Skinuo sam neke teme za vivaz pro i sad kad ih hocu instalirat na mob upozori me da tema nije sigurna i da moze ostetiti telefon.....pa me sad zanima jer to uobicajeno i da ipak instaliram il ne....hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jer zna netko...please
tako i mene pita kod nokie kad idem instalirat aplikaciju, mislim da to nije bas toliko opasno... na starom sonyu imao sam preko tisucu tema i nista mu nije bilo
Aha....hvala neznam napise mi da tema nije provjerena i da bi mogla ostetit telefon sad ne kuzim kak ostetit.........
Aha....hvala neznam napise mi da tema nije provjerena i da bi mogla ostetit telefon sad ne kuzim kak ostetit.........
jedino sta je moguce je da ti na mob dođe "virus", to se je meni jednom desilo, imao sam sve igrice početveroduplane... al to se rijesi sa antivirusom, formatiranjem memoriske i vraćanje sustava na mobu
Skinuo sam neke teme za vivaz pro i sad kad ih hocu instalirat na mob upozori me da tema nije sigurna i da moze ostetiti telefon.....pa me sad zanima jer to uobicajeno i da ipak instaliram il ne....hvala
To je upozorenje jer uređaj ne prepoznaje izdavača teme-ako je baš za taj uređaj, onda zanemari upozorenje.