Tražim neki smartphone s velikim ekranom i jakim zvučnikom... Trebam ga isključivo za igre i internet. Kupit ću ga oko 6. mjeseca. Nemojte si stavljat LG, Motorole i ostala sranja... hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Npr. Htc Desire ima dosta jak zvučnik i dobar je za net i igrice.
Taman do 6 mjeseca ces imat stvari kao Galaxy S2, HTC Sensation, LGx2 vec sada, HTC EVO 3D i tkao dalje...
http://www.gsmarena.com/ - Pogledaj si ovdje nove sada koje ce tek doc.
Da, ali većina navedenih mobitela će biti skuplja ok 4000kn.. :S
2.289 Posts! And counting...
Pa zašto bi npr. Desire koji sam ti naveo bio skuplji za 2 mjeseca jedino može bit jeftiniji.
Na njuškalu ga nađeš za 2000 kn
Ja bih ipak nešto malo bolje od Desirea
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
ja ti preporučujem Desire HD
Majko mila sta cu sve procitat na ovom forumu. Desire vjerojatno ima najgori zvucnik ikad ugradjen u mobitele, iphoneov zvucnik je cudo hi-fija u usporedbi s desireovim. Jel ti imas desirea?
Blackberry sa full qwerty tipkovnicom!!! vise ti ne treba! vjeruj mi, najbolji je, ima jebnu antenu, meni hvata 3g a prvi repetitor takav je 20km od mene, lako je poruke pisati, jednostavan je, cke se ljepe na to, koze ima po sebi, ima 3.5mm utor za slusalice, dobre sluske dobijes, baca dojam ozbiljnosti, dzabe net na vipu....<3
Blackberry sa full qwerty tipkovnicom!!! vise ti ne treba! vjeruj mi, najbolji je, ima jebnu antenu, meni hvata 3g a prvi repetitor takav je 20km od mene, lako je poruke pisati, jednostavan je, cke se ljepe na to, koze ima po sebi, ima 3.5mm utor za slusalice, dobre sluske dobijes, baca dojam ozbiljnosti, dzabe net na vipu....<3
Ovo je ludje od ludjeg. Covjek oce smartphone s VELIKIM ekranom a ti mu sugeriras blackberry???
rekao je da želi koristiti mobitel za igre,tako da blackberry može zaboraviti...
ako želiš trošiti puno vremena na igrama,mislim da bi ti iPhone bio bolji izbor,jer ima neke ekskluzive kojih nema na androidu,tipa Bad Company 2,Football Manager itd,pogledaj na youtube-u klipove pa ćeš se uvjeriti....
Samsung Galaxy S ti je vjerojatno trenutno najbolji izbor, uz Desire HD.
Majko mila sta cu sve procitat na ovom forumu. Desire vjerojatno ima najgori zvucnik ikad ugradjen u mobitele, iphoneov zvucnik je cudo hi-fija u usporedbi s desireovim. Jel ti imas desirea?
A da malo citas i ne pravis se pametan.Decko je pitao za mobitel s jakim zvucnikom. Desire ima dosta jak zvucnik i nitko mi ne moze reci da nije tako. Gdje sam ja tu spomenuo kvalitetu zvuka ajde mi navedi gdje ? I znam da iPhone ima kvalitetniji zvucnik ali nije jak pa ga stoga nisam preporucio. I ne, nemam Desire, imam IPhone 4
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Kolko bi mogao koštati Sensation kad dođe kod nas na tržište???
2.411 Posts! And counting...