav,zanima me  ima li ovaj mobitel gorilla glass? bitno mi je da je otporan na ogrebotine

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia E
stewo45 kaže...

Pozdrav,zanima me  ima li ovaj mobitel gorilla glass? bitno mi je da je otporan na ogrebotine

Nema. Ima ti Sonyev " scratch-resistant glass " koji nije ni upola dobar kao Gorilla Glass.

15 godina
neaktivan
Sony Xperia E

Ta sonyeva zaštita nije kako kažu "ni za k****",vjeruj mi,ogrebo se milion puta zato jer sam držao mobitel u đepu sa kovanicom,a kad imaš Gorilla Glass možeš ga maltene brusilicom neće mu bit ništa..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia E

šteta,mobitel je bas po mojoj mjeri. koji mobitel u istom cjenovnom rangu ima gorilla glass ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia E

Pozdrav.Kako postaviti zvuk poruke na Xperiji E? Tek sam ga dobio ali se malo mučim s tim.

Zvuk riješen ali opet imam zagonetku.Kad uštekam USB kabel svejedno mi se na kompu ne pokaže opcija da mogu prebaciti nešto (slike,muziku..) na mob.Čak i kad uključim u opcijama -Mobilna pristupna točka->USB.

EDIT !!!!!!
Sve riješeno.Treba dosta čačkati po njemu.SAD POMOĆ I SAVJET
Koju navigaciju da ubacim?Besplatnu,naravno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 19:51 (goransmy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za navigaciju koristi Copilot Live. Skineš ju na PC-u i kablom na mobitel prebaciš. Ista je ko navigacije koje kupiš za 500-600 kuna, govori ti i sve.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 10:50 (miha 99).
14 godina
neaktivan
Sony Xperia E

da li ova xperia dolazi s instaliranom folijom iz tvornice na ekranu kao xperia z?

El presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony Xperia E

Pozdrav! Zanima me kako unlockati E tako da može primiti druge SIM kartice? Rootana je btw {#}

0 0 hvala 0
17 godina
filipvk1000 kaže...

Ta sonyeva zaštita nije kako kažu "ni za k****",vjeruj mi,ogrebo se milion puta zato jer sam držao mobitel u đepu sa kovanicom,a kad imaš Gorilla Glass možeš ga maltene brusilicom neće mu bit ništa..

Što se tiče gorilla glassa dovoljno ti je zrnce pijeska {#}

13 godina
Sony Xperia E

Pozdrav. Dali se rootanjem ovog mobitela on otključava na ostale mreže, sad je zaključan na t-com?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mce64 kaže...

Pozdrav. Dali se rootanjem ovog mobitela on otključava na ostale mreže, sad je zaključan na t-com?

Ne.

13 godina
Sony Xperia E

Dali postoji neki način da se otključa ?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice