Pitanje u vezi tema za vivaz pro.......

poruka: 6
|
čitano: 2.063
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Skinuo sam neke teme za vivaz pro i sad kad ih hocu instalirat na mob upozori me da tema nije sigurna i da moze ostetiti telefon.....pa me sad zanima jer to uobicajeno i da ipak instaliram il ne....hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jer zna netko...please

0 0 hvala 0
15 godina

tako i mene pita kod nokie kad idem instalirat aplikaciju, mislim da to nije bas toliko opasno... na starom sonyu imao sam preko tisucu tema i nista mu nije bilo

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aha....hvala neznam napise mi da tema nije provjerena i da bi mogla ostetit telefon sad ne kuzim kak ostetit.........

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pitanje u vezi tema za vivaz pro.......
Marioko kaže...

Aha....hvala neznam napise mi da tema nije provjerena i da bi mogla ostetit telefon sad ne kuzim kak ostetit.........

jedino sta je moguce je da ti na mob dođe "virus", to se je meni jednom desilo, imao sam sve igrice početveroduplane... al to se rijesi sa antivirusom, formatiranjem memoriske i vraćanje sustava na mobu

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
17 godina
odjavljen
Re: Pitanje u vezi tema za vivaz pro.......
Marioko kaže...

Skinuo sam neke teme za vivaz pro i sad kad ih hocu instalirat na mob upozori me da tema nije sigurna i da moze ostetiti telefon.....pa me sad zanima jer to uobicajeno i da ipak instaliram il ne....hvala

To je upozorenje jer uređaj ne prepoznaje izdavača teme-ako je baš za taj uređaj, onda zanemari upozorenje.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice