Procjena sigurnosti oglasa zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 697
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Procjena sigurnosti oglasa

Pošto sam se već drugi put susreo s mogućom prijevarom, molio bih da u ovu temu date mišljenja o jednom oglasu.

Stvar je u Huaweiu U8650.

Oglas:

---

Prodajem novi U8650,kupljen prije 16.12.2011,garancija godinu i 11 mjeseci.kupio sam ga jer sam mislio da će mi se touch screen svidjeti,ali baš suprotno,vraćam se na tipke.to je razlog prodaje
bez tragova korištenja,savršeno stanje,sve radi,nikakvih problema nemam s njim,jako kratko korišten kao drugi mobitel,sa svim papirima i svime što se dobilo s njim pri kupnji uz to još i memorijska kartica od 2gb
mobitel je brz,ima jak zvučnik,2.3.3 android,velik ekran od 3.5 incha,600mhz procesor,256 mb rama,3.2 mpx kamera,svakavih mogućnosti itd.
može i zamjena za mob u tom cjenovnom rangu
zvati ISKLJUČIVO I SAMO na 095 85 66676,može i sms.
700 kn,nije fixno

---

Spustio sam na 650kn. Pitao sam za slike, ali on ne može slikati (tako kaže; ima 2 druga mobitela s lošom kamerom), ali rekao je da će prijatelja žicati za fotić, pa meni fotke poslati. Napomena: na oglasu ima nekoliko fotografija, prednja i zadnja strana mobitela, garancija, datum kupnje, kutija..

Nije da mu ne vjerujem, ali opekao sam se jednom, i ne želim i drugi put.

Što mislite?

EDIT: napišite i razloge, zašto ne ili zašto da...

Vidjet ću, kad mi pošalje slike, prikazuju li iste stvari kao i na oglasu... onda ću biti više siguran...

2 Bez brige...
4 Nemoj kupiti!
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 13:25 (tonchy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam bio uzeo taj mob braticu za rodendan prosli mjesec preko tele 2 online ducana i dosao me je 695 kuna sa dostavom.To ti je bolja kupnja nego ovo jer si ipak 100 % siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice