Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.773
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
šaki01 kaže...

Po svemu viđenom najviše bi se znači isplatilo uzeti u Tele2. Jel tako? Jel znate možda dali neka mreža ima u ponudi xperiu s u tarifi sa FLAT netom?

VIP---Bez limita 111 (barem ja tu imam)

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
17 godina

Ima u T-mobileu u extra total + tarifama

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Mislim da ću najbolje proć ako uzmem preko oglasa i stavim si brutalnu tarifu od tomata ili smart od tele2

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Pitanje:cemu svrha zastitne torbice ako ti ta ista ogrebe (oguli) farbu sa doljnjeg dijela mobitela (xperie s)?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Pitanje:cemu svrha zastitne torbice ako ti ta ista ogrebe (oguli) farbu sa doljnjeg dijela mobitela (xperie s)?

I na mom se izlizao donji dio gdje je ono suplje, jer kad vadim mob ondje ga gurnem prstom. Ali nasao sam i tome rijesenje:

http://www.univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1630

The future is Fusion - AMD
15 godina
Sony Xperia S

Nista nije sveto,mob je genijalan al ovo je po meni propust.

Ima i ovo rijesenje al to u buducnosti (zamijenit donju plastiku) LINK -ovo je link za xperiu U (neznam jel ima za xperiu S)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 15:24 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

uzeo bi si xperiu s i dosta je povoljna kod ovog lika 

http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/x-3-nokia-zapakirana-klizna-garancija-oglas-2608880

čini se ko neka firma, ima li tko iskustva s njim? na forum.hr ga prilično hvale, kaže da daje i garanciju, što god to značilo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

kako ukljuciti ovo da se za pola sata napuni 80%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Nista nije sveto,mob je genijalan al ovo je po meni propust.

Ima i ovo rijesenje al to u buducnosti (zamijenit donju plastiku) LINK -ovo je link za xperiu U (neznam jel ima za xperiu S)

Vidim i ja da nemoze na mom, zaljepljeno je za onaj providni dio.

nix2811 kaže...

kako ukljuciti ovo da se za pola sata napuni 80%

Mislim da ta opcija dođe uključena, tj. da je nemozes paliti, gasiti.

The future is Fusion - AMD
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Novi update za Xperiu S!

0 0 hvala 0
17 godina

6.1.A.2.45, stavio ga jučer preko pc companiona.

Na xda ga hvale:

• Faster "Fast Capture"
  • No bluetooth stutter
  • faster widget drawer loading
  • Onavo Extend works
  • Bravia engine working great
  • Phone is butter smooth (More and more than the S3)
  • Battery life is amazing
  • Camera lauch and camera capture is very fast
  • Album app lauch is faster also the setting.apk
  • More free ram about +40MB
  • Touch buttons are so sensitive(like my xperia active eventhough I have 2 screen protectors)
  • No a little lag after 10hrs of flash till now
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 9:48 (dejo6).
15 godina
Dje da skinem update,update centar na mobu ga neda.
P.s:na moru sam te nisam u blizini pc-a
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Preko Sony PC kaže: Your phone is up to date. Ali nisam ništa update-o. Help?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

jel stig´o  vannila ics ? bilo je price o tome

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!

0 0 hvala 0
15 godina
Upravo mi doso novi update (tele2),ima 40mb I sve se dobro instaliralo
15 godina
Mobitel nakon updejta I kratkog testiranja: radi mrvicu fluidnije,focus od kamere je brzi,brze mi otvara poruke,tipke return-home I settings puno bolje reagiraju na prst,ima nesto vise slobodne memorije.....
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja još 0 bodova od update-a. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bok,evo da pitam tu kad vec postoji tema da ne otvaram drugu.Par dana vec citam o s modelu i nisam pametan dali da ju kupim ili kaj,dajte savjete neke da ili ne,manje vise se dvoumim izmedu s3 samsunga i xperie s,i ni sam nisam pametan..

Inace ovo mi je prvi smartphone i nisam nikad imal do sad tak nekaj,inace sam obicni dudek za to,ali ako ga kupim nadam se da ak di zapnem da ce mi neko nekaj pomoci... :) nemam blage kaje to android niti nista,al eto taj mob mi zapeo za oko..pa stoga bi molio iskustva o bateriji i tome slicnome , nadogradnji,koji su minusi a koji plusi..hvala.{#}

13 godina
Sony Xperia S

Idi na galaxy s3 ili htc one x... sony je ok al su ovi bolji.

Minusi: proslogodisnji dualcore chip

Kuciste ne bas bajne izrade 

Tipke su dosta neresponzivne i glupavo smjestene

Manji ekran od konkurencije

Baterija i memorija neizmjenjive

Tek sad dosao android 4.0 dok konkurentima novi update kuca na vrara

Plus: ljep hd ekran

Fenomenalna kamera

Dizajn

Multimedijske mogucnosti

Na android 4.0 dosta fluidniji no prije. Dobar UI

Galaxy s 3 je u svakom pogledu bolji samo kaj nema bolju kameru iako je brza i bolja je bljeskalica. Ak ti 4.8 inca ekran nije prevelik definitivno njega...

Ak ti je to prvi smartphone oba ce ti bit genijalna al je s3 bolji

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Idi na galaxy s3 ili htc one x... sony je ok al su ovi bolji.

Minusi: proslogodisnji dualcore chip

Kuciste ne bas bajne izrade

Tipke su dosta neresponzivne i glupavo smjestene

Manji ekran od konkurencije

Baterija i memorija neizmjenjive

Tek sad dosao android 4.0 dok konkurentima novi update kuca na vrara

Plus: ljep hd ekran

Fenomenalna kamera

Dizajn

Multimedijske mogucnosti

Na android 4.0 dosta fluidniji no prije. Dobar UI

Galaxy s 3 je u svakom pogledu bolji samo kaj nema bolju kameru iako je brza i bolja je bljeskalica. Ak ti 4.8 inca ekran nije prevelik definitivno njega...

Ak ti je to prvi smartphone oba ce ti bit genijalna al je s3 bolji

Fala ti puno,e da to mi je malo kod s3 kaj ima preveliki displej,nisam ja od 0-24 na njemu da bi mi to igralo ulogu neku,neki dan sam gledal u tcomu s3 i dosta je velik,zato sam dal neku prednost sonyu.. ;)   e sad ta nadogradnja to se automatski nadograđije na njega ili kak?

17 godina
Ivek sony kaže...

Bok,evo da pitam tu kad vec postoji tema da ne otvaram drugu.Par dana vec citam o s modelu i nisam pametan dali da ju kupim ili kaj,dajte savjete neke da ili ne,manje vise se dvoumim izmedu s3 samsunga i xperie s,i ni sam nisam pametan..

Inace ovo mi je prvi smartphone i nisam nikad imal do sad tak nekaj,inace sam obicni dudek za to,ali ako ga kupim nadam se da ak di zapnem da ce mi neko nekaj pomoci... :) nemam blage kaje to android niti nista,al eto taj mob mi zapeo za oko..pa stoga bi molio iskustva o bateriji i tome slicnome , nadogradnji,koji su minusi a koji plusi..hvala.{#}

nemas se sta dvoumit, Xperia S je srednji segment, SGS3 high.end

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Ivek sony kaže...

rade xpS ... razlog manji ekran .. al slicne karakteristike od sgs3 .... to sta je dual core neigra neku ulogu ... imo sam priliku usporedit svoji xp S i sgs3 i slicno rade .. samsmung je mrvicu brzi ... al nije nes strasno ako nisi sitnicav bolje za prvu ruku xperia S .... nisi napiso kako i gdje ces uzimat mob ... koja mreza .. bonovi pretplata? 

13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

ma joj kaj da velim,jucer navecer otidem do west gejta u tmobile tam i kao idem kupiti xps i prodavac me odgovori i utrampa mi p,kao jeftinija ovo ono bla bla bla kao nikad nebum iskoristil to kaj nudi ova malo veca,a ova je kao slicna,i uzel sam ju u tarifi 125 nekoj.. i sad moram cekati 3dana zbog toga kaj sam prenesel broj kod njih,valjda nisam pogrijesil kaj sam ju uzel...?

17 godina
Nisi ako si htio proc sto jeftinije, ali Xperia P ti nema toliko dobru kameru i ekran, a vjerujem i bateriju nasprem Xperie S, a i brzine su razlicite

Kolko jeftinije si prosao?
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Nisi ako si htio proc sto jeftinije, ali Xperia P ti nema toliko dobru kameru i ekran, a vjerujem i bateriju nasprem Xperie S, a i brzine su razlicite

Kolko jeftinije si prosao?

ma iskreno sad kad sam se odlucil na to nije mi cjena bas bila   u igri jer mob kupujem svakih 5-7godina,nedam puno love za mob,i nisam da ga kupujem svaku god novi model...uzel sam neku tu obiteljsku tarifu i prenos broja i uređaj me kosta 900kuna,al iskreno ja vec mjesec dana citam o s i nazadnje uzmem p..neznam dal sma pogrijesil,al ono to kaj meni treba bu valjda ok...do sad sam imal n95 nokiu,tak da malo za prolistat fejs i slicno bu dobro ha?

17 godina
pa bude, ali ako si mogao dobit Xperiu S za +300-400 kn onda si nju trebao uzet
xperia P nije izgledna za nijedan update vise, a i polako pada u low end
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
pa bude, ali ako si mogao dobit Xperiu S za +300-400 kn onda si nju trebao uzet
xperia P nije izgledna za nijedan update vise, a i polako pada u low end

kak mislis pada u low end?kaj sad mislis da sam kaj fulal ili?ma stignem ja to još zamjenit samo onda moram doplatiti razliku neku,al velim za fejs i tak nekaj pročitati bu valjda dobra..ja ne slikam sa mobom nikad nist,kak tu baterija traje opce?da i ne kuzim te aplikacije,to se sve kupuje ili si free?mislim ovo mi je prvi mob toga tipa,pa sorry ak sam malo dosadan.. :)

17 godina
a onda dobro, pa sada ce svi dvojezgreni gigahercni bez mogucnosti upgradea past u low end, samo quadovi i Exynos 5 Dual su high end, nista drugo
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
a onda dobro, pa sada ce svi dvojezgreni gigahercni bez mogucnosti upgradea past u low end, samo quadovi i Exynos 5 Dual su high end, nista drugo

sorry frende al ja to niš ne kuzim... daj mi reci taj updejt,tj ažuriranje softvera to se radi automatski ili kak,kaj samo spojim mob na komp ili?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice