Nakon dvije godine romantičnog druženja moj Desire odlazi u mirovinu, Xperia S je po meni dostojan nasljednik. Žao mi One X-a kojeg sam čekao al bojim se da će ipak bit preskup (na TELE2 sam) i moram priznati da me se nije dojmio ničim osim specifikacijama. Prtljao sam po njemu u VIP-u i skužio da to jednostavno nije više to. HTC Sense mi više jednostavno nema taj wow efekt ko kad sam ugledao Desirea prvi put.
U ovih par sati kaj prćkam po ovoj Xperiji morem reći samo...wow.
Ekran, brzina, je, sve je na svom mjestu. Ja zadovoljan.
Jedina mana svih Sonija, ide mi na živce taj njihov imenik, ima ko savjet za neki imenik sličniji HTC-ovim imenicima?
Još jedan minus, pokazni video iz galerije trza, ne kužim, kaj ga nisu isprobali pa vidjeli da to ne štima?!
Osobno imam Go Launche EX, pa i njihov imenik, da samo znaš koliko opcija imenika ima, možda nađeš nešto i za sebe
!!

max
Meni ovo iskreno više zvuči kao dobar stari problem koji je bio prisutan na X10, gdje je zvuk isto nekako bio "mutan" prilikom razgovora, to me jako smetalo, kao i velik broj drugih ljudi, jedna od stavki koja me brinula da bi se moglo ponoviti i na Xperia S.
!!!!