Nokia N96 Problem!

poruka: 7
|
čitano: 3.972
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nokia N96 Problem!
Pozdrav ljudi. Imam problema sa Nokiom N96, blesirala se i nije se prikazivalo na ekranu nista osim baterije, signala i pozadinske slike, nisam mogao uci u menu ni nista. Skenirao sam ju od virusa, instaliro novi software ali je sada jos gore. Pozadina citavo vrijeme blinka i nemogu nista raditi. Moze pomoc?
Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nokia N96 Problem!
buMp? :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nokia N96 Problem!

Da li si probao vratiti na koju stariju verziju firmware-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nokia N96 Problem!
TinJurk0 kaže...
Pozdrav ljudi. Imam problema sa Nokiom N96, blesirala se i nije se prikazivalo na ekranu nista osim baterije, signala i pozadinske slike, nisam mogao uci u menu ni nista. Skenirao sam ju od virusa, instaliro novi software ali je sada jos gore. Pozadina citavo vrijeme blinka i nemogu nista raditi. Moze pomoc?

Ako imas garanciju , furaj .

marky1607 kaže...

Da li si probao vratiti na koju stariju verziju firmware-a?

Downgrade UBIJA Nokia uređaje , tako da niš' od toga .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina
Nokia N96 Problem!

*#7370# or the 3 finger method su metode koje se uglavnom preporucuju na forumima oko mobitela(nokia)

Googlaj

Google is NOT your friend!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nokia N96 Problem!
passat kaže...

*#7370# or the 3 finger method su metode koje se uglavnom preporucuju na forumima oko mobitela(nokia)

Googlaj

mislis da nisam googlo? Ja sam jedan od onih koji prvo googlaju pa postavljaju pitanja :DD

Mob je na servisu, 700 kn popravak. Maticna je u banani.

16 godina
neaktivan
Nokia N96 Problem!

Pozdrav svima

Da ne otvaram novu temu zamolio bih za pomoc oko nokie n96.Telefon se svaki 30 minuta restartuje(odprilike ) znaci ugasi se i upali i sta god radio ili ne radio opet se gasi pa bi zamolio ako iko zna do cega bi moglo biti da mi kaze.

I ne mogu update software jer se telefon gasi i kad je prikopcan na komp pa mogu samo dobiti dead flash.

Unaprijed hvala svima

Bboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice