Preporučite mi mob(android) za klinca zaključana tema

poruka: 139
|
čitano: 26.604
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporučite mi mob(android) za klinca
Lol koji komentari ovo je presmjesno:-D.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Preporučite mi mob(android) za klinca
mar123 kaže...

a što klinac od 9 godina zna sto zeli. sad bi trebo trcat za loptom ko i vecina ostalih u njegovim godinama, a i cure vise vole nogometase nego neke tamo s iphonom ili nekim drugim super mega mobitelom. ne kazem da netreba imat nista od tehnike nego bi najbolje bilo da ima kompjuter tako ce kao prvo najvise naucit o necemu a i igrica ima sto puta vise nego na bilo kojem mobitelu.

Profil ekipe koja se ovdje skuplja je vidim, ispod svake razine, čast izuzecima. Ko kaže da ne trči za loptom? Ko kaže da nema kompjuter? O kakvim curama ti pričaš. izgubljeni slučaju, dečko ima 9 godina, kakve je*bene cure? 

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Thorien Kell kaže...
mar123 kaže...

a što klinac od 9 godina zna sto zeli. sad bi trebo trcat za loptom ko i vecina ostalih u njegovim godinama, a i cure vise vole nogometase nego neke tamo s iphonom ili nekim drugim super mega mobitelom. ne kazem da netreba imat nista od tehnike nego bi najbolje bilo da ima kompjuter tako ce kao prvo najvise naucit o necemu a i igrica ima sto puta vise nego na bilo kojem mobitelu.

Profil ekipe koja se ovdje skuplja je vidim, ispod svake razine, čast izuzecima. Ko kaže da ne trči za loptom? Ko kaže da nema kompjuter? O kakvim curama ti pričaš. izgubljeni slučaju, dečko ima 9 godina, kakve je*bene cure? 

ja mislim da sam ja sa 14 godina moralniji od tebe sa djconm od 9 g. mozda vecina misli drukcije

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Ja garantiram ako mu kupi nekakav Desire, ili cak Wildfire, da taj covjek nije bas cisti. Ok, svaka cast tebi, ali daj malo razmisli sto djetetu treba? On ce primarno zvati, slati poruke i igrat igre. Sto ce drugo raditi? Sto, sinkronizirat ce vrijeme, mail, koristiti navigaciju? Pa koji je tebi? Dijete od 9 godina. Ja sam prvi mob dobio u osmom razredilu i to neki Siemens. No, ocito da su danas druga vremena. I neka jesu, ali ovo je pretjerivanje. Ako ga zelis nauciti nesto u zivotu, nauci ga skromnosti i cijenjenju stvari, a ne da mu kupujes mobitel. Prestrasno kud svijet ide.

Nemogu se nagrozit kakva sve sranja moram čitat ovdje. Zar je stalno ovako? Moj sin je sudeći po načinu na koji pišeš, izražavaš se i razmišljaš već sad zrelija i inteligentnija osoba od tebe u svakom pogledu. I garantiram ti da će koristit ako ne sve onda veliku većinu mogućnosti tog moba, iznenadio bi se vjeruj mi. Najbolje se uči "cijenjenju stvari" tako da sam zaradiš ono što želiš. Mobitel je danas potreba a mobitel nije prepreka učenju važnih i korisnih stvari o životu, izgleda da je netko malo tebe trebao više učiti dok si bio mali. 

16 godina
Thorien Kell kaže...
mar123 kaže...

Profil ekipe koja se ovdje skuplja je vidim, ispod svake razine, čast izuzecima. Ko kaže da ne trči za loptom? Ko kaže da nema kompjuter? O kakvim curama ti pričaš. izgubljeni slučaju, dečko ima 9 godina, kakve je*bene cure

ti uopce nisi shvatio sto sam htio rec. nije uopce bio bit u curama. a ako moze pitanje zasto stalno psujes i vrijeđas ostale ako daju svoje misljenje? nemoj se odnosit tako prema drugima jer neznas s kim pricas uopce i kolko godina imaju ljudi koje vrijeđas.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Thorien Kell kaže...
mar123 kaže...

ja mislim da sam ja sa 14 godina moralniji od tebe sa djconm od 9 g. mozda vecina misli drukcije

Nema beda, da sam znao da pričam s klincem pričao bi drugačijim tonom, sorry ako sam bio grub, mislio sam da netko zajebava.

(Geez trebalo bi uvest da piše godina rođenja ispod avatara, zbilja...)

16 godina
odjavljen

Daj više sjašite sa čovjeka. Što ga maltretirate? Imate temu http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx-naći ćete tamo sve-od četnika, pedera, HDZ-ovaca pa se sa njima prepucavajte a pustite roditelja koji je pitao za savjet kako bi nagradio svoje dijete.

Gadite mi se. Pomognite mu  ili ne, ali ne spamajte.

Moj broj mobitela- 091 172 6697
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 1:05 (vexx5555).
Moj PC  
12 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Jednostavno čitam i nevjerujem kolko vi ovog čovjeka hebete u mozak.I da većina vas tu nema prek 15 godina,i niste imali mobitele dok ste bili mali,pa vam je žal i sad tu pametujete.Ajde spavat!

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Thorien Kell kaže...
jurica_m kaže...
Ja garantiram ako mu kupi nekakav Desire, ili cak Wildfire, da taj covjek nije bas cisti. Ok, svaka cast tebi, ali daj malo razmisli sto djetetu treba? On ce primarno zvati, slati poruke i igrat igre. Sto ce drugo raditi? Sto, sinkronizirat ce vrijeme, mail, koristiti navigaciju? Pa koji je tebi? Dijete od 9 godina. Ja sam prvi mob dobio u osmom razredilu i to neki Siemens. No, ocito da su danas druga vremena. I neka jesu, ali ovo je pretjerivanje. Ako ga zelis nauciti nesto u zivotu, nauci ga skromnosti i cijenjenju stvari, a ne da mu kupujes mobitel. Prestrasno kud svijet ide.

Nemogu se nagrozit kakva sve sranja moram čitat ovdje. Zar je stalno ovako? Moj sin je sudeći po načinu na koji pišeš, izražavaš se i razmišljaš već sad zrelija i inteligentnija osoba od tebe u svakom pogledu. I garantiram ti da će koristit ako ne sve onda veliku većinu mogućnosti tog moba, iznenadio bi se vjeruj mi. Najbolje se uči "cijenjenju stvari" tako da sam zaradiš ono što želiš. Mobitel je danas potreba a mobitel nije prepreka učenju važnih i korisnih stvari o životu, izgleda da je netko malo tebe trebao više učiti dok si bio mali. 

pitaj dijete sto zeli...neces fulat tako osim akk ne zeli milijun eura u novcanicama od 5 eura

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Thorien Kell kaže...
mar123 kaže...

Profil ekipe koja se ovdje skuplja je vidim, ispod svake razine, čast izuzecima. Ko kaže da ne trči za loptom? Ko kaže da nema kompjuter? O kakvim curama ti pričaš. izgubljeni slučaju, dečko ima 9 godina, kakve je*bene cure

ti uopce nisi shvatio sto sam htio rec. nije uopce bio bit u curama. a ako moze pitanje zasto stalno psujes i vrijeđas ostale ako daju svoje misljenje? nemoj se odnosit tako prema drugima jer neznas s kim pricas uopce i kolko godina imaju ljudi koje vrijeđas.

Ako netko nekog nije shatio onda vi niste shvatili ili željeli shvatiti mene i ono što ja tražim. Jesam malo popi*dio priznajem no možeš li me kriviti? Dođem pitat nešto a ono ljudi mi daju "prijateljske savjete" i bespotrebna mozganja mada nikakav uvid u moju situaciju nemaju i niti poznaju mene niti dijete (a sve i da poznaju takva vrsta savjeta može se davat samo osobi s kojom si jako JAKO dobar). Zatim lijepo zamolim i jasno kažem da me tuđa mišljenja uopće na zanimaju a ono sve gore, priče o tome kako će bit debel i žene ga neće volit ako ima mobitel kud ovaj svije ide i sva druga bespotrebna sr*nja. Ne želim vaša mišljenja nego savjete u vezi izbora mobitela. Jel to baš takav problem?

