SONY predstavio Xperiu Z1 compact

poruka: 98
|
čitano: 24.495
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: SONY predstavio Xperiu Z1 compact
Priznat ce garanciju, a OEM dijelove narucis sa witrigs.com
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Priznat ce garanciju, a OEM dijelove narucis sa witrigs.com

Sutra ću onda otići do t-mobile-a to rješiti jer ovo više nije normalno,sve gore i gore radi.Vidim došao je novi FW ali još uvijek mi ga sam telefon nepronalazi da ima.

EDIT

Na witrigs.com nema s samim imenom SONY folije :( .

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2014 20:13 (kruskar).
15 godina
odjavljen
Meni nova radi super, a iskrivljena kod sestre i isto radi super...

Novi fw bi tek trebo doc kod nas kroz tjedan/dva
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Meni nova radi super, a iskrivljena kod sestre i isto radi super...

Novi fw bi tek trebo doc kod nas kroz tjedan/dva

Ja stvarno neznam šta se sad događa,sad otvorim messenger i krenem odg. frendu na poruku kad ono mob sam počeo pisat gluposti a držim ga sam u ruci i dok je te gluposti pisao osjetio sam da se podosta ugrijo.

15 godina
odjavljen
Probaj preflashat softver nanovo, preko flashtoola
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Probaj preflashat softver nanovo, preko flashtoola

Nebih to sad radio jer tak i tak sutra nosim u t-smeće mob :)

13 godina
protjeran

Bok svima,

Kupio sam si na pretplau od T-COM-a Sony Xperia Z1 Compact mobitel i zanima me jel moguce napraviti unlock bootloader ako pise u telefonu da se neda.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nije moguče,ako piše NE!

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

A kak da si instaliram KitKat 4.4.2 ?

Citam malo po stranicama i ispada da je 14.3.a.0.757  KitKat 4.4.2 te da mi je vec instaliran na mob.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 16:58 (Tristan).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sony PC Companion/sony update service/sony flashtool/OTA.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Pošto ovih dana nisam stigao odnjeti svoju Z1C morat ću sutra i to pod HITNO,touch nakon što počne zahebavati moram mobitel u vodu ubacit i prebrisat ga i proradi i da što je najgora stavka koju sam primjetio je ta da mi se počeo SAVIJAT mob,stražnja strana laganini nabubrila,tako da sutra je zadnji rok da odnesem mobitel na garanciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Jel se savio isto kao i kod mene ili?
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
MARKOZD15 kaže...
Jel se savio isto kao i kod mene ili?

Nije ali osjetim na stražnjem poklopcu da se mal savijat počela,nabubrito osjetim.

14 godina

Ekipa dali ima tko da je radio root na toj compactici s 4.4.2(757),ako ima molio bih da mi se hitno javi na skype evilmage007 zapeo sam na nekim stavkama.

EDIT

Uspio sam staviti drugi fw gore no sad mi TA Backup kaže da je root failed,evo ss priložen.

EDIT

Unrootan je sad mob,nakon 757 UK FW-a dobio sam t-mobileov 761 FW :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2014 22:37 (kruskar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uz pomoć kolege MARKOZD15 je uspješno omogućeno snimanje u 4K i FHD na 60FPS,još jednom hvala kolegi na pomoći.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Sta radit sa zadnjim poklopcem? Mob star 2 dana a vec ima ogrebotine samo sto ga odlozim na stol. Nisam ljubitelj maski.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Screen protector

Imaš za ekran i za stražnju stranu.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Imam problem na z1c koji nikak ne uspijevam riješiti - kad hoću staviti fotografiju za određeni kontakt.

Znači, odem u kontakte... Bla,bla... I kad odaberem fotku i kad treba odabrati "gotovo" napiše mi: "nije moguće spremiti izmjene fotografije".

Kaj god radim ne pomaže.

Jel imal ko slični problem i zna kak da to riješim? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji je najbolji nacin za rootat z1c? 4.4.2 je gore i lockan bootloader. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4L4N kaže...

ROOT: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900

Što se tiče "općih" stvari oko rootanja, lock/unlock bootloadera i firmware-a, ovdje možeš naći (dobrim dijelom) sve: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2631291
Na ovoj stranici imaš jedan video, ispod naslova Rooting (naslov je Most commonly asked questions) od cca  6 min pa ga pogledaj jer stvarno dobro objašnjava kako sve to funkcionira s rootom, lockanim bootloaderom i recoveryjem.

14 godina
neaktivan
simons kaže...
4L4N kaže...

ROOT: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900

Što se tiče "općih" stvari oko rootanja, lock/unlock bootloadera i firmware-a, ovdje možeš naći (dobrim dijelom) sve: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2631291
Na ovoj stranici imaš jedan video, ispod naslova Rooting (naslov je Most commonly asked questions) od cca  6 min pa ga pogledaj jer stvarno dobro objašnjava kako sve to funkcionira s rootom, lockanim bootloaderom i recoveryjem.

imao sam s2 i s3 galaxy a njih je puno lakse rootat itd..  Razumijem se dosta u to al me zanima dal treba pazit na sta tijekom rootanja. A najveci problem mi je taj da sam na windowsu uslucajno disableao Administrator acc a potreban je za root i ne mogu se prijavit na njega jer neznam lozinku -.-  sta radit?

12 godina
neaktivan

Ovaj mobitel je jedino dobar po performansama, a dizajn mu je katastrofalan. Imam mobitel nepunih mjesec dana i stražnji dio je pun ogrebotina samo kad ga stavim na stol. Dovoljno je da odložim mobitel i pojavi se nova ogrebotina. Također oni poklopci sa strane svi sami od sebe ispadaju a zadnji poklopac se polako odvaja i osjetim pucketanje iza svaki puta kad ga uzmem u ruke. Mobitel još nije nikada pao niti je išao u vodu. Također jakost WiFi signala je užas, dok s drugim mobitelima radi savršeno, preko ovoga surfanje preko WiFi veze je katastrofa jer brzina opada bez obzira koliki je signal prikazan. Sutra ga nosim na servis pa me zanima hoće li mi u T-centru priznati garanciju ili će po običaju reći da je ovo vjerojatno moja greška sve i da je sve u redu.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je WiFi super. Bolji nego na Lumiji 710 i Asus MeMO Pad HD7(tak nešto).

Iza sam stavio mat foliju pa ne znam na ogrebotine, ali moj je jednom letio na pod i nakon mjesec, mjesec i pol nema ni najmanjih problema sa kućištem.

Možda nemaš sreće. Poklopci su čvrsti i ne otvaraju se sami.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Danas sam zvao službu za korisnike za taj problem s povezivanjem na internet i rekli su mi da uređaj uopće ne mogu registrirati u sustavu tako da stvarno mislim da je ovdje u pitanju neka tvornička greška jer svi ovaj mobitel hvale, a ja stalno imam neke probleme.

12 godina
neaktivan

Jel tko probao staviti 4.4.4 (stock), naravno preko flashtoola? Za dosta zemalja je dostupan ima više od mjesec dana... Zanima me jel ima velika razlika u odnosu na 4.4.2...

EDIT: Stavio sam ga sinoć (Generic, Central Europe, skinut sa XDA). Na izgled, nema nekih velikih promjena, možda je malo stabilniji (jer je Google Chrome nekad znao blokati). Root-an je sa easy tool-om, mod za 4K snimanje radi, kao i modovi s v.4.4.2. Ono što (provjereno) ne radi je LTE (4G). Pokušao sam u opcijama staviti da je preferiran LTE i WCDMA, ali 4G ikona nikako se nije palila, stoga ga ne preporučam (osim ako ne koristite 4G), dok ne dođe službeni putem OTA za HR (jer ovaj iako je Generic, bio je za Poljsku).

EDIT2: Stigao je danas i službeni 4.4.4. za Hrvatsku (T-Com). Kada sam se vratio na originalni firmware (4.4.2. od t-coma), javilo mi je da je dostupna nova nadogradnja :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2014 0:22 (simons).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bok ekipa, kupio sam si navedeni mob za jeftine pare (nov) i stavio sam gore 4.4.4. službeni.

Zanima me može li se nekako promjeniti koje applikacije mi nudi za pokrenuti kada dugo držim home tipku (sada mi nudi onaj bloatware whats new i Google search).

Mob nije rootan.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Bok ekipa, kupio sam si navedeni mob za jeftine pare (nov) i stavio sam gore 4.4.4. službeni.

Zanima me može li se nekako promjeniti koje applikacije mi nudi za pokrenuti kada dugo držim home tipku (sada mi nudi onaj bloatware whats new i Google search).

Mob nije rootan.

Google search se može onemogućiti (Postavke->Aplikacije->Sve, tamo nađeš Google pretraživanje i stisneš Onemogući). What's new se ne može onemogućiti (bez roota).
Već sam pregledao dosta foruma i ovaj problem se ne može riješiti bez rootanja.

13 godina

Zanima me da li ima tko silkonsku masku ili nesto za z1c ali da se mobitel moze puniti na dock. Odakle ste je narucili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitko ništa ne piše u ovoj temi, mob koji bi htio ali si ne mogu još priuštiti... Pišete negdje drugdje?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice