700kn je bilo najvise sto sam tada mogao izdvojiti i to mi je prvi android mobitel.
preporuka 1.600 kn HTC Wildfare S
ali djetetu od 9 godina stvarno nije potraban takav mobitel bolje mu je nek ide van
Sve mi je jasno kad djete od 9 godina cijelo ljeto prodaje grozdje. Koji mentalitet. Kupi mu i bmw-a da zgazi nekoga.
Moram reći makar popio i karton: Thorien Kell:bahat si,bezobrazan i ideš mi na živce!
A jel bi išo na iphone, mislim da će na njegvoj platformi uvjek bit igara a i ima ih, imam ja brata od 8 godina i on visi na njemu non-stop, ja ti preporučujem IOS nemoj zamjerit
Moram reći makar popio i karton: Thorien Kell:bahat si,bezobrazan i ideš mi na živce!
Sta ocekujes od covjeka koji dozvoljava da mu 9 godisnji sin cijelo ljeto prodaje grozdje?
Sta ocekujes od covjeka koji dozvoljava da mu 9 godisnji sin cijelo ljeto prodaje grozdje?
Da ima vinograd?
Isprika na zdravom spamu, u temi je ionako već sve rečeno.
PSP + Nokia + ducktape = Gamephone
Sve mi je jasno kad djete od 9 godina cijelo ljeto prodaje grozdje. Koji mentalitet. Kupi mu i bmw-a da zgazi nekoga.
Bojim se ja da je tebi malo toga jasno. Za tvoju drugu izjavu ću ti samo reći da od svih idiotskih i zatucanih izjava koje su pale na ovu temu, ti frende držiš debelo prvo mjesto, a nije da je bila slaba konkurencija. Iskrene čestitke!
ok kad vec vrijeđas po meni si ti najgluplji forumas ovdje na forumu a i nemas bas nekog ko ti konkurira. svaki post vrijeđa nekog i stalno psujes. previse si bahat.
To je kao loša stvar možda? Jel ti živiš u nekom čudnom bizzaro svijetu da je dečko koji zapravo želi zaradit nešto sam za tebe nešto loše? Jel ti tata možda političar? To bo objasnilo naopake vrijednosti. Tebi u glavi očito nedostaje dio. Dida ima vinograd, na moru smo i turstičko mjesto. Mali je vidio da mu frend tako prodaje pa je sam zatražio isto. Naučio je brojat novce, vraćat pare, vrijednost rada, ophođenja s ljudima i usput je zaradio. Računaš uvijek da su takve stvari svim normalnim ljudima samorazumljive no statistički gledano, na forumu kad tad moraš naletit na kakvu budalu, hvala što si poslužio kao dokaz.
sto uopce mali od 9 godina treba zarađivat za sebe? zato ima roditelje da zaruđuju dok je tolko mlad. bolje da se iso kupat u moru po cijele dane.
sto uopce mali od 9 godina treba zarađivat za sebe? zato ima roditelje da zaruđuju dok je tolko mlad. bolje da se iso kupat u moru po cijele dane.
da pogodim ... 14
ajde priznaj ; )
ako mislis na godine rec cu ti ih samo ako ti prvo meni kazes kolko ti imas? i ne nisam maloljetan.
Ja ovo totalno podržavam, nemam dijete, no ako mali pokazuje želju za takvim nečim neka!
Imam bratića koji je isto tako 9/10 godina. i začudili bi se svi skupa koliko ( nažalost ) već u toj dobi, mobiteli i razni gadgeti igraju u jednu ruku statusni simbol.
Mislim da je mali apsolutno zaslužio da SAM sebe nagradi tj. uz pomoć tate u ovom slučaju i da ima mobitel.
Moja preporuka za igranje 3GS 8GB, dobar software, dobar touch i veliki izbor igara!
Nađe se za 1500-1600kn, kupiš eventualno masku na ebayu zadnju ili neki zaštitni cover i nek pere! :)
i ne nisam maloljetan.
ouch ; )
a mogao si se izvuć lako ; )
izvuc? o cemu ti govoris? jesi ti dobro?
Ova tema vise nema smisla. Spama se i trola
LOCK