Sudeći po komentarima ekipe opet ništa od svojstava sa NOTE 3.
Šta bi ovaj modem MJ9 radija kod nas ima li kakve opasnostii ako instaliram ovaj room?
Sudeći po komentarima ekipe opet ništa od svojstava sa NOTE 3.
Šta bi ovaj modem MJ9 radija kod nas ima li kakve opasnostii ako instaliram ovaj room?
Pažnja samo za one koji misle rootat ili nešto da je KNOX aktivan na tom zadnjem leaku!
Pažnja samo za one koji misle rootat ili nešto da je KNOX aktivan na tom zadnjem leaku!
Ali EU zakon nas štiti od toga, i moraju nam priznat garanciju i ako je rootan mobitel ;)
@xboxn00b
na ovom smartphone hrvatska piše da ima opengl 3.0 support, ali nema ga nažalost. i oni su mi kvazi novinari, samo prepisuju, ništa ne provjeravaju..
Ali EU zakon nas štiti od toga, i moraju nam priznat garanciju i ako je rootan mobitel ;)
@xboxn00b
na ovom smartphone hrvatska piše da ima opengl 3.0 support, ali nema ga nažalost. i oni su mi kvazi novinari, samo prepisuju, ništa ne provjeravaju..
Znači Europatrade servis priznaje garanciju iako je mobitel rootan?
Ovo nije normalno gospoda u zadnje vrime pušta službene softwere pune bugova zadnji dokaz update za S3i S4 ljudi imaju masu problema s uređajima,na note 2 testiraju već tri roma i još se ne vidi kraja takva mega firma koja zarađuje milijarde nije u stanju na vrime i kvalitetno izvršit obećano,po ovome vidimo koliko nas poštuju ,nas svoje korisnike bitno da istresemo skoro 1000 eura za uređaj a kasnije ko nas j....e,sramota pet godina sam bija na htc ,mislija sam da su ovi bolji ali razočara sam se .......!!!
Ovo nije normalno gospoda u zadnje vrime pušta službene softwere pune bugova zadnji dokaz update za S3i S4 ljudi imaju masu problema s uređajima,na note 2 testiraju već tri roma i još se ne vidi kraja takva mega firma koja zarađuje milijarde nije u stanju na vrime i kvalitetno izvršit obećano,po ovome vidimo koliko nas poštuju ,nas svoje korisnike bitno da istresemo skoro 1000 eura za uređaj a kasnije ko nas j....e,sramota pet godina sam bija na htc ,mislija sam da su ovi bolji ali razočara sam se .......!!!
Slažem se!!! Prešao sa Sony-a na LG sa LG-a na Samsung i svaki put od podrške ni mali p. Sve su to bili high end uređaji i sada imam Note II ali od podrške ništa, samo custom rom-ovi. Ma hebeš takvu firmu ako ne mogu izdati ni jedan pišljivi update od kada je uređaj izašao na tržište. Šta reći, nego korporacija gleda pare, a vi mali što ste kupili uređaje ko vas šljivi što ste naivni panjevi i svemu se nadate. Imam osjećaj da će mi ovo također biti zadnji samsung. 
Još uvijek sam na onoj prvoj testnoj verziji 4.3 europskoj,solidna je ima nekih sitnih bugova,zato ne kužim šta više testiraju,svaka nova verzija šta "procuri"je gora od one prethodne vidim da ova tadnja sadrži tri četri fajla koja triba instalirat ,umjesto da je jednostavnije oni sve više kompliciraju,ovi developeri na xda slože rom ta dva dana a samsungu triba godina da jedan rom izbaci.Najradije bi roota ovaj mob ali nisam još posve skužija ovaj samsung sve mi izgleda kompliciranije od htca ,htc kad si roota to je bilo to moga si instalirat bilo šta ništa nisi moga izgubit tipa efs ili imei....šta se vidim događa na samsungu.
http://www.smartphonehrvatska.com/2013/11/19/note-2-android-4-3-nadogradnja/
Napokon stize :D 4.3
Ups,nisam vidio da ste stavili!
Jel gubim sve podatke s mobitela ako sada preko odina instaliram ovaj 4.3 ?
Nigdje ne piše, ali svakako uvijek treba napraviti backup svega kad se flasha, za slučaj da nešto pođe po zlu.
Jel gubim sve podatke s mobitela ako sada preko odina instaliram ovaj 4.3 ?
Da!
e sad da naši operrateri (hrvatski telekom i ostali) krenu u distribuciju updatea, a poznavajući ih, neće nam oni update isporučit službeno ni do proljeća
Mislim da ću preskočiti ovu nadogradnju. Od Note 3 featura nema ništa, a ove ostale stvari su mi potrebne isto kao i crno ispod nokta. Jedno pitanje, u slučaju da želim rootati uređaj, da li je to bolje napraviti sa 4.1.2 ili sa 4.3 (zbog knoxa pitam)?
Trenutno je bolje root napraviti na 4.1.2 jer 4.3 ne možeš trenutno rootati bez da aktiviraš KNOX. Tako da ako ti je do roota ostani na 4.1.2. jer i sam kažeš da ti ovi featuri nisu bitni.
Na 4.3 testnoj europskoj verziji sam mob mi nije vezan na nijednu mrežu kupljen u slobodnoj prodaji,nije rootan,zanima me da li sad moram čekati da mi ponude ota nadogradnju ili da skinem europski room pa da ga flesham odinom?
Trenutno je bolje root napraviti na 4.1.2 jer 4.3 ne možeš trenutno rootati bez da aktiviraš KNOX. Tako da ako ti je do roota ostani na 4.1.2. jer i sam kažeš da ti ovi featuri nisu bitni.
Pogledaj na xda, mozda se moze s mobile odinom flashati i preservati root.
Evo ja flashao upravo preko Odina, ostalo mi sve (slike, pozivi, poruke, naravno bio sam na testnom 4.3), kasnije javim dojmove 
Sutra sam cijeli dan na putu tako da možda neću uopće luknuti na forum, stoga stavi što detaljniji taksativni popis svega učinjenog kao i dojmova!!!!
ATJ Lučko
Šta si flashao?
Šta si flashao?
Pa ono što je danas objavljeno na Sammobile, link je tu negdje, par postova iznad.
Šta si flashao?
Pa ono što je danas objavljeno na Sammobile, link je tu negdje, par postova iznad.
Sory ako pitam glupo pitanje danas je izišla nadogradnja za indiju ako se ne varam,si to flashao ili nešto drugo, isto sam na testnoj verziji onoj prvoj europskoj i odakle si to skinuo točno?
Taj za Indiju, da.
Taj za Indiju, da.
Ne znam novopečeni sam samsung,možda bolje da sačekam europsku verziju cijelog roma pošto imam trenutno testnu europsku 4.3,to je ipak indijska verzija i to samo nadogradnha a ne cijeli rom.
Ma sve je to isto, ako si na testnom 4.3, nema potrebe za kompletno novom instalacijom.
Prvi dojmovi: ako sam dobro vidio kod frenda na S4, postavke kamere su sad identične. Assistive light widget je opet tu. Imamo dvije nove postavke displaya. Gornja statusna traka (ovo će se posebno svidjeti kolegi Lučko) je sad prozirna.
Vidjet ćemo sutra tijekom dana potrošnju baterije.
EDIT: prikaz slike je sada puno bolji s ovim novim driverima za grafičku, posebice kad je u pitanju HD video.
Hehe, radit će dobro, samo je pitanje kad :) Evo nakon indije prije 2 dana, vidim da je danas i Kina dobila službeni update ... Nadam se da će kod nas doći do kraja godine...
ja