16 godina
Hahah ma kupi mu iphone 3gs i kraj price za te pare bolje neces nac.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

naravno da nije...ako ulijevas gaming povjerenje u android onda idi na htc desire ili motorolu defy....defy ce mu super doc ako mu cesto ispadne ili slicno

0 0 hvala 1
15 godina
Ajfon 3gs je star, Desire ima pokvaren multitouch premda ga imam i moze se igrati na njemu bez problema. U tu kategoriju spada i Samsung Galaxy S ili Defy. Dakle, SGS ili Defy. Uzmi mu Defy i aj bok
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
14 godina
vexx5555 kaže...

Daj više sjašite sa čovjeka. Što ga maltretirate? Imate temu http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx-naći ćete tamo sve-od četnika, pedera, HDZ-ovaca pa se sa njima prepucavajte a pustite roditelja koji je pitao za savjet kako bi nagradio svoje dijete.

Gadite mi se. Pomognite mu  ili ne, ali ne spamajte.

Slazem se.Po peti put kazem,daj sjasite i ne pilajte covika.Voli svoje dite i nagradit ce ga.To je super.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...

Ako netko nekog nije shatio onda vi niste shvatili ili željeli shvatiti mene i ono što ja tražim

Ako ti nisi shvatio da se nalazis na javnom forumu koji se moderira to je tvoj problem. Imas dugme "Slazem se" i "Ne slazem se"

Sto ti zelis? Da dobijes ispravan odgovor od forumasa koji su pribliznih godina kao tvoje dijete?

Olabavi malo. Ovo je zadnje predupredenje tebi i ostalima koji su izasli van okvira ove teme

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.
16 godina

Ajde,sve je ok...jasno je odavno da zagrepčani nemaju gdje potrošiti novce pa i djeci od 9 god. štogod Bog providi. {#}. Po mom mišljenju,jako bahato izgleda doći na Forum i pitati za skupi mobitel za dijete od 9 godina. Ima tu i malo hvalisanja...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
jurica_m kaže...
Ajfon 3gs je star, Desire ima pokvaren multitouch premda ga imam i moze se igrati na njemu bez problema. U tu kategoriju spada i Samsung Galaxy S ili Defy. Dakle, SGS ili Defy. Uzmi mu Defy i aj bok

Slazem se. Imam Galaxy S i to je super mob, ali nije bas cvrst i ne znam kako bi to islo sa djetetom.

Zato je Defy puno bolji izbor. Malo je slabiji, ali je zato izdrzljiviji.

Procitaj na ovom forumu temu o Defyu. Ne znam tocno sve njegove cake i cakice.

16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Thorien Kell kaže...

Ako netko nekog nije shatio onda vi niste shvatili ili željeli shvatiti mene i ono što ja tražim

Ako ti nisi shvatio da se nalazis na javnom forumu koji se moderira to je tvoj problem. Imas dugme "Slazem se" i "Ne slazem se"

Sto ti zelis? Da dobijes ispravan odgovor od forumasa koji su pribliznih godina kao tvoje dijete?

Olabavi malo. Ovo je zadnje predupredenje tebi i ostalima koji su izasli van okvira ove teme

Ja problema zapravo nemam. Tko nudi mišljenje koje nije traženo mora bit spreman i primit isto natrag. Zbilja nisam znao da je ovaj forum pun djece, tu sam se odmah ispričao, ubuduće ću morat pitanja završavat sa "bez uvrede momci  i cure no zanimaju me samo mišljenja punoljetnih, hvala" 

15 godina
neaktivan

Dajte evo, ako vam je lakše, zamislite da on treba mobitel na kojemu bi se primarno igrao. Eto riješeno! Nadalje, ovo što govorite za 3GS totalno nema smisla - imam mobitel i stavio sam iOS 5 betu, dan dva da probam kakva je - uopće ne šteka, ne lagga, sve ide glatko i fino (pričam o iPhone 3GS 16GB). I da - govorite da ga neće iskoristiti - eto, ako idemo iskreno, da iskoristiš iPhone ZNAČI CIJELI SVE ŠTO PODRŽAVA - moraš raditi sve na svijetu što postoji. Eto, tako ćeš ga cijelog iskoristiti. Ja bi išao 3GS, ima Cydiu, appstore, Installous i veselju nikad kraja!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imam 25godina i dao sam 2 ontopic savjeta, prvi je popljuvan a drugi ignoriran.. I sta da ja sad kazem a da ostanem pristojan?...
Inace ako cemo vec o alternativama nikakav pc ni konzola ni tablet nego lijepo mu stavit na stednju :)
Ps, i dalje glasam za motorolu defy.
14 godina
protjeran

Ma kakva štednja? Tih 1500 kn će za 5 godina na knjižici bit koliko 1600? A vrjedit će manje od sadašnjih 1000. Štednja se ne isplati u ovim vremenima kad je inflacija veća od kamate na štednju.

Mislim da je sramota da čovjek mora bar 6 puta reći da ga ne zanimaju tuđa mišljenja da li treba sinu kupit mobitel ili ne treba, i to mora po 6 puta reći jednim te istim osobama, pa još bude popljuvan jer je očekivao da će netko nakon 6 puta shvatit da ga ne zanima što misle.

Jel vaš sin i vaš problem? Nije, prema tome, ako nemaš šta pametno za reći, bolje šuti. Stariji ste mu od sina 3-4 godine i njemu ste našli pametovat jel pametno ili nije.

Što se tiče puno igara, ja bi gledao neki koji ima malo veći ekran. Recimo Desire bi trebao biti najjeftiniji od svih sa prvim malo većim ekranom. I na njega mu staviš GBA emulator i igrica ko u priči ;)

6 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Dal je uvjet da mob bude nov?

Ima dosta rabljenih mobitela u super stanju, a jeftiniji su od novih.

Evo ja preporucam Motorolu Milestone, mislim da ima sve navedeno sto trazite, uz to ima i tipkovnicu.

Ja je imam i stvarno je mob odlican, makar ja nisam ni pola njezinih mogucnosti iskoristila...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moja iskrena preporuka je da uzmeš iPhone 3GS (ako ga nađeš po cijeni koja odgovara). Mobitel nije bezveze tolko popularan. Imao sam se prilike igrati na tom wildfireu koji je spomenut, ali događao se ogroman FPS drop u vecini, neke se cak nisu htjele ni pokrenuti. Na iPhoneu sve ide glatko, sve radi, i ima više nego potrebno KVALITETNIH besplatnih igara. Tamo može skidati 5 igri dnevno godinu dana i jos ih nece sve pregledati. Stvarno moja iskrena preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ok ovo je doista strasno. necemo sad u financijske mogucnosti autora ove teme, a nemislite li mozda da se na ovaj nacin uci djecu dobiti sve na mukte nacin? mislim ovdi se ne govori o kakvom LG cokie, vec o punokrvnim smartphone-ima preko 1500kn. sta ce za osamnaesti rodendan dobit, mozda ferari? nadalje sto ce njemu takav uredaj? mozda za par dana igranja(dok mu ne dosadi), a onda nakon par mjeseci pravac servis jer je nekim cudom malo djete podrobilo ekran.
I'll be back
Moj PC  
3 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samsung Galaxy mini odličan mob za klince.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...
ok ovo je doista strasno. necemo sad u financijske mogucnosti autora ove teme, a nemislite li mozda da se na ovaj nacin uci djecu dobiti sve na mukte nacin? mislim ovdi se ne govori o kakvom LG cokie, vec o punokrvnim smartphone-ima preko 1500kn. sta ce za osamnaesti rodendan dobit, mozda ferari? nadalje sto ce njemu takav uredaj? mozda za par dana igranja(dok mu ne dosadi), a onda nakon par mjeseci pravac servis jer je nekim cudom malo djete podrobilo ekran.

DIJETE JE TAJ NOVAC ZARADILO. Što nije jasno. Ma i da ga dobiva besplatno to nije tvoja stvar, nit tvoje dijete. 

17 godina

Legend trza. Preslab hardver.

Tatice, uzmi mu ajfon 3gs i miran si

Smrt kapitalizmu. Sloboda narodu.
15 godina
neaktivan

On valjda zna što njegvo dijete hoće,uglavnom to nije vaša stvar i da vas podsjetim pitao da mu preporučimo mob,a ne da raspravljamo o njegvom djetetu i što će mu taj mobitel {#}

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni HVALA!! ★★★★★

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
da mi je znati cime to djete od devet godina moze zaradit za uredaj od 2000kn?
i zanimljivo je kako se ovdi opravdava ovakav banalan potez, sa druge strane isti ti cinicni forumasi u iPhone temi pisu obrnuto.....
I'll be back
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice