koji je trenutno najbolji mobitel za 2000 kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna tko jel laggaju i kakav je signal jer me to jedino zanima
Po meni bolje da uzmeš 625icu evo ti recenzije od tih dvaju mobitela
http://mob.hr/nokia-lumia-625-recenzija/
xiaomi mi3?
A nije rabljena xperia z?
Stvar ukusa, netko ce rec da mu je bolja Xperia, netko Mi3. Inace su tu negdje. Naravno ako je Mi3 nov bez razmisljanja Mi3.
A nije rabljena xperia z?
http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Mi-3,Sony-Xperia-Z/phones/8193,7539
Zašto bi uzeo rabljeno, kad je ovo novo.
Na njuškalu se može naći zapakirani Sony Z1 Compact (iako se brzo prodaju), Huawei Ascend P7 novi...
Znate što meni nije jasno, zašto kod tele2 xperia z košta s pretplatom na dvije godine više od 4 000 kn? Ima li negdje neki bolji deal?
Znate što meni nije jasno, zašto kod tele2 xperia z košta s pretplatom na dvije godine više od 4 000 kn? Ima li negdje neki bolji deal?
Zato sto je u tu cijenu uracunata i preplata.
Tražim mob, cijena do 1300-1400kn.
Obavezno dual sim!
Evo neki koje sam gledao, ako može još kakav prijedlog?
nisam znao da postoji lg g2 mini dual sim. http://www.mobileshop.eu/mobile-phones/lg/g2-mini-dual-sim-d618/
malo izvan tvoj proračuna, za 215€ s pdv-om može konkurirati moto g, ali ne i onom sa mobicityja bez pdv-a ;)
lošija rezolucija na većem ekranu pa daje manje točaka po inču, al zato bolja kamera i microsd kartica. samo se treba naviknuti na tipke na poleđini. po meni lijep dizajn bez puno 'mesa' pokraj displaya i još bez kapacitivnih tipki. parfekt
Stigao zenfone napokon
Telefon otkida, samo me smorio micro sim slot, morao sam svoju karticu sjeckati 
Mobitel do 3000 kn ?
Je li lg g2 najbolji u toj kategoriji?
da curi za 2000 kn uzmem p7 ili ima boljih? moze 100- 200 kn vise.
to ili sony z1
Imo oba, G2 mi se pokazao boljim... zaslon na z1 je jednostavno 2 koplja ispod g2, ali z1 ima micro sd kartice tako da je to jedina prednost z1 u odnosu na g2...
Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
da curi za 2000 kn uzmem p7 ili ima boljih? moze 100- 200 kn vise.
Ima boljih naravno.
Xiaomi Mi3 na njušci, novi za +-2100kn
to ili sony z1
Imo oba, G2 mi se pokazao boljim... zaslon na z1 je jednostavno 2 koplja ispod g2, ali z1 ima micro sd kartice tako da je to jedina prednost z1 u odnosu na g2...
I softver i kamera (relativno) i znatno znatno bolja izrada. Ostalo je više manje isto.
| 5 | Nexus 5 |
|---|---|
| 11 | LG G2 |
G2 ima bolju kameru, bateriju i malo veci ekran. Nexus bolju izradu, cisti Android (zato je i nesto brzi), bolji ekran (preciznije boje).
Nexus ima prednost samo po pitanju androida tj brze dobivas novu verziju, a prednost dajem G2, ponajbolja baterija, kamera. A imas romove kad ti dosadi stock na g2.
De gustibus non est disputandum.
budzet mi je sada 1500kn...do sada sam izabrao nokiu lumiu 625 za 100kn,jel ima koji bolji mobitel od njega u to cjenovnom rang a da nije s3 mini...
Za 1150 kn mogu kupiti novu Nokiu Lumiu 820 preko Mobicity-a ali mi je nesto sumnjivo...
U katalogu su 2 Lumie 820 jedna kosta 170 funti dok druga kosta 140 ali ima 4G !?
budzet mi je sada 1500kn...do sada sam izabrao nokiu lumiu 625 za 100kn,jel ima koji bolji mobitel od njega u to cjenovnom rang a da nije s3 mini...
Za 1150 kn mogu kupiti novu Nokiu Lumiu 820 preko Mobicity-a ali mi je nesto sumnjivo...
U katalogu su 2 Lumie 820 jedna kosta 170 funti dok druga kosta 140 ali ima 4G !?
Koliko vidim po specifikacijama, s tom L820 LTE je sve ok, podržava naše frekvencije i samo je bijeli model tako jeftin.
Da sam na tom mjestu pogledao bih i Xiaomi Mi3, on je prema tečaju moje banke 1565kn, što je prejeftino za takvu zvijer od mobitela.
Koliko vidim po specifikacijama, s tom L820 LTE je sve ok, podržava naše frekvencije i samo je bijeli model tako jeftin.
Da sam na tom mjestu pogledao bih i Xiaomi Mi3, on je prema tečaju moje banke 1565kn, što je prejeftino za takvu zvijer od mobitela.
imam kuci vec iNew V3 i Cubot GT99 pa mi se enda vise kupovat kineze ali cu jos razmisliti
Samo što je Xiaomi identičan kao i npr. HTC ili Samsung, samo što nema takav rejting.
imam kuci vec iNew V3 i Cubot GT99 pa mi se enda vise kupovat kineze ali cu jos razmisliti
Imam isti taj Cubot kući, a nakon toga Xiaomi Hongmi. Razlika je nebo i zemlja, počevši od kvalitete izrade pa do dovršenosti softvera.
Xiaomi se ne može stavljati u isti koš s markama koje si nabrojio, to ti je skoro isto kao da kupiš LG ili HTC. Čak su ih i prestigli i drže 5% svjetskog tržišta.
Ma znam to sve ali htio bih malo probati wp sa 4G...
A sto se tice mi3 ima onaj po meni ruzni rom...
Jel se moze opet staviti normalni android,i koji je najnoviji update
Ako he netko koristio Lumiu jeli 200 ppi na tom zaslonu premalo?
Ma znam to sve ali htio bih malo probati wp sa 4G...
A sto se tice mi3 ima onaj po meni ruzni rom...
Jel se moze opet staviti normalni android,i koji je najnoviji update
Ako he netko koristio Lumiu jeli 200 ppi na tom zaslonu premalo?
Nije. Imao sam lumiu 900 i lumiu 710, bio sam prezadovoljan
Xiaomi se ne može stavljati u isti koš s markama koje si nabrojio, to ti je skoro isto kao da kupiš LG ili HTC. Čak su ih i prestigli i drže 5% svjetskog tržišta.
xiaomi je prestao biti 'samo još jedan kinez'. kad pogledaš da je u cjenovnom rangu s najjeftinijim lumijama, a ima duplo bolji hardver.lumia 630 1079kn, redmi 1s 104funte
bolja kamera, bolji display, više memorije, jači procesor gsmarena usporedba. pitanje je kad će povećati cijene, jer ovo što rade samsungu i ostalima nije normalno
Mislio sam se izmedju Nokia Lumia 625 i Nokia Lumia 820.
Cjena prvog je 115 funti a drugog 120 funti...
Odlucio sam se za drugi zbog ekrana koji je bolji kada se nalizi vano tojest na suncu...
Naravno cjena je bez PDV ili kako on to zovu VAT-a...
Znaci kad odem na checkout i dalje mi pise cjena sa ukljucenim PDV-om to jest vise nije 120 funti nego 146...(vjerovatno je to normalno ali opet pitam)
Koliki tecaj se racuna..Cini se da je netko na prosloj stranici napisao 9.96?
Za koliko dana dode mobitel preko mobicity-a i kolikoi su troskovi dostave?
BTW
Kada sam narucivao kopacke preko jedne stranice iz Londona takodjer mi nisu naplatili PDV pa me je ispalo puno jeftinije...Tako da nije stvar do mobicity-a nego opcenito o posiljkama iz VB u HR.
meni VAT nije pisao, tj. pisala je ista cijena bez i sa PDV-om. jesi odabrao hrvatsku za zemlju? a shiping je isto free ako upišeš kod UKFSHIP