evo ovako nasla sam konacno mob koji cu uzeti, medutim dvojba je izmedu ta dva navedena, razlog zasto cu jedan od njih radi tipkovnice, pa me sad zanima cisto vasa iskustva ili misljenja sto da uzmem dosta su slicni po karakteristikama ali to nemora znaciti da su i u praksi..mislia sam cak uzet neki blackberry ali odustala jer mislim da je dosadan :D ako ima ko sto nek napise a ovima sto se svada i vrijeda nek me zaobidu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
c3 je bolji jer koristi Symbian, a ne neki dummy OS
| 13 | Nokia C3 |
|---|---|
| 3 | T-mobile vairy text II |
vidis to se uopce sjetila nisam. tnx ;)
Uzmi nokiu c3..
valjda sutra neces otvoriti temu i pitati koji samsung da uzmes..
Nokia of kors
tako ce i biti i hvala :)
Kupila sam NOkiu C3 :D
Kupila sam NOkiu C3 :D
I kako ti se cini nokia?
c3 je bolji jer koristi Symbian, a ne neki dummy OS
c3 nema symbian, nego s40 - nokijin dummy os, jedino je ubačen izgled symbiana...
iskreno sluzi mio samo za sms,mms i pozive i nekad face, pa ok za te pare..ako neko zeli nesto vise onda krivi je mob :D
Vairy text je isto dobra kupnja, ima i qwerty i TS, kao i 3G i WLAN i još par sitnica, a ustvari je to brandirani alcatel, tako da nije neko kinesko smeće kao Vairy touch.
Nokia naravno. Ima Symbian,više aplikacija i naravno Nokia je,a i čini se da je kvalitetno izrađena.
ma jutros kupila novu zapakiranu nokiu za 70eura :D nista ;) ma taj mi mob sluzi za nista tj samo za poruke i pozive ;) imam iphone i htc ali brate ko dica su, moras cuvat da nepadne bla bla a lipo ova nokia pala ili vec sto briga me :D
ma jutros kupila novu zapakiranu nokiu za 70eura :D nista ;) ma taj mi mob sluzi za nista tj samo za poruke i pozive ;) imam iphone i htc ali brate ko dica su, moras cuvat da nepadne bla bla a lipo ova nokia pala ili vec sto briga me :D
Ja sam malo probavao tipkovnicu, nekako mi je premekana, ali doduđe meni ni BB-eva tipkovnica nije pasala, tvoji dojmovi?
stoji mi jos u kutiji :D ma ok mi je tipkovnica bila kad sam ga u ducanu isprobavljala, treba se naviknut isto malo na nju ;)
ja imam varity text 2. mobitel je ok,, ima par mana i par dobrih fora.
uglavnom nemos gledati yt kad si na mobilnom netu (ne WLAN). nekad se zna resetirati (jedanput na tjedan), dosta slabi zvucnik i tipke su mu minijaturne na tipkovnici. TS je ok ako ga se dobro kalibrira... sve u svemu ok mobitel s obzirom da sam ga platio 2kn.
pozz
ma svaki mob ima mana i prednosti, npr meni taj mob nesluzi za youtube vec cisto tipkanje i zivkanje nekad face, dok za sve ostalo imam iphone :) ja sam zasad zadovoljna s njim a i hvala bogu ako mi nebude vise odgovarao ili nesto lako ga prodam ili vec sto ,)
ma svaki mob ima mana i prednosti, npr meni taj mob nesluzi za youtube vec cisto tipkanje i zivkanje nekad face, dok za sve ostalo imam iphone :) ja sam zasad zadovoljna s njim a i hvala bogu ako mi nebude vise odgovarao ili nesto lako ga prodam ili vec sto ,)
ma sve ok :)
kazem to reda radi mozda ce nekome trebati informacija.
ma znam samo sam i ja malo prokomentirala :P
Evo, ja od sestre dobih ovaj mobitel, C3, i ne čini mi se loš!
Nije neki state of the art, ali dobro. Sve sam poštimao, samo mi neće IMAP pošta. Neće da se spoji na server nikako. Damn. Budem još probao...
ja taman prckam po njemu :D pa i meni nije los za te pare :D meni zasad sve sto treba ide :P