Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 494.461
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II!
MujagaWudakhi kaže...

ljudi otkako sam stavio ROM, 2 puta mi se poslao SMS na ovaj broj, +919560345888...

kako imam free sms i pozive, skuzio sam da mi se nesto naplatio 1.58kn... nemam nekih sumnjivih appova, barem mislim ...

sad citam bas na XDA da je to registarcija samsungovog ROMa na indijskim serverima... uopce ne kuzim zbog cega je to bitno..

kako sam dva puta flashao ketana, dva puta se poslalo...

ako je netko voljan pogledati je li se njima tako nesto dogodilo...

:S

strangeeee

EDIT:

evo SSova sa XDA i naplaćenog SMSa

Svašta nikad prije čuo za tako nešto,jesi siguran da to ima veze sa instalacijom roma,meni se isto rom registrirao kad sam ga instalirao ali nisam primjetio bilo kakav poslan sms,da li taj sms imaš među poslanim porukama?

17 godina
Samsung Galaxy Note II!

nema SMSa medju poslanima naravno, zato nsiam ni skuzio, nego kad sam isao chekriati koliko imam u paketu besplatnih minuta i to...smsova... i skuzim nesto se naplatilo a nije mi jasno sto i pod izlistanje poziva vidim SMS prema tome  broju...

odem na XDA i nadjem pod search na threadu od DR KETANA upravo ono sto ima na mom postu  u SS...

ono kad sam stavio rom sam skuzio da se pojavi "register device" , i onda valjda u tom trenutku posalje...

ako mozzete chekirati izlistanje, ako ste kao ja na hr telekomu, pogledajte ako se nekome da...

meni je isto cudno i bezveze... weeeiirrd! {#}

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 19:04 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Bogami imam i ja nešto naplaćeno na Tele2 van tarife Revolucija. Kakav bezobrazluk od strane Samsunga. OK, nije puno, ali opet...

1 1 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo i meni se taj sms poslao, mislim da je to tvorac roma trebao navesti u prvom postu na xda. Nije big deal tih 79 lipa nego jednostavno ne želim da mobitelj šalje SMS-ove bez mojeg znanja....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dardevil kaže...

Bogami imam i ja nešto naplaćeno na Tele2 van tarife Revolucija. Kakav bezobrazluk od strane Samsunga. OK, nije puno, ali opet...

nije puno naravno, ali opet, zapitas se sta de se tako 100, ili 1000 SMSova pošalje.... uff :S

nanek kaže...

Evo i meni se taj sms poslao, mislim da je to tvorac roma trebao navesti u prvom postu na xda. Nije big deal tih 79 lipa nego jednostavno ne želim da mobitelj šalje SMS-ove bez mojeg znanja....

slažem, se....znači ima nas ;) 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 19:20 (MujagaWudakhi).
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pa sumnjam da je za to kriv tvorac Roma, on ga je samo rootao i dodao Note3 dodatke. To je očito neki novi način registracije telefona od strane Samsunga. Pitat ću sutra frenda s posla da li mu je naplaćeno nešto kod update-a na 4.3 njegovog S4.

0 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ne kažem ja da je on kriv...samo kažem da je trebao navesti da će se poslati ta poruka ukoliko se flasha njegov ROM. Ja sam stavljao stock indijski rom i nije nikakvu poruku poslalo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pa OK, ne možete kriviti Samsung zato što ste instalirali indijski ROM.

Nismo u Indiji... još {#}

Support SCS Software: http://blog.scssoft.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Od kud ste skinuli Indijski rom? Već danima ne radi sammobile i ne znam kad će proraditi više!

Miro

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da ga imaš na XDA negdje....

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pozdrav bećari

Evo da kažem neke svoje dojmove. Prije 2 tjedna sam uzeo ovaj mobitel u tele 2. Mobitel je odličan, gura sve što bacim na njega. Samo što mi ponekad baci da nema signala... sad el postoji neka caka da bustam signal ili sam osuđen na traljavu pokrivenost tele 2 mreže. 

Bok, ja sam sharyn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

Bećar, to što nema signala ti je ipak do tele2. Znam jer sam na tele 2 i imam note 2.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
pai in the ass kaže...

Od kud ste skinuli Indijski rom? Već danima ne radi sammobile i ne znam kad će proraditi više!

Sa XDA, ja sam skinuo indijski ali bez knoxa. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531989

15 godina
neaktivan

NAšao sam na xda onaj od Trinidada i sve 5.

Miro
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam htio da bude bez knoxa. Kad jednom flashas rom s novim bootloaderom (4.3 s knoxom) ne možeš se više vraćati na romove sa starim bootladerom. Na xda još nisu našli rješenje za ovo. Inače ovaj Indijski rom bez knoxa radi ko urica al sam primjetio da bar 20% baterija traje kraće nego na 4.1.2. Koliko sam imao pročitati skoro sve verzije 4.3 više troše bateriju (neka me ispravi netko ako krivo pišem).

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Trebam preporuku sd kartice, ne znam koju da piknem. veličina na koju ciljam je 16-32 gb. :)

help

Bok, ja sam sharyn
14 godina
blackdevil kaže...

Trebam preporuku sd kartice, ne znam koju da piknem. veličina na koju ciljam je 16-32 gb. :)

help

Ovisi o xyz faktora, ali bih se ja akceptirao na main dva;

prvi; koliko si novaca spreman potrošiti 

drugi; koju class želiš, uzeti, se podrazumijeva. 

Kada "si" na to odgovoriš, već ćeš lakše moći odrediti tvoj target, uz digresiju, ako preferiraš nekog proizvođača, like, Kingston, Verbatim, Samsung, Toshiba, neznam još kojeg proizvođača! 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
blackdevil kaže...

help

Budi pametan i pikni si neku od 32 GB klase UHS-1, proizvođača koji ima 10 godina garancije i miran si idućih 10 godina. Sve je to u klasi 30-ak €, tako da rađe ušparaj još 5-10 banki što bi se reklo ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Dr KEtan 6.1

Eto nakon par dana mogu reći da na mom notesu ovaj ROM uopće ne šljaka kako treba, svaka čast onima kojima to uspjeva, ne znam zašto meni šljaka... :(:(:(

Od random APP crasheva... (settings, keyboard, weather ovo ono..) do rebootanja iz nikakvog razloga... Imam stock 4.3 kernel i dr ketana....Ali s time na stranu, radi sve super, i bateriaj drži, i ROM je fluidan... Koliko sam čitao i shvatio po XDA, valjda radi WiFi fixa kojeg sam ja morao flashat se to dogadja... morat cu jos sansu dati onom drugom 4.3. ROMu sa XDA sa NOTE3 featurima, točnije od Electron Teama... 

:)

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
KRISTIJANJE kaže...

Ja sam htio da bude bez knoxa. Kad jednom flashas rom s novim bootloaderom (4.3 s knoxom) ne možeš se više vraćati na romove sa starim bootladerom. Na xda još nisu našli rješenje za ovo. Inače ovaj Indijski rom bez knoxa radi ko urica al sam primjetio da bar 20% baterija traje kraće nego na 4.1.2. Koliko sam imao pročitati skoro sve verzije 4.3 više troše bateriju (neka me ispravi netko ako krivo pišem).

I ja sam odustao od tog roma zbog stalnog zamrzavanja.

Sad imam onaj indojski 4.3 ,nema rušenja i zamrzavanja,radi ko podmauan.

15 godina
odjavljen
Evo ovako, imam pitanje, posjedujem Sony Xperiu Z, sa garancijom, svom opremom itd. Jedan covjek mi nudi Note 2 sa garancijom i svom opremom i nadoplatio bi mi 400kn, sta vi kazete isplati li se?

i moze preporuka najboljeg ROM-a i najstabilnijeg (Sammy based)

i najbolji i najstabilniji AOSP? Hvala :)
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Isplati se itekako. Meni je puno ljudi nudilo Xperiu Z i to 1 za 1 kada sam svoj Note 2 stavio na njuškalo, ali brzo sam odustao od prodaje ili bilo kakve zamjene. Ako ti odgovara veličina Notea...nemaš šta puno razmišljat ! {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Samsung Galaxy Note II!

:) pardonisem se na glupoj izjavi s moje strane. Nemam note 2 ali drzao sam ga u rukama i onako..kad stavis xperia z pokraj note 2..fiju, xpZ ekran izgleda kao smece pokraj note2.

Prekrasan ekran bas.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Samsung Galaxy Note II!

Meni je na Xperii Z onako onako, na Note 2 preloš, tako ne volim taj Amoled, prezasićene boje, ma užas! Al sve je stvar ukusa.

Iskreno meni su najbolji IPS zaslonina na LG uređajima i Super LCD3 na HTC One-u, to su vrhunski zasloni

0 7 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

back to Android Revolution 4.1.2 ...

nazalost niti jedan mi nije dobro radio na 4.3., sto se tice CUSTOM romova jeld... 4.3 official nisam probao, ali ga mislim staviiti...

stvarno ne znam u cemu je bed ali mislim da ROMovi jos trebaju posla sa svim tim note 3 featurima.... onda ce to biti do jaja.. 

MuWu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Pošto proces returnanja na 4.1.2 nije tako lagan jer sam upgradeao modem itd itd... a EFS backup mi je corrupted... morao sam se vratiti na KETANA, a danas sam izgubio 5h zivota sa time... prolupao što kažu {#}

No, upravo danas je dr ketan izbacio fix za random reboot i FC appove i decko koji ga je testirao kaze 48h bez rusenja... i evo kako sam ga ponovno stavio , radi tika taka... 

vidjet cemo kroz par dana opet... 

eto da ne gubite svi zivce, pustite mene kad sam vec krenuo {#}

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 20:56 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 21:58 (zzz).
16 godina
neaktivan
17 godina
kale_fotograf kaže...

Nemogu skiniti 4.3

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice