Sony ericsson xperia mini st15i

poruka: 470
|
čitano: 142.014
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Sony ericsson xperia mini st15i
Majdo-DM kaže...
robert2828 kaže...

Da znam da se ne gubi garancija tokom updatea.

3 dana ti drzi baterija?? meni izdrzi dan i pol ako puno ne cackam a ako ga ubijam onda pola dana. Sad neznam dal idem da napravim update ili ne,osobno mi je ovaj 2.3.3 sasvim ok,,a neznam dal se da vratit s 2.3.4 na 2.3.3 bez rootanja,a rootanje ne dolazi u obzir.

Neznam razmislit cu makar ako se to treba dogodit ( ove greske ) dogodit ce se prije ili kassnije bez obzira na update ako sam naletio na krivu kutiju,valjda nisam :)

A i to što kažeš, ako nešto ne štima dogodit će se i na jednoj i na drugoj verziji softa, predlažem ti onda da ostaneš na 2.3.3 i pričekaš, možda 2.3.5 donese nešto novo i tako ne dobiješ nešto specijalno sa 2.3.4 osim možda 3d panoramu kod fotkanja.. a i priključit će se možda još netko forumu sa više informacija..

Ma idem ga sad probat stavit na 2.3.4 pa sta bude bude ,,,ipak imam garanciju,tako da nije problem,,javim kako je proslo.

Nadam se samo da me nece zeznut mobi ,i nadam se da nije jedan od onih "broken",valjda nisam takav pehist :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 16:25 (robert2828).
13 godina
neaktivan

jel se menu moze promjienut da se neide prema ljevo na desno nego od gorre prema dole ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivan147 kaže...

jel se menu moze promjienut da se neide prema ljevo na desno nego od gorre prema dole ??

nemoze,jedino da stavis neki od launchera.npr go ili adw ili sl..

Inace stavio sam  na 2.3.4 i mogu reci da je za sad sve ok,,sve funkionira sto se tiice svega,al ipak je meni bolji 2.3.3 jer se izgubila CRT animacija gasenja,ne rade neke igre,npr Nfs shift,sims 3.,uglavnom se ispravio bug pisanja poruke jer mi prije skoro da nije vibrirao dok sam stisnuo neko slovo (jako slabo se osjetilo) sad je super,  ovo panoramsko 3d slikanje je jako tamno, jedva se vidi i po jakom svjetlutako da nista posebno,valjda treba ispavit -  al meni nista osobito,krivo mi je sto nece da radi Nfs shift jer mi je bilo super igrat i grafika ,al ok zadovoljan sam prije svega  ;)

Bitno da se nije dogodilo ono sto sam se najvise bojao da ne polude tipke,valjda nece i dalje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.10.2011 19:52 (robert2828).
13 godina
neaktivan

ti launcheru ooni se automatski upale kad se mob upali ili ga treba uklucit svaki put ?
i kako mu radi wifi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eh ovako imam CM7 instaliran i želio bi se vratiti na stock ROM?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan147 kaže...

ti launcheru ooni se automatski upale kad se mob upali ili ga treba uklucit svaki put ?
i kako mu radi wifi

lol pa automatski ako lančer postaviš kao defaltni ;) označiš onu kvačicu ;) budeš vidio ;) probaj ;)

a wifi radi uredno ;)

14 godina
neaktivan

Valjda će sa novim updateom na 2.3.5 biti nekih znatnijih promjena, ne preostaje nam ništa drugo za sada nego čekati..

Za one koji su ga rootali preporučujem Overclock Widget (aplikacija za postavljanje radne frekvencije moba), kad se dobro namjesti štedi bateriju dok se na njemu ne radi nešto posebno i dok je isključen ekran.. Sjetio se aplikacije imao ju prije i na GT540, dosta mi je značila za trajnost baterije, nadam se da će i na ovom isto tako.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robert2828 kaže...
ivan147 kaže...

Inace stavio sam  na 2.3.4 i mogu reci da je za sad sve ok,,sve funkionira sto se tiice svega,al ipak je meni bolji 2.3.3 jer se izgubila CRT animacija gasenja,ne rade neke igre,npr Nfs shift,sims 3.,uglavnom se ispravio bug pisanja poruke jer mi prije skoro da nije vibrirao dok sam stisnuo neko slovo (jako slabo se osjetilo) sad je super,  ovo panoramsko 3d slikanje je jako tamno, jedva se vidi i po jakom svjetlutako da nista posebno,valjda treba ispavit -  al meni nista osobito,krivo mi je sto nece da radi Nfs shift jer mi je bilo super igrat i grafika ,al ok zadovoljan sam prije svega  ;)

Bitno da se nije dogodilo ono sto sam se najvise bojao da ne polude tipke,valjda nece i dalje.

Koji je po tebi najbolji launcher

16 godina
neaktivan
ivan147 kaže...
robert2828 kaže...
ivan147 kaže...

Koji mob imaš? GO launcher je jedan od najlijepših ;)

16 godina
robert2828 kaže...

@lovac82

Da al ja mogu ostata na 2.3.3 ako zelim,nemoram ga stavljat na 2.3.4 jel?

E i daj mi reci na kolko ti se baterija stupnjeva digne dok ga koristis malo dulje,zahtjevnije,kao npr igranje igrica i sl..?

Prvo ti je odgovoreno, drugo.... iskreno, nemam pojma gdje se to gleda.... al ovako mi u ruci nije vruc odnosno izgleda da se ne pregrijava....

Majdo-DM kaže...

Naravno, možeš ostat na 2.3.3 :)) ak ti se više sviđa.. Što se tiće baterije, neznam za sad mi se nije nešto ugrijala kolko ga koristim, vjerojatno kad bih igrao neku igru više od pola sata da bi se ugrijala ipak ju onda nabrzaka trošiš..

Evo sam baš skužio da su brutalno digli cjenu na tele2 za ovaj mob u pretplati (npr. sa 595kn na 1145kn u mojoj tarifi), neznam jel to neka greška ili?! Ako je tako, sva sreća pa sam ga uzeo dok je bio jeftiniji :))

Pas im mat** j***..... ja sam uzeo mob sa smart 100 tarifom, platio sam ga 700 KN na 24 mjeseca bez trajnog naloga, sada je cijena za to 1245 KN..... sreca pa sam uzeo na vrijeme

Majdo-DM kaže...
robert2828 kaže...

Da znam da se ne gubi garancija tokom updatea.

3 dana ti drzi baterija?? meni izdrzi dan i pol ako puno ne cackam a ako ga ubijam onda pola dana. Sad neznam dal idem da napravim update ili ne,osobno mi je ovaj 2.3.3 sasvim ok,,a neznam dal se da vratit s 2.3.4 na 2.3.3 bez rootanja,a rootanje ne dolazi u obzir.

Neznam razmislit cu makar ako se to treba dogodit ( ove greske ) dogodit ce se prije ili kassnije bez obzira na update ako sam naletio na krivu kutiju,valjda nisam :)

A i to što kažeš, ako nešto ne štima dogodit će se i na jednoj i na drugoj verziji softa, predlažem ti onda da ostaneš na 2.3.3 i pričekaš, možda 2.3.5 donese nešto novo i tako ne dobiješ nešto specijalno sa 2.3.4 osim možda 3d panoramu kod fotkanja.. a i priključit će se možda još netko forumu sa više informacija..

A 2.3.4 nije donio nista novo? pa kako nije, fixan bug sa porukama koji se i meni nekada dogadao i imas listu changeloga...... swype, screenshot i niz ostalih "gluposti" sta ces vise, samo ovaj screenshot je dovoljan (vrlo korisna stvarcica) jer se ne moramo zajebavati s rootanjem i gubiti garanciju, a tu su i ostale stvari koje ce nekim koristiti

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
13 godina
ivan147 kaže...
robert2828 kaže...
ivan147 kaže...

GO launcher je meni nekako najdrazi i najljepsi,makar i ADW je ok al svaki ima svoj izbor.

Stavio 2.3.4 i ne rade mi neke igre NFS shift i Sims 3 zna li netko zasto ,na 2.3.3 su radile do updatea .!?
Ajd ako netko zna zasto je panoramsko 3d slikanje tako tamno,jedva da se sta vidi ,nemoguce za slikanje tako da je neupotrebljivo... a normalno slikanje ili snimanje je super  !??

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 0:06 (robert2828).
13 godina

Ok slozio nfs shift i sims 3 trebalo da se skinu nove verzije i voila opet radi sve 5 jedino me muci ovo panaramsko 3d slikanje jer je mracno jako,to neznam zasto je tako,jel i kod vas tako ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 1:50 (robert2828).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robert2828 kaže...

Ok slozio nfs shift i sims 3 trebalo da se skinu nove verzije i voila opet radi sve 5 jedino me muci ovo panaramsko 3d slikanje jer je mracno jako,to neznam zasto je tako,jel i kod vas tako ili ne?

e jel ti radi skype cuo sam da neradi jer nema prednju kam ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 9:38 (ivan147).
16 godina
neaktivan
robert2828 kaže...

je, tamno je, neznam koji je vrag s tim :/

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
16 godina
ivan147 kaže...
robert2828 kaže...

e jel ti radi skype cuo sam da neradi jer nema prednju kam ?

Skype radi, ne radi video poziv kada mob niti nema dvije kamere.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2011 21:43 (lovac82).
13 godina
Mikovic_xD kaže...
robert2828 kaže...

je, tamno je, neznam koji je vrag s tim :/

Raspitao sam se sto je s 3d panoramskim slikanjem i to je normalno ,mora biti dosta svjetline ,najbolje po vani slikat ili unutra al da ima puno svjetla i onda radi bez frke tako da sam zadovoljan,to je normalno sto je tamnije,izadji van pa ces vidjet da je skroz ok,ili kroz prozor samo,to je jednostavno tako cak i malo bolji footici isto tako imaju pa je takodjer tamnije tako da nema frke {#}

16 godina

Imaiju dvije teme vezane za Xperia mini pa bi bilo dobro da pisete u ovu jer je prije otvorena:

klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Cek kako opce da ja ukljucim a-gps na xperia mini ?  sad sam zbunjen {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robert2828 kaže...

mora ti bit ukljucen DATA promet

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Mitsuoka kaže...
robert2828 kaže...

mora ti bit ukljucen DATA promet

SAmo data promet i gps i to je to?  netreba biti ukljuceno ono u postavkama/polozaj i sigurnost pa "koristi bezicne mreze"?

16 godina
Mislim da se gps moze koristiti samo u kombinaciji s data trafficon na ovom mobitelu....
13 godina

Ok..tnx valjda je to onda to {#}

13 godina
neaktivan

Dali znate mozda kad ce u vip doc mini pro ?  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivan147 kaže...

Dali znate mozda kad ce u vip doc mini pro ?  {#}

Sta vec nije doso,? znam da je xperia mini st15i dosla al za pro neznam ,brijem da je dosla al zavisi mozda od poslovnice do poslovnice ,u Varazdinu mogu reci samo da sam vidio xperiu mini a mini pro nisam niti pitao tako da ja stvearno neznam,jedno ako netko drugi zna {#}

13 godina
neaktivan

Imam problem sa st15i a to je da mi ekran treperi.Najvise se primecuje dok pisem poruku a ponekad se vidi i dok sam u meniju.Jel zna neko kako da resim toga ? Da napomenem da sam update telefon na 2.3.4 software ali opet je isto kao i na 2.3.3...

16 godina
Poznat problem, imas temu na Sony Ericssonicim stranicama, javi se tamo..... google: xperia mini screen flickering
13 godina
pedja92 kaže...

Imam problem sa st15i a to je da mi ekran treperi.Najvise se primecuje dok pisem poruku a ponekad se vidi i dok sam u meniju.Jel zna neko kako da resim toga ? Da napomenem da sam update telefon na 2.3.4 software ali opet je isto kao i na 2.3.3...

Daj mi reci kolko dugo imas mobitel,kad ti se to pocelo dogadjat  i disi ga kupio i dal ti se to desava cijelo vrijeme ili samo dok je pregrijan ili sl. ?

I dal ti je ovako slicno ili ne ?   

Inace ako imas garanciju do SE servisa i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 19:07 (robert2828).
16 godina
Al to je poznat problem i zahvaca sve xperije mini/pro.... tako da sumnjam da ce mi pomoci garancija
13 godina
neaktivan

Telefon imam 20-ak dana...Tako mi je od pocetka ali nikad nisam toliko obracao paznju na to,tek od pre neki dan me je pocelo da nervira:/ Ne treperi tako jako,tek,tek ali se primeti i nervira.Pricao mi je drug da je to problem kod st15i kao i baterija ali ovo me vise nervira sad :D

Telefon sam uzeo preko paketa u Telekomu (mt:s).

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:02 (pedja92).
14 godina
neaktivan

Naručila ga, sutra bi trebao doć {#} jedva čekam

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice