Znaci, imam dilemu izmedu navedenih mobitela -.-
Prvo sam imao dilemu izmedu HTC Desire-a i Galaxy S , gdje je Galaxy S uvjerljivo mi pobjedio zbog ekrana !
Zatim imam sljedecu dilemu, a posto nema konkretnog full face off-a izmedu Galaxy S i Omnie 7 , zanima me vase misljenje ..
Kao 1. , o Galaxy S vecinom sve znam jer mi ga ima sestra i stvarno je odlican mobitel i tu nemam sta prigovorit ..
No, kao 2. , Omnia 7 mi se cini privlacnijom zbog toga sto ima potpuno isti ekran , istu kameru 5MP no sa flashom ( znam da u recordanju ima 5 FPSA manje i da oboje recordaju 720p video, no na stranu Omnie 7 ide to sto joj bolje radi autofocus , pa mi je to izjednaceno ) , zatim me vise privlaci mobilni browser Internet Explorer za kojeg kazu da je fenomenalan bez laggova na mobilnim uredajima ..
Pa bih molio vase misljenje .. sto biste vi uzeli na mom mjestu ?
Inace, ja bih uzeo Omniu 7 cisto iz znatizelje da isprobam taj Windows Phone 7 i ovih gore navedenih stvari .. No brine me , dali se aplikacije skidaju jednostavno s marketa na uredaj ko na Androidu il se svaka aplikacija placa ?
I takoder bih volio znati, procitao sam tu na forumu, sta bi to trebalo bit " mango " za Omniu 7 ?
Hvala i nadam se da cete mi pomoci u ovoj dilemi !

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet