Nokia C3 ili T-mobile vairy text II???

poruka: 21
|
čitano: 5.443
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo ovako nasla sam konacno mob koji cu uzeti, medutim dvojba je izmedu ta dva navedena, razlog zasto cu jedan od njih radi tipkovnice, pa me sad zanima cisto vasa iskustva ili misljenja sto da uzmem dosta su slicni po karakteristikama ali to nemora znaciti da su i u praksi..mislia sam cak uzet neki blackberry ali odustala jer mislim da je dosadan :D ako ima ko sto nek napise a ovima sto se svada i vrijeda nek me zaobidu :)

0 0 hvala 0
17 godina

c3 je bolji jer koristi Symbian, a ne neki dummy OS

13 Nokia C3
3 T-mobile vairy text II
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 16:15 (mind_challenge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vidis to se uopce sjetila nisam. tnx ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uzmi nokiu c3..{#}

valjda sutra neces otvoriti temu i pitati koji samsung da uzmes..

0 0 hvala 0
16 godina

Nokia of kors 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tako ce i biti i hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupila sam NOkiu C3 :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nokia C3 ili T-mobile vairy text II???
goodgirl kaže...

Kupila sam NOkiu C3 :D

I kako ti se cini nokia?

17 godina
mind_challenge kaže...

c3 je bolji jer koristi Symbian, a ne neki dummy OS

c3 nema symbian, nego s40 - nokijin dummy os, jedino je ubačen izgled symbiana...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
15 godina
neaktivan

iskreno sluzi mio samo za sms,mms i pozive i nekad face, pa ok za te pare..ako neko zeli nesto vise onda krivi je mob :D

0 0 hvala 0
18 godina

Vairy text je isto dobra kupnja, ima i qwerty i TS, kao i 3G i WLAN i još par sitnica, a ustvari je to brandirani alcatel, tako da nije neko kinesko smeće kao Vairy touch.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nokia naravno. Ima Symbian,više aplikacija i naravno Nokia je,a i čini se da je kvalitetno izrađena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma jutros kupila novu zapakiranu nokiu za 70eura :D nista ;) ma taj mi mob sluzi za nista tj samo za poruke i pozive ;) imam iphone i htc ali brate ko dica su, moras cuvat da nepadne bla bla a lipo ova nokia pala ili vec sto briga me :D

0 0 hvala 0
18 godina
goodgirl kaže...

ma jutros kupila novu zapakiranu nokiu za 70eura :D nista ;) ma taj mi mob sluzi za nista tj samo za poruke i pozive ;) imam iphone i htc ali brate ko dica su, moras cuvat da nepadne bla bla a lipo ova nokia pala ili vec sto briga me :D

Ja sam malo probavao tipkovnicu, nekako mi je premekana, ali doduđe meni ni BB-eva tipkovnica nije pasala, tvoji dojmovi?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan

stoji mi jos u kutiji :D ma ok mi je tipkovnica bila kad sam ga u ducanu isprobavljala, treba se naviknut isto malo na nju ;)

0 0 hvala 0
17 godina

ja imam varity text 2. mobitel je ok,, ima par mana i par dobrih fora.

uglavnom nemos gledati yt kad si na mobilnom netu (ne WLAN). nekad se zna resetirati (jedanput na tjedan), dosta slabi zvucnik i tipke su mu minijaturne na tipkovnici. TS je ok ako ga se dobro kalibrira... sve u svemu ok mobitel s obzirom da sam ga platio 2kn.

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma svaki mob ima mana i prednosti, npr meni taj mob nesluzi za youtube vec cisto tipkanje i zivkanje  nekad face, dok za sve ostalo imam iphone :) ja sam zasad zadovoljna s njim a i hvala bogu ako mi nebude vise odgovarao ili nesto lako ga prodam ili vec sto ,)

0 0 hvala 0
17 godina
goodgirl kaže...

ma svaki mob ima mana i prednosti, npr meni taj mob nesluzi za youtube vec cisto tipkanje i zivkanje  nekad face, dok za sve ostalo imam iphone :) ja sam zasad zadovoljna s njim a i hvala bogu ako mi nebude vise odgovarao ili nesto lako ga prodam ili vec sto ,)

ma sve ok :)

kazem to reda radi mozda ce nekome trebati informacija.

15 godina
neaktivan

ma znam samo sam i ja malo prokomentirala :P

1 0 hvala 0
17 godina

Evo, ja od sestre dobih ovaj mobitel, C3, i ne čini mi se loš!

Nije neki state of the art, ali dobro. Sve sam poštimao, samo mi neće IMAP pošta. Neće da se spoji na server nikako. Damn. Budem još probao...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 13:42 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja taman prckam po njemu :D pa i meni nije los za te pare :D meni zasad sve sto treba ide :P

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice