Da li prodati 3GS 32gb i kupiti HTC Hero?

poruka: 21
|
čitano: 3.955
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Da li prodati 3GS 32gb i kupiti HTC Hero???

Ovo pitanje me muči več par dana. Sviđa mi se kod Hero-a browser, a i multitasking kojeg nažalost nema kod iPhone-a i to me dosta živcira.

Inače iPhone je izrazito brz, radi gotovo savršeno.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Da li prodati 3GS 32gb i kupiti HTC Hero???

iphone ima multitasking, ali nakon jailbrakea.

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
17 godina
neaktivan

iPhone Backgrunder ne radi sa 3.1 verzijom

17 godina

nisam isprobao na 3.1 ali na 3.0.1 radi kako treba ...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
17 godina

Kupi si HTC.

- Psiho246
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako želiš nekaj bazirano na androidu, pričekaj još mjesec dana pa uzmi Acer Liquid, Samsung Spica, Motorola Droid ili HTC Dragon

meni se Hero jako sviđa, ali je hardver preslab... Acer Liquid će biti zvijer

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Da li prodati 3GS 32gb i kupiti HTC Hero?

Acer Liquid ima bateriju kapaciteta 1350 mAh.Po meni definitivno premalo za ugrađen hardware

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Kupi si HTC.

Da samo napomenem da slobodno mozes odmah ic na Hero zato sto ce Android 2.0 biti znatno brzi od trenutnog(1.5) ako ti je slucajno Hero "spor"(meni osono nije)

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

Nisam se uživo susreo sa androidom, u VIP-centru sam držao Hero-a u ruci, ali ugašenog. Svidjela mi se ergonomija, a i fina izrada.

Dolaze u skoro vrijeme mnogo uređaja baziranih na androidu, pa se bojim da bi jednostavno mogli pregazit Hero-a i bacit ga u zaborav (možda griješim?).

Da li je negdje najavljeno da će se moći nadogradit  na verziju 2.0?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZLAC kaže...

Nisam se uživo susreo sa androidom, u VIP-centru sam držao Hero-a u ruci, ali ugašenog. Svidjela mi se ergonomija, a i fina izrada.

Dolaze u skoro vrijeme mnogo uređaja baziranih na androidu, pa se bojim da bi jednostavno mogli pregazit Hero-a i bacit ga u zaborav (možda griješim?).

Da li je negdje najavljeno da će se moći nadogradit  na verziju 2.0?

nije, ali 100% ces moc bilo official ili "sa strane" :D

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

Negdje sam pročitao da će to odlučiti prema prodajnom uspjehu Hero-a

17 godina
neaktivan

Iskreno nebih želio "popušit" na 3GS-u, da ga sad prodam, a u skoro vrijeme padne cijena Hero-a, a 3gs cijena može i porasti unlock-om verzije 3.1.Pitanje je da li Apple sprema nešto u skoro vrijeme ili se fokusirao na nadogradnju sadašnje verzije

17 godina

Što se tiče HTC-a i upgrade-a na 2.0 možda i ne bude officialno ali vjerujem da će onda xda ponuditi.

A što se tiče iPhone, možda se i može očekivati na ljeto nešto novo? Ljeto 2007 iPhone 2G, ljeto 2008 iPhone 3G, ljeto 2009 iPhone 3Gs.

...iskreno ja bih više preferirao Android i to HTC-ov

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZLAC kaže...

Iskreno nebih želio "popušit" na 3GS-u, da ga sad prodam, a u skoro vrijeme padne cijena Hero-a, a 3gs cijena može i porasti unlock-om verzije 3.1.Pitanje je da li Apple sprema nešto u skoro vrijeme ili se fokusirao na nadogradnju sadašnje verzije

Navodno je 4G u testiranju već neko vrijeme kod verizona ... osobno vjerujem da će već iza nove ići novi model(i)

A.
17 godina
neaktivan

Prema nekim neslužbenim informacijama 4G će imati ugrađen dvojezgreni procesor, OLED ekran veče rezolucije, bolji grafički čip, jača baterija, sekundarna kamera za vidopozive, mogučnost multitaskinga, a materijali koji će se koristiti su titan i staklo.Za sad su to samo nagađanja, vrijeme će pokazati koliko su točna

16 godina
neaktivan

Sto dzabe pare da bacas? Imas iphone 3GS, i sta ce ti sada htc hero?. po meni on uopste nije bolji od iphone-a....

Sacekaj jos dok izadju bolji modeli,ovo sada je tek pocetak razvijanja mobaca :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 16:07 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zelis li se mozda mijenjat za grafu zotac gtx 285? :)

17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Sto dzabe pare da bacas? Imas iphone 3GS, i sta ce ti sada htc hero?. po meni on uopste nije bolji od iphone-a....

Sacekaj jos dok izadju bolji modeli,ovo sada je tek pocetak razvijanja mobaca :)

Pa nebi bacao jer sam našao novi za 3200, a moj iphone realno vrijedi tu negdje, malo više. Tako da nebi dodatno nikakve novce davao.

kele69 kaže...

zelis li se mozda mijenjat za grafu zotac gtx 285? :)

Hvala na ponudi ali ne :) Imam jedno solidno gamer-sko računalo doma koje mi stoji, slabo se igram. Večinom visim na laptopu.

16 godina
neaktivan

Da sada imam na stolu novi Iphone 3GS i HTC Hero,uzeo bih Iphone! Evo pogledaj koliko je htc izbacio modela i svi nekako padaju u zaborav nakon samo par mjeseci,a iphone se uz minimalne nadogradnje drzi u vrhu 3 godine :)

Bas sam neki dan citao stari casopis kada je tek izlasao iphone i onda su stavljali masu telefona oznacenih kao iphone killer,a sada o njima ni traga...!

IPHONE JE ZAKON(ako si ga mozes priustiti)..... ako imas net na njemu,jer on bez interneta ti je isto kao da nemash nish.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Da sada imam na stolu novi Iphone 3GS i HTC Hero,uzeo bih Iphone! Evo pogledaj koliko je htc izbacio modela i svi nekako padaju u zaborav nakon samo par mjeseci,a iphone se uz minimalne nadogradnje drzi u vrhu 3 godine :)

Bas sam neki dan citao stari casopis kada je tek izlasao iphone i onda su stavljali masu telefona oznacenih kao iphone killer,a sada o njima ni traga...!

IPHONE JE ZAKON(ako si ga mozes priustiti)..... ako imas net na njemu,jer on bez interneta ti je isto kao da nemash nish.....

Vidjet ćemo kako će se stvari razvijat sa Hero-om. Činjenica je da je Android OS budućnosti na mobilnim uređajima, za sad podrška baš nije velika, ali iz dana u dan raste. Iphone OS ima preko 20000 aplikacija trenutno i stvarno mogu nači sve što poželim. Imam net na njemu, bilo bi bezveze da nemam.

17 godina
neaktivan
ZLAC kaže...

Vidjet ćemo kako će se stvari razvijat sa Hero-om. Činjenica je da je Android OS budućnosti na mobilnim uređajima, za sad podrška baš nije velika, ali iz dana u dan raste. Iphone OS ima preko 20000 aplikacija trenutno i stvarno mogu nači sve što poželim. Imam net na njemu, bilo bi bezveze da nemam.

trenutno oko 90 000 aplikacija ... potrajati će dok android pohvata iPhone OS ako ikad.

A.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice