Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.739
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony Xperia S
maks0806 kaže...
Da je bar malo sredio bateriju jer je katastrofa... Od 10 sati ujutro mi je se do sad spustila ispod 40%
A nisam ni igrice igro ni nis sam sam surfo nesto I muziku sluso to je to... Katastrofa definitivno najgori mob sto se baterije tice

To je samo kod tebe. Meni baterija traje dosta duže nego na x10

13 godina
Sony Xperia S
Neznam,ovo mi je druga xperia s i nisu mi se dojmovi popravili... Kamera je bolesna,ekran isto. Vidjet cu kaj ce ics popravit s baterijom...
prodajem galaxy s2 i sony xperia u POVOLJNO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
domac5 kaže...

od 10  sati do 16 sati...jel si cijelo vrijeme bio na mobu ?

Cak i nisam... Ma ne ocekujem da mi radi 5 dana al da mi ptkraj dana ostane 20-tak posto a ne da mi ostane 40 posto nakon 6 sati bez punjaca pri tome da nisam ni videe gledo ni igrice igro neg sam malo surfo i sluso mjuzu te obavio par poziva... Vidjet cu sutra stavit cu neki battery saver i smanjit brightness pa da vidim razliku :) Taman u 8.mjesecu idem na maturalac i uzeo sam xperiu zbog kamere,al dzabe kad ce mi bit prazna u 4 popodne jer cu fotkat okolo... Zato zelim ics sto prije mozda optimiziraju nesto :/
sony xperia s POVOLJNO
17 godina
Sony Xperia S

Čudno, bil sam prezadovoljan s baterijom na xperiji, prosjek, 2-2.5 dana, a znal sam nekad i po 3.5 dana min. koristenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

jel može pomoć flasho sam xperiu s i negdje kod 10% izbacio mi error poslije nisam vise nista mogo na njamu samo se pali i gasi jel se to moze popravit il je gotov 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel znate neku dobru aplikaciju s diktafonom, pošto ga nemam na svojoj Xperia S? I zašto u programu ,,Ušteda energije,, uključim Low battery saver i Timed saver i recimo kada mi baterija prođe ispod 15% ili ako prođe 22h zašto mi se ne pali ušteda? :)

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo ti link za standardni Voice recorder za Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tokasiki.android.voicerecorder&hl=hr

Mozes naci i neki drugi samo ukucaj u market-google play - voice recorder, ako ti se ovaj ne svidja.

Pitanje vezano za   battery savere - pogledaj u postavkama, tamo mozes podesiti kada da ti se ukljucuje.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jesam, sve je namješteno ali se ne plai nego ja moram ručno.

14 godina
ExStazy kaže...

Jesam, sve je namješteno ali se ne plai nego ja moram ručno.

Meni isto. 

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Koju navigaciju koristite za ovaj mobitel? Probao sam iGo, ali nema odgovarajuću rezoluciju. Dakle treba mi neka navigacija koja je u rangu sa iGo ili iGo sa odgovarajucom rezolucijom. Hvala unaprijed.

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja koristim Google Maps Upute! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Mireova navigacija radi bez problema

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kada se očekuje preko pc companiona ICS update. Probao sam i preko sony update service, ali ništa. Koliko im treba.

0 0 hvala 0
17 godina
MaXt0r kaže...

Koju navigaciju koristite za ovaj mobitel? Probao sam iGo, ali nema odgovarajuću rezoluciju. Dakle treba mi neka navigacija koja je u rangu sa iGo ili iGo sa odgovarajucom rezolucijom. Hvala unaprijed.

Copilot, Sygic, Navigon, Mireo, biraj...

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Slikao sam neke slike, ali u malo tamnijem okruženju, pa kada sam te slike poslao preko email-a na jedan iphon 4s, slike su dosta bolje izgledale na iphon.. Bijela majica je dosta bijelija na iphon, a lice je izgledalo skoro, pa normalno, dok je na Sonya bilo sve malo tamnije i žučkastije. Zašto je to tako ispalo ?

1 0 hvala 0
17 godina
ExStazy kaže...

Ja koristim Google Maps Upute! {#}

Lol pa to nije real time navigacija, već kao što i ime govori "Upute za vožnju"

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
deny kaže...

Slikao sam neke slike, ali u malo tamnijem okruženju, pa kada sam te slike poslao preko email-a na jedan iphon 4s, slike su dosta bolje izgledale na iphon.. Bijela majica je dosta bijelija na iphon, a lice je izgledalo skoro, pa normalno, dok je na Sonya bilo sve malo tamnije i žučkastije. Zašto je to tako ispalo ?

Posvjetli ekran pa će bit svjetlija slika

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...
deny kaže...

Posvjetli ekran pa će bit svjetlija slika

Jesam , ali i dalje je kada gledam , npr. bijela je čisto bijela na iphon, a na sony malo tamnija. Slikano je sa Sonya.

13 godina
neaktivan

Pobriši kameru! LoL Meni je slika 2x puta bolja nego na iPhone.

17 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Pobriši kameru! LoL Meni je slika 2x puta bolja nego na iPhone.

Dobro nije baš dva puta. Možda me nisi pratio. Kada sam prebacio svoje slike na iphon, a slike su slikane u malo tamnijem okruženju, kao da su slike živnile na ekran od iphona. Lice čovjeka na sonya je tamnije i žučkastije, a na iphon 4s  kao da ga je posvjetlilo i nije žučkasto, već prirodnije a bijela majica je čisto bijela, tj. na sonya je malo šporkija, a na iphon čista bijela.

17 godina
Možda iphone posvjetli sliku. Ako je slikana u mraku onda će bijela biti tamnija. Prebaci ju na komp pa ćeš vidjeti kakva je.
14 godina
Sony Xperia S

Zna li tko gdje ima za kupiti bluetooth slušalice za mob?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Zna tko gdje je problem?

Treba biti update na ICS

vidim da se slika baš nevidi najbolje,uglavnom izbila je poruka : installation error

EDIT: restartiro komp i rješeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 23:07 (Tomy Lee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

moze link odakle si skinuo tu iron man pozadinu?

probaj zakljucat bootloader ako si ga otkljucao u meduvremenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 22:59 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo ja sam danas dobio update na ICS, još se upoznajem.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Odličan je posao napravio Sony sa ovom nadogradnjom. Sada mogu slobodno reći da je uz bok najboljih mobitela danas.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zweki kaže...

Na kojoj si mreži i gdje je kupljen? Ako se smije znati?

dzodzoista doista
17 godina
neaktivan
dzodzo kaže...
Zweki kaže...

Na kojoj si mreži i gdje je kupljen? Ako se smije znati?

Ako je dobio update ICS onda mu je sigurno mobite slobodan, dok će svi oni koji su pod vip, t-mobil još malo pričekati.

16 godina
neaktivan

Kužim, vidim da PC Companion javlja nekakav update pa ćemo vidjeti. Koliko vidim javlja po drugi put u 2 tjedna update međuverzije sa 6.0.A.3.75 sad opet na neku novu...ali nemrem ga skinut na kompu doma nego tek sutra u firmi, nekaj mi se ovaj komp kolje s PC Companionom.

Ups, sad guglam, pa to je to,

6.1.A.0.452 je 4.0.4 http://www.xperiablog.net/2012/06/25/xperia-s-android-4-0-4-ics-firmware-6-1-a-0-452-review/

Inače, moj je iz TELE2.

dzodzoista doista
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 17:28 (dzodzo).
16 godina
neaktivan

Evo i slikice.

Screenshot1 Screenshot1
dzodzoista doista
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice