Nokia 6500 slide ne prikazuje ime pozivatelja

poruka: 10
|
čitano: 9.911
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nabavio sam Nokiu 6500 slide,ali ne pokazuje ime pozivatelja,nego samo broj iako je osoba u imeniku.Nema duplikata u imeniku.Svi se nalaze na SIM kartici pokušao sam staviti na telefon,ali ne pomaže.Inače premjestio sam SIM sa starog u novi mobitel.samo oni koje nove dodam se prikazuju.pokušavao sam bristai i ponovno unijeti ali ne radi.

nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nokia 6500 slide ne prikazuje ime pozivatelja
lzgr kaže...

Nabavio sam Nokiu 6500 slide,ali ne pokazuje ime pozivatelja,nego samo broj iako je osoba u imeniku.Nema duplikata u imeniku.Svi se nalaze na SIM kartici pokušao sam staviti na telefon,ali ne pomaže.Inače premjestio sam SIM sa starog u novi mobitel.samo oni koje nove dodam se prikazuju.pokušavao sam bristai i ponovno unijeti ali ne radi.

Ne znam odgovor, ali ako slucajno rijesis, javi ovdje. Vec sam vidjao taj problem na par drugih Nokia, kuma mi to ubija.
17 godina
neaktivan

dupli broj / duplo ime / kratak broj tipa 091 / 256 958 (a taj zove sa ++) itd itd.

po meni su to moguci problemi

celeron 333mhz / 64sdram / monitor u boji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To se događa kad imaš isti kontakt na SIM i u mobitelu!

0 0 hvala 0
17 godina

dobro, kažeš da imaš kontakte i u imeniku mobitela. A jesi li slučajno u postavkama stavio da ti mobitel prikazije i kontakte sa monitela.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
HCSC kaže...

dobro, kažeš da imaš kontakte i u imeniku mobitela. A jesi li slučajno u postavkama stavio da ti mobitel prikazije i kontakte sa monitela.

Sve te opcije su isprobane bez uspjeha...
17 godina

čisto ovako, probaj neku drugu SIM karticiu staviti pa provijeri, možda je problem u SIM kartici na ovom mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izbrisao si kontakte sa SIM-a?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. mogucnost: imas isti broj i ime u telefonu i na SIM kartici - reci mu da koristi jednu od te dvije memorije

2. mogucnost: ako nije 1., onda je moguce da imas isti broj (ili isti dio broja) pod dva imena pa ne zna (opravdano) koji prikazati

3. mogucnost: ovo su bila jednostavna/univerzalna rjesenja, koju verziju softvera imas na telefonu?

Sasa

you don't have to be crazy to work here, but it helps
16 godina
neaktivan
RE: Nokia 6500 slide

ja ga imam N6500s nemam takvih problema iam brojeve i na tel i na sim kartici sve mi ispravno pokazuje imena ali imao sam takvih problema sa samsungom E900 poludijo sam Šutim ali sam skuzijo u cemu je caka bila trebalo ga je samo resetirati vratiti na tvornicke postavke i radijo je ali sam ga ubrzo prodao...tako probaj i sa 6500s sretno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice