Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.201
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ako nekog zanima ili znate da namjerava kupiti Note 2, imam jedan novi zapakirani iz Tele 2, nek mi se javi na pm ili na mob: 095/888-6234. Cijena 2600

Miro
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 15:34 (pai in the ass).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Evo ga.

Ovo sa silverlightom i forumom je takva ....,

evo link. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 17:44 (shadowplay).

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja se upravo sa testnog 4.3 sa DR.Ketanom prebacio na 4.1.2 i prebacujem se na cekanje offical 4.3 za HR :)

sa DR.Ketanom nije bilo nikakvih problema osim što je baterija jako loša

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.12.2013 19:03 (Xboxn00b).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ovi sto su skinuli official,jel vam baterija krace traje.eo meni prazna a 2 dana je prije nisam punio..

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Samsung Galaxy Note II!
nelvish kaže...

Ovi sto su skinuli official,jel vam baterija krace traje.eo meni prazna a 2 dana je prije nisam punio..

Malo čitaj posotove od ranije, 4.3 na nekim uređajima raznih marki ima bug. Google services kolje bateriju. Uncheckaj wi-fi lociranje i bareija će ti trajati normalno.

jaska jaska jaskaja
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2013 7:54 (KRISTIJANJE).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

ljudovi jel netko uzimao kakav generic MHL kabel za note 2 u RH??dakle non-official.... kako to radi?? dobro, loše? iskustva neka??

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Jedno pitanje, kada pokušam potražiti ikakav update Kies3, tamo stoji kako uređaj ne podržava nadogradnju software-a od programa kies!?!?!{#}

Što mi je eventualno činiti, mob je trenutno na 4.3 beta verziji {#} !

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Probaj stariju verziju kiesa. Ne znam što drugo. 

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KRISTIJANJE kaže...

Probaj stariju verziju kiesa. Ne znam što drugo. 

No way possible, kada sam prešao na 4.3, više ne prepoznaje starije verzije kies-a1

Najvjerojatnije ću morat pričekat da naiđe nešto što će mi odogvarati, nažalost, izgleda da ću se načekat {#}!!

ATJ Lučko
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Već sam pisao o tome. Uglavnom, ako ste instalirali 4.3 onda vam treba Kies3. Ima ga na Samsungovim stranicama za skinuti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dardevil kaže...

Već sam pisao o tome. Uglavnom, ako ste instalirali 4.3 onda vam treba Kies3. Ima ga na Samsungovim stranicama za skinuti.

Pa i napisao je u postu da ima kies3 :)

Samsung Galaxy Note II :)
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ne budeš više više niti mogao preko Kiesa. Osim ako ne vratiš originalnu verziju tj. onu s kojom si ga kupio. Znači, opasan downgrade!

Miro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne mora ići downgrade može samo pričekati da izađe 4.3 kod nas...

13 godina
goranbm kaže...

Ne mora ići downgrade može samo pričekati da izađe 4.3 kod nas...

Znači kad "domaći stock" flashas odinom, opet se možeš služiti kiesom? 

jaska jaska jaskaja
16 godina
neaktivan

Tako je.... Čak mislim da može biti i neki drugi, ali mora bit official, ne smije biti neki beta, testni ili slično. I onda na kies dobijas update za ROM koji ti je na mobu.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja mislim da mora biti točno onaj s kojim si ga kupio. Ako je od tele 2 onda je isti onaj TRA i Tele 2 jer je kao  nerendirani, a vip i 098 imaju svoje. Mislim da je to tako...

Miro

0 0 hvala 0
13 godina
pai in the ass kaže...

Ja mislim da mora biti točno onaj s kojim si ga kupio. Ako je od tele 2 onda je isti onaj TRA i Tele 2 jer je kao  nerendirani, a vip i 098 imaju svoje. Mislim da je to tako...

Ok, pod uvjetom da je baš tele2 stock, da li mora biti 4.1.1 s kojim je kupljen ili može biti i 4.3 (kad dođe službeni stock tele2)?

jaska jaska jaskaja
16 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...
pai in the ass kaže...

Ok, pod uvjetom da je baš tele2 stock, da li mora biti 4.1.1 s kojim je kupljen ili može biti i 4.3 (kad dođe službeni stock tele2)?

Ma bilo koji samo da je stock.... a ovo što kaže ass, vidi ja sam na Galaxy S sebi bio stavio neki UK stock ROM čim je izašao 2.3.4 mislim da je bio, i onda sam nakon par mjeseci updejto ga sa 2.3.6 ili koji je već bio zadnji (onaj value pack) preko kiesa...

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Itko koristio Cyanogen installer?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kpavl kaže...

Itko koristio Cyanogen installer?

Ja sam testirao,zablokalo pri pokušaju instalacije recoverija.

Sad imam omni 4.4.2 rom,i radi super.

Omni rom link  

http://m.youtube.com/watch?v=5KetM02D_IA&feature=g-subs-u

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 8:03 (zzz).
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Trenutno mi je note 2 n7100 stock na 4.1.2. Tele2 TRA

Kako su svi skoro vec dobili 4.3 a HR nikako da izbace, mislim si instalirati preko odina official rom od neke druge zemlje. Naprimjer njemacka.

Dali je moguce to napraviti bez rootnja?

Koja je procedura ukratko?

Skinem rom i odin. Spojim note na komp u download modu i pustim da radi svoje? Ili ima jos nesto?

I dali cu se nakon toga moci vratiti na HR verziju kada ju puste On Air?

Hvala. 

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Za nepovjerovat, danas su Android 4.3 dobili Afganistan, Bosna, Dominikanska Republika, itd. Mi smo kao u Europi, a dobit ćemo ga u najboljem slučaju u prvom mjesecu 2014. kako je krenulo {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 9:55 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Jadni mi! Za nas nema 4.3. Vidite kako su neke zemlje, npr Argentina prije mjesec dana dobili 4.1.2 :-)

Miro

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo i srbi su sad dobili 4.3

"Šljamsung" je sa ovim updaeom napravio veliku grešku i smatram da ce zbog update 4.3 za Note 2 i S3 izgubiti veliki broj korisnika

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Sve zemlje oko nas su dobile 4.3 jedino mi nismo. Nekuzim.

Srbija i bosna koje nisu u EU su dobili a ova nasa balkanska rupa nula bodova.

Uzas

I Don't Give A Damn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam dobio udate prije nekoliko dana. Mobitel nije rootan. Mogu reći da sam razočaran, poboljšanja ne vidim, samo mi baterija traje manje. Isključio sam ono za lokaciju, opet traje iosjetno manje.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Akira kaže...

Trenutno mi je note 2 n7100 stock na 4.1.2. Tele2 TRA

Kako su svi skoro vec dobili 4.3 a HR nikako da izbace, mislim si instalirati preko odina official rom od neke druge zemlje. Naprimjer njemacka.

Dali je moguce to napraviti bez rootnja?

Koja je procedura ukratko?

Skinem rom i odin. Spojim note na komp u download modu i pustim da radi svoje? Ili ima jos nesto?

I dali cu se nakon toga moci vratiti na HR verziju kada ju puste On Air?

Hvala. 

Možeš stavit bilo koji europski rom isti je ka šta će bit i hrvatski kad stigne ,pokušaj nać neki čisti rom koji nije vezan za nijednu mrežu ,da ne dobiješ one glupe programe od mreže i njihov logo pri paljenju;Da instaliraš preko odina imaš upute par stranica prije ili na sammobileu. jednostavno je ,nema rootanja za to, u biti stavljaš si službeni samsungov rom  bez ikakvog" muljanja".

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2013 15:26 (greda).
16 godina
neaktivan
shadowplay kaže...

Ja sam dobio udate prije nekoliko dana. Mobitel nije rootan. Mogu reći da sam razočaran, poboljšanja ne vidim, samo mi baterija traje manje. Isključio sam ono za lokaciju, opet traje iosjetno manje.

Di si kupio mob ?

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Mobitel sam kupio preko njuškala (od švercera), nije zaključan niti na jednu mrežu. Napisao sam tu na forumu prije par dana kad mi je došao update.

Uglavnom kad napunim mob oko 8-9 navečer i maknem ga sa punjača, ujutro (oko 6,30) baterija zna pasti na 75%.

Prije ovog update-a se to nikad nije dogodilo.

Location services mi je odčekiran (nije bio niti prije uključen), a sad sam čak uključio i power saving, koji prije nije bio uključen.

Ukratko, imam osjećaj da se baterija brže prazni za bar 20%.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Samsung Galaxy Note II!

Pa mi ćemo dobit među zadnjima, ako ne i zadnji, tako je bilo i sa 4.1.2, dakle ako bude sve po planu u prvom mjesecu 2014.

Mada kako sam rekao i ranije, ništa previše bitan updejt, jer to nije totalno isti software od note-a 3.

Ja se samo nadam da neće biti i zadnji update za naše mobove :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice