Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.780
|
čitano: 13.814.999
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Tonči je dobro rekao, jedino što bi napomenuo da je kamera bitno lošija na M8 u odnosu na ova dva.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
16 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Jednostavno, koji ti se više sviđa.

Sve su hi-endovi, neces fulat ma koji god odabrao.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Ideš na mob.hr ili smartphonehrvatska.com i upišeš u njihovu tražilicu te tvoje mob i pročitaš racenzije. Koje su dovoljno detaljne i kvalitetne. ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Gamer34 odi na na g3 pa procitaj zadnjih 5 stranica...

Samo na 20 stranici imas 3 clana, tako da malo bolje pogledaj .... i covjeku sam dao dobronamjeran savijet da pogleda recenzije svih uredjaja pod njihove teme. Tako da easy!!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2014 14:06 (tommek10).
14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Molim mišljenja za sljedeče mobitele

Xperia Z2 vs HTC ONE M8 i G3 16/32GB

Koju verziju od g3 uzeti?

Koji opčenito od tih mobitela uzeti..

LP

Ja bih Z2. Sony {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...

Samo na 20 stranici imas 3 clana, tako da malo bolje pogledaj .... i covjeku sam dao dobronamjeran savijet da pogleda recenzije svih uredjaja pod njihove teme. Tako da easy!!!

Ne treba ti toliko uskličnika. 10g je navodno popravio problem i s tim korisnicima.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
tommek10 kaže...

Ne treba ti toliko uskličnika. 10g je navodno popravio problem i s tim korisnicima.

Stavio sam tri uskličnika....U čem je problem?? Da tebi pošaljem prvo tekst koji bi objavio da mi pravopis koregiraš ili? Dao sam ti vec doznanja da me se ostavis,  jer te djetinjaste upade bas nepreferiram.... (nadam se da ti nije previse točkica)

18 godina

Frendu treba mobitel novi. Ima HTC Thophy i na smeće ne može više instalirati skype zbog zastarjelog sustava, a skype mu je svakodnevno potreban, što zbog posla, što privatno.

Također radi u Africi pa je i kvaliteta uređaja dosta bitna.

Cijena je od 0-2000kn ajmo reć. Što preporučujete?

Usput, uređaj mora biti iz trgovine jer će ga uzeti na rate, dakle polovno i na njuškalu ne dolazi u obzir. Pretplate također ne dolaze u obzir jer kao što sam rekao radi u Africi.

Dakle treba mu neki srednji segment, kameru ne koristi nešto puno ali nije loše da je nekakva prosječna, također igre ne igra i slično.

Možda Lumia 630-635 (koja je uopće razlika ova 2 uređaja)? Ili neki Android... Ili možda neka bolja Lumia ako ima za ovu cijenu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 9:46 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Neka kupi najbolju Lumiju koju može naći za te novce. To su 630/635/1320.

Razlika između 630 i 635 je ta da 635 ima LTE, a između 630/635 i 1320 je ta da 1320 ima LTE (kao i 635), nešto bolji CPU, pol Gige RAMa više i glavna razlika je to da 1320 ima znatno veći ekran (6">4").

0 0 hvala 0
18 godina

A Huawei G6 možda??

edit. nema ga u niti jednoj normalnoj trgovini...

Možda Alcatel One Touch Idol 2???

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 10:40 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan

Pozz, zanima me valja li ovaj mobitel po svojim specifikacijama i čini li vam se ok?

http://www.nokia.com/global/products/phone/nokia-x2-dual-sim/

Vidio sam da će u prodaji biti od 27.08 

0 0 hvala 0
16 godina
Broken kaže...

Pozz, zanima me valja li ovaj mobitel po svojim specifikacijama i čini li vam se ok?

http://www.nokia.com/global/products/phone/nokia-x2-dual-sim/

Vidio sam da će u prodaji biti od 27.08 

Mob djeluje OK. Sve ovisi kolko će para bit

18 godina

OK. Ovak...

Frend je odlučio ići do 3000kn. Danas popodne idemo po mobitel.

Za 3000 izbor je LG G2 ili Lumia 925. Koji od ta 2 uzeti, znam da nije baš za uspoređivati no ne znam u čem bi 925 bila jača od G2? Eventualno kamera ali na oba mobitela je vrhunska.

Za najniži rang ak se odluči bi išao na Lumiu 630 ili 625, iskreno ne znam što radije uzeti između ovog dvoje? Nije mi jasno kak su 630 napravili realno lošiju od 625???

I treba mi još 1-2 uređaja do za cca 1800-2200kn da mu ponudim ako ima što pametno uopće u tom rangu da se isplati (možda Alcatel OT Idol 2?)

Gledali smo i Xperiu Z, ali za razliku u cijeni do LG G2 ju se ne isplati mislim uzimati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 13:12 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lllnuclearlll kaže...

OK. Ovak...

Za 3000 izbor je LG G2 ili Lumia 925. Koji od ta 2 uzeti, znam da nije baš za uspoređivati no ne znam u čem bi 925 bila jača od G2? Eventualno kamera ali na oba mobitela je vrhunska.

Za najniži rang ak se odluči bi išao na Lumiu 630 ili 625, iskreno ne znam što radije uzeti između ovog dvoje? Nije mi jasno kak su 630 napravili realno lošiju od 625???

I treba mi još 1-2 uređaja do za cca 1800-2200kn da mu ponudim ako ima što pametno uopće u tom rangu da se isplati (možda Alcatel OT Idol 2?)

Gledali smo i Xperiu Z, ali za razliku u cijeni do LG G2 ju se ne isplati mislim uzimati.

Android G2

Windows 925

630/625 nemaju šta tražit pored tih.

925 ima 8.7MP, ali koristi Zeiss optiku, tako da je slika kvalitetnija od drugih kamera te rezolucije.

Tu igra ulogu samo ono što želi imati, android ili WP.

15 godina
lllnuclearlll kaže...

OK. Ovak...

Za do 2000kn ja bih gledao nesto tipa Galaxy s3, a do 3000kn LG G2, Nexus 5, za oko 3200 ima Xperia Z1 compact ako zeli manji mob. Ako zeli WP onda Lumia 925, ali to treba sam odlucit sto mu vise pase. Inace ako zelis jos neke mobitele koji upadaju u taj rang odi na stranice Svijeta Medija pa prolistaj jer su oni po mom iskustvu najjeftiniji.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2014 14:03 (gamer34).
12 godina
neaktivan
perodigitron kaže...

Da ne otvaram novu temu.

Namjeravam si kupit neki smartphone a za oko mi je zapeo samsung galaxy ace s5830.

Jel ima netko možda iskustva s tim mobitelom?

Komentari koje sam do sada vidio su odličini

ja krositim taj telefon vec oko pola godine,uvjek mi je nekako iso na zivce,skroz malo memorije ima,instaliras par aplikacija popunjena memorija pocne lagati da se ubijes..ruse mi se aplikacije cesto,a novog sam ga dobio,u zadnje vrijeme je poceo da se restarta sam svako nekoliko..ovaj telefon mi je katastrofa od prvog dana do danas..ti opet imas svoje,ali ja da sam na tvom mjestu uzeo bi neki telefon sto ima bar 2 gb memorije jer ovaj ima 150 i katastrofa je brate

17 godina

Sutra mislim prodati svoju Nokiu Lumiu 920. Da li se isplati ici na L925 ili ima neki bolji izbor buduci da je ta lumia vise od godinu dana vani? Ili mozda cekati neki novi mob?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ako hoces Lumiu odi na 930 jer 925 nije neki upgrade, to jest prakticki uopce nije. Od androida ne znam sto bih ti preporucio jer ne znam koji ti je budzet?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
gamer34 kaže...
Ako hoces Lumiu odi na 930 jer 925 nije neki upgrade, to jest prakticki uopce nije. Od androida ne znam sto bih ti preporucio jer ne znam koji ti je budzet?

Rado bi ja na lumiu 930 samo sto je jos uvijek skupa hah. 925 sa godinu i pol garancije mogu nabaviti za 1500kn. A 930 je daleko od toga sto se tice cijene. Negdje oko tih 1500 sam voljan potrositi. Cisto sumljam da se bolji android moze nac za te pare.

Windows Phone FTW
15 godina
Po meni ti se prelazak na 925 ne isplati. Za 1500kn mozes nac Xperiu Z rabljenu koja je po meni bolja.
13 godina
neaktivan

Ja koliko god se trudio ne mogu nać xperiu z za 1500 kn ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Onda ne znas koristi njuskalo. ;)
18 godina
Na njuskalo dobijes ciglu a ne xperiu z za 1500.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
Jedno 15 mobitela sam kupio preko njuskala, sto postom sto na ruke i nikad ciglu nisam dobio. Nemoj generalizirat zato sto su se neki zahebali.
18 godina
Od svih xperia z za 1500 na njuskalu ovakvi su problemi: prvom pali samo na punjac, drugom je sve u redu ali ima istu sliku ko i treci, treci ima ime hnspederinogometstesjebali, cetvrti puknut displej i tek jedini peti ok ali opet tragovi koristenja a slike valjda slikao s webkamerom. Ne ulijeva neku sigurnost tih 1500kn za xperiu z.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
12 godina
neaktivan

Trebam savjet

Dvoumim se između dva mobitela a to su: Noa H41 (iz Hangara 18) ili ZTE Q Maxi? Cijenovno su tu negdje pa me zanima vaše mišljenje što je bolje uzeti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ukay1000 kaže...
Od svih xperia z za 1500 na njuskalu ovakvi su problemi: prvom pali samo na punjac, drugom je sve u redu ali ima istu sliku ko i treci, treci ima ime hnspederinogometstesjebali, cetvrti puknut displej i tek jedini peti ok ali opet tragovi koristenja a slike valjda slikao s webkamerom. Ne ulijeva neku sigurnost tih 1500kn za xperiu z.

Ja sam za 1500 nasao bar dvije koje mi se cine ok, a za 1600 ih stvarno vec ima dosta, a to bi se bez beda uz malo truda spustilo na 1500. Samo treba potrazit i da se naci.

17 godina
gamer34 kaže...
Po meni ti se prelazak na 925 ne isplati. Za 1500kn mozes nac Xperiu Z rabljenu koja je po meni bolja.

A po cemu bi mi xperia bila bolja? Par stvari ako imas nabrzinu pa da vidim da li bi mi vrijedilo.

Windows Phone FTW
14 godina
Ja sam jedva prodao XZ za 1700kn prije 15dana tako da možebiti da je sad 1500.Bila stara 1.g.a ostalo još jedna god.garancije(toliko nude kinezi u startu) Prednosti-Snapdragon,Full hd ekran,tanak,vodootporan,zvuk u slušalici jak i savršen(pogotovo Skype) mikrofon ekstra,Gps odličan,baterija drži,Lte,Nfc,pouzdan nema gašenja i blesiranja zaslona.andr.4.4..eto nekih prednosti
12 godina
neaktivan
eXtreme69 kaže...

Trebam savjet

Dvoumim se između dva mobitela a to su: Noa H41 (iz Hangara 18) ili ZTE Q Maxi? Cijenovno su tu negdje pa me zanima vaše mišljenje što je bolje uzeti?

Itko?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice