Imam problem trebam otkljucati SE T303... Ako neko zna kako i za free,neka se javi! Otljucao sam mnoge telefone ali kako ovaj otkljucat mi neide u glavu. Kodiran je na T-Mobile.
Unaprijed hvala.
Imam problem trebam otkljucati SE T303... Ako neko zna kako i za free,neka se javi! Otljucao sam mnoge telefone ali kako ovaj otkljucat mi neide u glavu. Kodiran je na T-Mobile.
Unaprijed hvala.
Ajmeee,nikako nemogu naci firmware za taj mob... Pokusao sam ga sojit s SETool lite ali nista: Drzim tipku "C" dok je mob u gasen i ukopcam USB (DCU-60) kabel,prvo win javi novi hardware(driveri su instaliran) a zatim nakon 10-sec se cuje zvuk da je hardware iskopcan i mob se upali u pohrani podataka... Za cijelo vrijeme pokrenui SETool koji je cekao na povezivanje nije reagirao... zasto???
Help!
Moze pomoć,ili nemože? 
Molim vas za odgovor!!! Hitno je!
Unaprijed hvala. 
Ajmeee,nikako nemogu naci firmware za taj mob... Pokusao sam ga sojit s SETool lite ali nista: Drzim tipku "C" dok je mob u gasen i ukopcam USB (DCU-60) kabel,prvo win javi novi hardware(driveri su instaliran) a zatim nakon 10-sec se cuje zvuk da je hardware iskopcan i mob se upali u pohrani podataka... Za cijelo vrijeme pokrenui SETool koji je cekao na povezivanje nije reagirao... zasto???
Help!
drzis li cijelo vrijeme tipku c ili je pustis?
Help!
drzis li cijelo vrijeme tipku c ili je pustis?
Cijelo vrijeme. Probao sam cak i drzat 2+5 (znam to jer se mobovima i kompovima bavim) ali na T303 sam zapeo. Cijelo vrijeme drzim a glupi mob se opet ukljuci,ZASTO? I jos da vas pitam s kojim progom da ubacim patch za unlock?
SE T303 je locosto platforma i nemoze se free otkljucati..
Trebam HITAN odgovor!
HVALA
ako trebas otkljucanog odnesi unlockeru i plati.. jer se free otkljucati nemoze..