Nabavio sam Nokiu 6500 slide,ali ne pokazuje ime pozivatelja,nego samo broj iako je osoba u imeniku.Nema duplikata u imeniku.Svi se nalaze na SIM kartici pokušao sam staviti na telefon,ali ne pomaže.Inače premjestio sam SIM sa starog u novi mobitel.samo oni koje nove dodam se prikazuju.pokušavao sam bristai i ponovno unijeti ali ne radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nabavio sam Nokiu 6500 slide,ali ne pokazuje ime pozivatelja,nego samo broj iako je osoba u imeniku.Nema duplikata u imeniku.Svi se nalaze na SIM kartici pokušao sam staviti na telefon,ali ne pomaže.Inače premjestio sam SIM sa starog u novi mobitel.samo oni koje nove dodam se prikazuju.pokušavao sam bristai i ponovno unijeti ali ne radi.
dupli broj / duplo ime / kratak broj tipa 091 / 256 958 (a taj zove sa ++) itd itd.
po meni su to moguci problemi
To se događa kad imaš isti kontakt na SIM i u mobitelu!
dobro, kažeš da imaš kontakte i u imeniku mobitela. A jesi li slučajno u postavkama stavio da ti mobitel prikazije i kontakte sa monitela.
dobro, kažeš da imaš kontakte i u imeniku mobitela. A jesi li slučajno u postavkama stavio da ti mobitel prikazije i kontakte sa monitela.
čisto ovako, probaj neku drugu SIM karticiu staviti pa provijeri, možda je problem u SIM kartici na ovom mobitelu.
Izbrisao si kontakte sa SIM-a?
1. mogucnost: imas isti broj i ime u telefonu i na SIM kartici - reci mu da koristi jednu od te dvije memorije
2. mogucnost: ako nije 1., onda je moguce da imas isti broj (ili isti dio broja) pod dva imena pa ne zna (opravdano) koji prikazati
3. mogucnost: ovo su bila jednostavna/univerzalna rjesenja, koju verziju softvera imas na telefonu?
Sasa
ja ga imam N6500s nemam takvih problema iam brojeve i na tel i na sim kartici sve mi ispravno pokazuje imena ali imao sam takvih problema sa samsungom E900 poludijo sam
ali sam skuzijo u cemu je caka bila trebalo ga je samo resetirati vratiti na tvornicke postavke i radijo je ali sam ga ubrzo prodao...tako probaj i sa 6500s sretno