SONY predstavio Xperiu Z1 compact

poruka: 98
|
čitano: 24.051
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: SONY predstavio Xperiu Z1 compact

Naručila sam si masku s ebay-a i super sam zadovoljna. Ima otvore za sve kaj treba, za razliku od jedne kaj sam kupila tu u HR, a cijena joj je bila više od duplo veća.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 15:13 (Anchy985).
17 godina
neaktivan

Nakon pročitane cijele teme zaključujem da je mobitel odličan i da je zbog veličine ekrana idealan za mene. E sad pitanje. Kolega mi ju nudi u zamjenu za moju Lumia 920 uz nadoplatu 300kn (znači ja njemu L920 i 300kn). Koliko je to isplativo?

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 17:23 (dark_wizz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da malo oživim temu  ;). Kupio sam nedavno ovaj mobitel i osim glasnoće(tih je)zvučnika skroz sam zadovoljan.

Zanima me isplati li ga se rootat i ako ga je netko rootao koje aplikacije se mogu sigurno obrisat a da mobitel i dalje normalno radi.

Na bivšim mobitelima uvijek bi mi se nešto zabrljalo kad bi brisao i zamrzavao aplikacije ,uglavnom sa Titanium Backup-om.

0 0 hvala 0
12 godina

bok ekipa.

nisam uspio naci temu za z1compact pa cu ovdje napisati problem vezan uz istu.

naime frendica ima veliki problem koji se cini da je ne rijesiv i vec je u velikoj depri radi toga, ima pretplatu na tele 2 i problem je u tome sto nakon nekog vremena u razgovoru dolazi do robotskog govora onako kao da usporeno govori i zavlaci rijeci, to se ne cuje kod nje nego kod suprotne strane s kime razgovara...mob je bio prvi puta u servisu u gundulicevoj ulici da bi nakon par dana rekli da je mob popravljen, no međutim kvar se opet pojavio, da bi nakon toga ona zatrazila novi uređaj a u servisu su joj rekli da neka se obrati supportu sony.hr i da ih zamoli novi uređaj, tako je i napravila i dobila je drugi novi z1c i eto zamislite i na tom uređaju se opet isti kvar ponavlja, znaci nakon nekog određenog vremena se pojavljuje usporen kao robotski govor i nikako to rijesiti.

Ako je netko imao tako nesto i zna kako rijesiti problem ili kome se obratiti molio bi da pomogne, frendica je stomatolog i jako joj je bitno da je mob pouzdan jer prima pacijente preko mobitela i druga strana ju ne moze normalno cuti pri razgovoru.   

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Reci frendici nek promijeni mrezu na BonBon, Simpu, Vip, HT, Tomato pa nek onda provjeri.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

1 0 hvala 0
14 godina

Nabavio sam Z1 Compact i sad me muči spajanje na PC, isprobavam preko Sony PC Companion-a i preko flashtoola, ali nikak da ga prepozna. Windows 8.1 Pro i XP Pro ista stvar. Drivere sam instaliral, ali ni PCC ni Flashtool ne želi prepoznat drivere. Kod Flashtool-a kad moram držat Volume Down tipku i ubacit USB, samo ga puni i neće pokrenut flash. USB Debugging i Nepoznate izvore sam uključio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz. Ljudi, zanima me da li je netko provao spajat mob sa tv? Ja jesam no ne prikazuje mi priko cilog ekrana vec malo smanjen gori i doli kao ultra wide screen.

Zna li neko rijesenje i razlog toga? HVALA.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice