Negdje sam pročitao da će u našem servisu prihvatiti Nexus 5 kupljen u EU za manje kvarove, ali za neke veće popravke npr. matična ploča moraš slati trgovini gdje si kupio, amazon pokriva trošak slanja, vjerovatno i mobicity jer nigdje ne piše da ti moraš platiti shipping, u pravilu ti plaćaš kurirskoj službi prvo, a oni ti vrate novac na kraju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Negdje sam pročitao da će u našem servisu prihvatiti Nexus 5 kupljen u EU za manje kvarove, ali za neke veće popravke npr. matična ploča moraš slati trgovini gdje si kupio, amazon pokriva trošak slanja, vjerovatno i mobicity jer nigdje ne piše da ti moraš platiti shipping, u pravilu ti plaćaš kurirskoj službi prvo, a oni ti vrate novac na kraju.
Da...pitam jer na mobicity stranici piše da oni daju neko svoje jamstvo...pa me zanima da li osim tog njihovog jamstva dolazi i standardno LG jamstvo kao da sam ga kupio preko recimo google playa posto to nigdje ne spomiju. Da li mob dolazi u orginal kutiji?
Te detalje ne znam, u svakom slučaju sigurno imaš 1 godinu garancije preko mobicity, a što se tiče kutije, pa nego u čemu će doći nego u kutiji :)
Gledam malo po temi ove screenshotove baterija i SOT-a i vecina nema ovaj Google Services, naime kod mene ti googleovi servisi jedu 10%+ baterije. Pa jel tko zna kako se rjesit toga ili bar smanjit ?
Imam ja i Google Services i Mediashare i Android OS bug.
Sva tri buga me zadesila, a ni factory reset ne pomaže.
Čekam MIUI, nadam se da će to riješit..
Rjesia sam problem s Google Services, naime pogasia sam razne lokacijske servise po postavkama i sad mi se baterija drasticno popravila. Koji je to Android OS bug, jer meni jede nekakvih 7-8% baterije.
Postoji više teorija, a ja mislim da dupla potrošnju Android Systema.
Zapravo traži od baterije duplo više, jer imaš dva puta ove osnovne procese u RAM-u
Evo i meni dosao moj nexus 5 :D idem sad rootat ga pa da budem na miru :) na isti dan sam dobio novi mob i polozio za auto pa nisam bas stigao ga isprobat, sad sam stavio slickwraps aluminijski pattern, lijepo izgleda :D
Vidim da nas ima sve više sa Slickwrapsom :D
Jeli netko naručivao sa mobicitya, jer bez VAT je 16gb model super povoljan.
A mene zanima što točno znači garancija preko mobicitija.
Oni pokrivaju trošak popravka unutar 12 mj i refundiraju poštarinu? Ili sam plaćaš poštarinu? Ima li itko iskustva s time?
Ispričavam se ako je već odgovoreno na ta pitanja.
Jel moguće kako enableat Google now, piše da nije dostupan u hrvatskoj.
Battlelog: gjurki
Kako? Pa dode sam enablean...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
A mene zanima što točno znači garancija preko mobicitija.
Oni pokrivaju trošak popravka unutar 12 mj i refundiraju poštarinu? Ili sam plaćaš poštarinu? Ima li itko iskustva s time?
Ispričavam se ako je već odgovoreno na ta pitanja.
Mislim da je poštarina najmanji problem kad šalješ mob na garanciju.
Sad i ja upravo razmisljam da ga uzmem preko mobicity-a, mislim zakonski ti nista ne mogu, to sto oni ne uracunaju hr pdv je njihova stvar, oni ak ti ga posalju, nasi ti samo proslijede, jedino sto oni mogu je da ti cancelaju narudzbu, drugo nista.
Slobodno naruči preko mobicity, ja upravo platio moto g sa paypalom kod njih.
Koliko vas ima neki skin od slickwrapsa? Kako ste zadovoljni? Ja sam na N4 imao dbrand ali je slicwkraps povoljniji i još znaju imati dnevne popuste od 35%, baš mi je jučer došao mail a nisam imao novaca na kartici preko koje obavljam online kupnju 
Imam crni mob i mislim uzet bijeli skin, ali vidim da imaju gloss i mat pa me zanima jel ima netko pa da stavi sliku.. Čisto da vidim "uživo" kako izgleda 
Google now radi samo na engleskom jeziku
Google now radi samo na engleskom jeziku
Radi i na hrvatskom i na srpskom...
Odakle bi me najjeftinije izašao Nexus 5?
Naručio bih izvana da je što jeftinije.. Hvala
Mobicity. Na kraju te ispadne oko 2400kn jer odbiju VAT i imas besplatan shipping.
Mobicity. Na kraju te ispadne oko 2400kn jer odbiju VAT i imas besplatan shipping.
Upravo ja narucio, plus doro mi dosao taj kod za besplatan shipping :)
Ma prodat ću Xperiu Z i uet ću si Nexusa, što se tiče boje uzet ću si crni (najdraži su mi crni mobiteli), nije da je XZ loša (vrhunska je), nego imam komplekse koje nemogu izliječiti :D
a pošto ću na ljeto dosta zaraditi, onda sjeda Z2 u ruke :)
Definitvno sam razmišljao o crvenom ali mislim da bi me previše ljudi pitalo o njemu! :)
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
Definitvno sam razmišljao o crvenom ali mislim da bi me previše ljudi pitalo o njemu! :)
Haha ja sad imam crni i zelim crveni, bas je jarka boja i nije nimalo presvijetla tako da se nemas sto brinut.
Bas Ferrari crvena
Jel dolazi sa britanskim ulazom za utičnicu na punjaču?
Jel dolazi sa britanskim ulazom za utičnicu na punjaču?
Hm, mislim da je EU standardni
Hm, mislim da je EU standardni
Ok, tnx. Naručujem.
Jedino sto neces dobit su sluske, to dobivaju samo Francuzi koji imaju takav zakon pa isporucuju LG G2 slusalice.
Znam za slušalice. