Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.781
|
čitano: 13.847.200
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo anketica jedna, suzio sam izbor, sto posto uzimam ili jedan ili drugi. Pitanje-android ili wp. Android odavno koristim, volio bih sad mozda malo i na wp preci sad ne znam ocu li biti zadovoljan. 

Mobitel treba dosta za razgovora, za chatanje (wapp, fb, viber), tu i tamo koja slikica.

Izjasnite se

Moto G je cca 150kn skuplji.

9 Nokia Lumia 630 Dual SIM
14 Motorola Moto G 16GB
H3rc0
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 9:41 (H3rc0).

0 0 hvala 0
15 godina
volim wp8, al moto g je bolji. 720p ekran je dealbreaker
Moj PC  
3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne mogu se odlučiti pa me zanima vaše mišljenje

1 Sony Xperia J
0 Sony Xperia e
0 Samsung Galaxy Trend
15 Nokia Lumia 520

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
zuper kaže...

Radi toga se isplati dati 170kn više?

H3rc0
15 godina
jest, 720p čini osjetnu razliku naspram 480p
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
H3rc0 kaže...
zuper kaže...

Radi toga se isplati dati 170kn više?

Pa nije samo to,  moto g ima više rama, više memorije, bljeskalicu, prednju kameru i bolju bateriju, ali na kraju je to samo tvoj izbor. Tvoje su pare u pitanju i samo ti znaš šta ti je draže.

14 godina
...isto dajem prednost 720p ekranu,jer od cijelog uređaja najvišd ćeš gledati u njega.već imamo i 2K ekrane tako da...a os svaki ima svojih prednosti i mana...
14 godina
neaktivan
zuper kaže...

U ovoj temi se nakoti takih budala koji lupaju TD na ovako sto..

Dao Bog da se vrati lista, cisto da vidim u cijeloj proslosti tko je kad lupio koji TD, samo da znam cija misljenja da ne uzmem nikad u nicemu kao relevantna...

Smijurija je postalo otkad je to skriveno...

720p u odnosu na 480p, tko ne primjecuje razliku nek se komotno vrati na digitron.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
EchoOne kaže...
zuper kaže...

U ovoj temi se nakoti takih budala koji lupaju TD na ovako sto..

Dao Bog da se vrati lista, cisto da vidim u cijeloj proslosti tko je kad lupio koji TD, samo da znam cija misljenja da ne uzmem nikad u nicemu kao relevantna...

Smijurija je postalo otkad je to skriveno...

720p u odnosu na 480p, tko ne primjecuje razliku nek se komotno vrati na digitron.

Što te toliko diraju TD? Očito da imaš svoje obožavatelje koji te vjerno prate.

Inače 720p u odnosu na 480p znači 3x više pixela i onaj tko ne vidi razliku je slijep, jasno se vidi kada na youtubeu usporediš isti video na te dvije rezolucije. A čak i WVGA(800x480) je debelo ispod HD rezolucije.

Eventualno 1080p je po meni overkill na zaslonima 5" i manje u odnosu na 720p.

14 godina
Pozdrav ekipo :)
Ima za vas dva pitanja, nadam se da ce te mi i odgovoriti..

1. Vidim da u Tisak Media Doogee DG300 600kn na akciji, citala sam na mob.hr o njemu i sve, medutim zanima me i vase misljenje jel se isplati kupiti taj mob za te sitne pare i jel ima netko s njim od vas iskustva??

2. Imam LG Optimus G E975 medutim tipka home mi na njemu neradi (mada mi to nesmeta) ali svejedno sam se odlucila ga prodati, i sad mene zanima kojeg mi kineza preporucujete a da je donekle ko ovaj LG, jako mi bitna kamera posto stalno slikam i snimam, ostalo sve nebitno..nebih narucivala preko ebaya ili vec od kud neg sam mislila u hrv neki si kupiti, npr. preko wow shop, njuskala, chipoteke... Koji mi vi savjetujete??

Gospodin iz wow shopa mi reko da super kameru ima neki mob inew 8 ili vec kako...pa me zanima sto vikazete na to? jel ima ko taj mob? dojmovi?

Unaprijed hvala na odgovorima :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Kupujem mobitel mami. Stigo bio s4 mini black edition. Mobitel ko mobitel zadovoljavajuci za nju. No on nevalja. Pregrijavanje resetiranje sam od sebe. Sutra ga vracamo u ekupi i trazimo novce nazad.

E sad mi treba preporuka slicnog mobitela.

Najvjerojatniji izbor je lg g2 mini. Ja imam lg g2 i njoj se svidja softwer unutra al je prevelik. Tako da je g2 mini logican izbor.

Sta mislite o doticnom mobitelu . I ako ima sta bolje volio bih preporuke. 

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

LG G2 mini je samo malo manji, a njoj bi Sony Xperia Z1 Compact savršeno sjeo, ali on košta nešto više para. 

0 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jep. Z1 compact je najbolji al daleko najskuplji u mini branši. Treba mi nesto oko 2k kuna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li netko osobno iskustva sa blackberry z10? Mogu ga dobit po povoljnoj cijeni pa me zanima valja li sta. Inace sam bio dugogodisnji korisnik BB 9000, i bio sam s njim skroz zadovoljan, a ovaj novi BB OS 10 nisam imao prilike uzivo isprobati. Inace mob najvise koristim za mail, viber i whatsapp, te m-banking. 

Hvala!

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nakon par dana s moto g dual 16gb pozitivna iskustva s baterijom. 3g stalno upaljen, sinkronizacija 3 mail računa, 3 i pol sata screen on i baterija na 41 sat. duplo bolje nego iskustvo sa samsung s4 mini.

*iako su govorili da će dual sim kasnije dobiti update, KK 4.4.4 je već tu.

@deawood

LG G2 mini je samo malo manji, a njoj bi Sony Xperia Z1 Compact savršeno sjeo, ali on košta nešto više para.

ako joj je odgovarao s4 mini, onda je z1 compact overkill za 1000kn više (a kome to ne bi odgovarao z1 compact {#}). lg g2 mini nema LED prednju lapicu, kao niti ambient light sensor za auto podešavanje display osvjetljenja. pogledaj si i htc one mini. po meni je moto g best buy za manje pare, al svatko ima svoje razzloge

Life is too short to remove USB safely
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 1:24 (hrvooje).

3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da vidio sam te mane. Isto da ekran ima slabu rezoluciju. Al da nisu stavili senzor za auto svjetlo. Neshvatljivo.

Ipak mislim da ce moc prec preko toga. :)

I oce samsung (sad ipak ne vise) xperia ili lg. Jer je za te cula . Hehe

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Što te toliko diraju TD? Očito da imaš svoje obožavatelje koji te vjerno prate.

Ma boli mene neka stvar za TD, al mi je žao sad kad netko pita savjet i dobije vrlo dobar odgovor, a 2 seljačine (kad tako moram reć) zakelje TD i sad forumaš misli kako osoba koja mu daje savjet nije baš relevantna.

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic
14 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

1. Vidim da u Tisak Media Doogee DG300 600kn na akciji, citala sam na mob.hr o njemu i sve, medutim zanima me i vase misljenje jel se isplati kupiti taj mob za te sitne pare i jel ima netko s njim od vas iskustva?? 

Najbolje da probaš pitat u komentarima na mob.hr-u, prije ćeš tamo naći nekog tko ga je imao ili ga koristi nego ovdje... A što se mobitela tiče, gle, za 600 kn teško da ćeš nešto bolje dobit. Neće radit baš brzo kao neki jači modeli, ali izgleda oke i poslužit će svrsi.

Eventualno da se protegneš do 1000, to je već neka pristojna lova za recimo Doogee DG350... Ali ako si baš ograničena budžetom, DG300 bi mogao biti ok...

14 godina
EchoOne kaže...
Miki_16 kaže...

Najbolje da probaš pitat u komentarima na mob.hr-u, prije ćeš tamo naći nekog tko ga je imao ili ga koristi nego ovdje... A što se mobitela tiče, gle, za 600 kn teško da ćeš nešto bolje dobit. Neće radit baš brzo kao neki jači modeli, ali izgleda oke i poslužit će svrsi.

Eventualno da se protegneš do 1000, to je već neka pristojna lova za recimo Doogee DG350... Ali ako si baš ograničena budžetom, DG300 bi mogao biti ok...

ma imam para mogu i one najskuplje kupiti, medutim razmisljala sam da ga mami kupim posto nikad smartphone nije imala i pitanje hoce i na ovom htjet uciti i znati..a opcenito koristi svoj mob slabo..tako da mi glupo davati za pocetak vece novce..lako ja kasnije kupim bolji ako treba..ali bojim se da ce joj i taj biti vec wow.. a mogu pitat na mob.hr neg me zivcira di god oces nest pitat moras se registrirati..

14 godina
za komentare na mob.hr ne trebaš se registrirati.Zamoliš u komentaru zadnje najnovije objavljene vijesti.
18 godina
odjavljen

Mozes mislit da ce nekog nac na mob.hr, prije ces nac nekog na 24 sata u komentarima s tim mobitelom.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 12:24 (Edge).

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Što biste vi uzeli

22 android
12 WP
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 15:39 (matej1900).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ovisi kolko para je na raspolaganju, do 1000 WP (Nokia Lumia 520), a iznad Android. 

0 2 hvala 0
13 godina

Ipak sam naručio Lumiu 630, jer na univerzalnom verzija od 16Gb je single sim, a od 8GB dual sim (mislim na motorolu moto g). Premalo mi je 8GB s obzirom da nije moguća proširivost memorijskom. Eto malo ću preći na WP nakon dugog korištenja Androida. Javit ću vam svoja iskustva i kako služi mobitel :). Isključivo ga uzimam radi dual sim opcije, jer mi je stvarno potrebna...

H3rc0

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Bilo bi super kad bi glasali samo ljudi koji su probali i android I wp, za android bi u tom slučaju bilo puno manje glasova a možda ni nebi bilo.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625 i Nokia N8
Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Bilo bi super kad bi glasali samo ljudi koji su probali i android I wp, za android bi u tom slučaju bilo puno manje glasova a možda ni nebi bilo.

Ti isto serekas bezveze.

Ovisi kolko covjek oce ulozit love, za 200€ se vec moze nac pristojni Android, dok za 900-tinjak kuna bas i ne, onda bi prvi izbor bio WP ofc.

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 19:40 (Edge).
16 godina
EZY-E kaže...

Ja sam isprobao i android i WP i iOS.

Iskreno, meni je sve štimalo. Sad bi se volio opet s androida (Galaxy s4) vratit na WP (imao lumiu 900).

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Imam HTC One M8, bivši mob mi je Sony Xperia Z, a backup mob mi je Nokia Lumia 520. 

I još uvijek sam za android, WP je super OS, ali android je android, vizualno je ljepši, customibiziliti je na puno puno višoj razini itd... 

16 godina
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Imam HTC One M8, bivši mob mi je Sony Xperia Z, a backup mob mi je Nokia Lumia 520. 

I još uvijek sam za android, WP je super OS, ali android je android, vizualno je ljepši, customibiziliti je na puno puno višoj razini itd... 

M8 {#}

Da nađem nekog tko bi dao M8 za moj S4, bez nadoplate, odma bi ga dao.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
H3rc0 kaže...

Ipak sam naručio Lumiu 630, jer na univerzalnom verzija od 16Gb je single sim, a od 8GB dual sim (mislim na motorolu moto g). Premalo mi je 8GB s obzirom da nije moguća proširivost memorijskom. Eto malo ću preći na WP nakon dugog korištenja Androida. Javit ću vam svoja iskustva i kako služi mobitel :). Isključivo ga uzimam radi dual sim opcije, jer mi je stvarno potrebna...

Jesi li siguran? Ja ovo upravo pišem sa moto g 16gb dual Sima iz univerzalno. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice