Naručila sam si masku s ebay-a i super sam zadovoljna. Ima otvore za sve kaj treba, za razliku od jedne kaj sam kupila tu u HR, a cijena joj je bila više od duplo veća.
Nakon pročitane cijele teme zaključujem da je mobitel odličan i da je zbog veličine ekrana idealan za mene. E sad pitanje. Kolega mi ju nudi u zamjenu za moju Lumia 920 uz nadoplatu 300kn (znači ja njemu L920 i 300kn). Koliko je to isplativo?
Da malo oživim temu ;). Kupio sam nedavno ovaj mobitel i osim glasnoće(tih je)zvučnika skroz sam zadovoljan.
Zanima me isplati li ga se rootat i ako ga je netko rootao koje aplikacije se mogu sigurno obrisat a da mobitel i dalje normalno radi.
Na bivšim mobitelima uvijek bi mi se nešto zabrljalo kad bi brisao i zamrzavao aplikacije ,uglavnom sa Titanium Backup-om.
bok ekipa.
nisam uspio naci temu za z1compact pa cu ovdje napisati problem vezan uz istu.
naime frendica ima veliki problem koji se cini da je ne rijesiv i vec je u velikoj depri radi toga, ima pretplatu na tele 2 i problem je u tome sto nakon nekog vremena u razgovoru dolazi do robotskog govora onako kao da usporeno govori i zavlaci rijeci, to se ne cuje kod nje nego kod suprotne strane s kime razgovara...mob je bio prvi puta u servisu u gundulicevoj ulici da bi nakon par dana rekli da je mob popravljen, no međutim kvar se opet pojavio, da bi nakon toga ona zatrazila novi uređaj a u servisu su joj rekli da neka se obrati supportu sony.hr i da ih zamoli novi uređaj, tako je i napravila i dobila je drugi novi z1c i eto zamislite i na tom uređaju se opet isti kvar ponavlja, znaci nakon nekog određenog vremena se pojavljuje usporen kao robotski govor i nikako to rijesiti.
Ako je netko imao tako nesto i zna kako rijesiti problem ili kome se obratiti molio bi da pomogne, frendica je stomatolog i jako joj je bitno da je mob pouzdan jer prima pacijente preko mobitela i druga strana ju ne moze normalno cuti pri razgovoru.
hvala
Reci frendici nek promijeni mrezu na BonBon, Simpu, Vip, HT, Tomato pa nek onda provjeri.
Nabavio sam Z1 Compact i sad me muči spajanje na PC, isprobavam preko Sony PC Companion-a i preko flashtoola, ali nikak da ga prepozna. Windows 8.1 Pro i XP Pro ista stvar. Drivere sam instaliral, ali ni PCC ni Flashtool ne želi prepoznat drivere. Kod Flashtool-a kad moram držat Volume Down tipku i ubacit USB, samo ga puni i neće pokrenut flash. USB Debugging i Nepoznate izvore sam uključio.
Pozz. Ljudi, zanima me da li je netko provao spajat mob sa tv? Ja jesam no ne prikazuje mi priko cilog ekrana vec malo smanjen gori i doli kao ultra wide screen.
Zna li neko rijesenje i razlog toga? HVALA.