Pošto sam se već drugi put susreo s mogućom prijevarom, molio bih da u ovu temu date mišljenja o jednom oglasu.
Stvar je u Huaweiu U8650.
Oglas:
---
Prodajem novi U8650,kupljen prije 16.12.2011,garancija godinu i 11 mjeseci.kupio sam ga jer sam mislio da će mi se touch screen svidjeti,ali baš suprotno,vraćam se na tipke.to je razlog prodaje
bez tragova korištenja,savršeno stanje,sve radi,nikakvih problema nemam s njim,jako kratko korišten kao drugi mobitel,sa svim papirima i svime što se dobilo s njim pri kupnji uz to još i memorijska kartica od 2gb
mobitel je brz,ima jak zvučnik,2.3.3 android,velik ekran od 3.5 incha,600mhz procesor,256 mb rama,3.2 mpx kamera,svakavih mogućnosti itd.
može i zamjena za mob u tom cjenovnom rangu
zvati ISKLJUČIVO I SAMO na 095 85 66676,može i sms.
700 kn,nije fixno
---
Spustio sam na 650kn. Pitao sam za slike, ali on ne može slikati (tako kaže; ima 2 druga mobitela s lošom kamerom), ali rekao je da će prijatelja žicati za fotić, pa meni fotke poslati. Napomena: na oglasu ima nekoliko fotografija, prednja i zadnja strana mobitela, garancija, datum kupnje, kutija..
Nije da mu ne vjerujem, ali opekao sam se jednom, i ne želim i drugi put.
Što mislite?
EDIT: napišite i razloge, zašto ne ili zašto da...
Vidjet ću, kad mi pošalje slike, prikazuju li iste stvari kao i na oglasu... onda ću biti više siguran...
| 2 | Bez brige... |
|---|---|
| 4 | Nemoj kupiti! |