Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.685
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony Xperia S

sad s ICS-om je Xperia S najbolji smartphone na trzistu za mene i definitivno moj sljedeci mobitel :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
Hacker002 kaže...

sad s ICS-om je Xperia S najbolji smartphone na trzistu za mene i definitivno moj sljedeci mobitel :)

Sve je još uvijek na strani GB-a. ICS je trebao biti ludilo, ali je katastrofa.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Volio bi da je tako, ali po čemu to zaključuješ ?

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Hacker002 kaže...

Sve je još uvijek na strani GB-a. ICS je trebao biti ludilo, ali je katastrofa.

Da li si ga instalirao, jer jedino tako se može donijeti sud, da li je ok ili nije. Ja mislim da će da bude ok.

16 godina
neaktivan
deny kaže...

Da li si ga instalirao, jer jedino tako se može donijeti sud, da li je ok ili nije. Ja mislim da će da bude ok.

Na nekoliko uređaja imam ICS, na svakome je prošlo od official verzija pa do CROM verzija. (Android verzije 4.0.3 i 4.0.4)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
deny kaže...

Na nekoliko uređaja imam ICS, na svakome je prošlo od official verzija pa do CROM verzija. (Android verzije 4.0.3 i 4.0.4)

Imao sam ja i SGS2, pa nisam bio nezadovoljan sa ics. Možda nas Sony iznenadi.

16 godina
neaktivan
deny kaže...

Imao sam ja i SGS2, pa nisam bio nezadovoljan sa ics. Možda nas Sony iznenadi.

Nije stvar zadovoljstva/nezadovoljstva, činjenica je da je ICS lošiji od GB-a, a SONY ne može tu ništa. To može samo Google.

17 godina
Sony Xperia S
Ja sam si stavio ics i ne vidim po čemu je lošiji od gb. Radi jednako dobro kao i gb.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
Ja sam si stavio ics i ne vidim po čemu je lošiji od gb. Radi jednako dobro kao i gb.

- Tromiji je.

- Više troši bateriju, + AOS bug

- Nekompatibilan sa nekim appovima, na nekima FC svako malo

Ukratko. 

15 godina
Sony Xperia S
mozes mi malo pojasnit te kratice... AOS i FC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja kada sam imao sgs2 sa ics,  nije mi niti više, niti manje trošio bateriju, nego prije ics-a. Samo znam da mi je brže otvarao internet i još neke sitnice su bili poboljšane. Za mene ICS nije bio gori, ali nije ni puno bolji od predhodnika.

1 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...
dejo6 kaže...

- Tromiji je.

- Više troši bateriju, + AOS bug

- Nekompatibilan sa nekim appovima, na nekima FC svako malo

Ukratko. 

Bulazniš i pričaš neutemeljene bedastoće.

Upravo suprotno - na S2, na evo 3d, na S1, na one V, itd, ovo su samo zadnji mobiteli koje sam imao/imam, ics daje drastično ubrzanje u svakodnevnom radu, kao i u benchevima, npr antutu bench na evo 3d daje 4500 bodova sa gb-om, a 5700 sa ics-om, na s2 antutu sa gb-om daje 5100 bodova, sa ics-om daje 6100 bodova, itd. Baterija NA SVIM mobitelima traje 30ak % DUŽE na ics-u nego na gb-u, imam trenutno na evo-u instalirano 50ak appova i NITI JEDAN FC i niti jedna nekompatibilnost.

Samo ili tvoje totalno neznanje ili si tu došao trolat i pisat blesavoće.

13 godina
Sony Xperia S

i slazem se i ne...ics na sensationu ga je ubrzo do neprepoznatljivosti dok je na sgs2 ics blago receno katasrtofa,sad ga imam i zelim gb natrag... dobar je task manager i lock screen je bolji na ics ali baterija,sve steka,na antutu daje 5300 ne 6100...

sensation izlazi meni kao bolji mob sada bas zbog odlicnog upgradea icsom koji unatoc visoj rezoluciji daje neznatno manje fpsa od s2 sada

a xperii s je trebao noviji chipset i bolje tipke jer mob ima laga i frustrira kad nemrem pogodit tipku iz desetog pokusaja

max
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

i slazem se i ne...ics na sensationu ga je ubrzo do neprepoznatljivosti dok je na sgs2 ics blago receno katasrtofa,sad ga imam i zelim gb natrag... dobar je task manager i lock screen je bolji na ics ali baterija,sve steka,na antutu daje 5300 ne 6100...

sensation izlazi meni kao bolji mob sada bas zbog odlicnog upgradea icsom koji unatoc visoj rezoluciji daje neznatno manje fpsa od s2 sada

a xperii s je trebao noviji chipset i bolje tipke jer mob ima laga i frustrira kad nemrem pogodit tipku iz desetog pokusaja

Baš mi je čudno za SGS2. Ja sam tek bio zadovoljan kada sam instalirao ICS. Opet kažem ne puno, ali sasvim dovoljno da budem još više zadovoljaniji, dok mi ga nije ukralo, ali sa xperiom S sam još više zadovoljniji.

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Dosel apdejt
dzodzoista doista
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
maks0806 kaže...

Ja ne znam kakav si ti ics stavio i šta te pati, ja sam stavio 5 različitih romova i sa svima je antutu score od 6000-6150 bodova na sgs2. Ne samo na mom ex mobu, nego na još 2 razl. sgs2 od bratića i sestrične.

Lagga nema uopće, a o bateriji da ne pričam.

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S
Ja ne govorim o custom romovima govorim o tome da na sgs2 sa 16gb karticom laga vidljivo na icsu i nije fluidno ko na gb... A na antutu 5400 max...
Dok je na sensationh skroz suprotno sa 16gb popunjenom karticom leti,laga nema u izborniku niti animacijama otkljucavanja zaslona i slicno te je na antutu ko i sgs2 a na djelu s vitezima u antutu je na 59-60 fps dok je s2 56-59
Zakljucak: htc je super obavio posao sa updateom dok je samsung to preko kur*a
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rezultati sa benchmarka su potpuno nebitni.
Al je ics gladan rama... Sad vise ni giga rama nije dovoljno
13 godina
Sony Xperia S
Momci,jel izašo ics za sonija?
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je, prije par dana

17 godina
Sony Xperia S

Pozdrav ekipa! jel moze nekakav review ICS-a na Xperia S, da li je sto bolje/losije... planiram uzet mob...

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav,

Dosta o ovoj temi mozes naci i na ovom forumu.

Sve u svemu posle optimiziranja softvera popravljeni su manji bugovi tako da sad ICS funkcionira bez problema na Xperiji S.

Evo pogledaj ovaj video, pa vidi sta ima jos novog u najnovijoj nadogradnji:

http://blogs.sonymobile.com/products/2012/06/21/latest-software-upgrade-rollout-starts-for-xperia-s-introducing-new-media-applications-and-uplift-to-android-4-0-4-ice-cream-sandwich/#more-5398

1 0 hvala 1
17 godina

Pogledati i ovaj odlican post pod zanimljivim nazivom - Xperia S ICS - a love story

14 godina
Sony Xperia S

Izašao ICS?

kako ga staviti na mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Javit će ti mob kad ti bude dostupan, ili ako si nestrpljiv možeš flashtoolom ga staviti

13 godina
Sony Xperia S
Da je bar malo sredio bateriju jer je katastrofa... Od 10 sati ujutro mi je se do sad spustila ispod 40%
A nisam ni igrice igro ni nis sam sam surfo nesto I muziku sluso to je to... Katastrofa definitivno najgori mob sto se baterije tice
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

od 10  sati do 16 sati...jel si cijelo vrijeme bio na mobu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Da je bar malo sredio bateriju jer je katastrofa... Od 10 sati ujutro mi je se do sad spustila ispod 40%
A nisam ni igrice igro ni nis sam sam surfo nesto I muziku sluso to je to... Katastrofa definitivno najgori mob sto se baterije tice

Koji mobitel, xperia s?

U hvastavih ljudi udarci znadu baš veliki stići i pod starost nauče trijeznima biti.
17 godina

A ja vise ne kuzim, pa ja neznam kojem smartphoneu traje baterija 2-3 dana ako ga koristis? Nijednom.

Imaju velike ekrane, prakticki je wifi stalno upaljen, sluze za face, youtube, kao walkman...

Prosla su vremena kad je moj sonyericcson izdrzao po 5-6 dana...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice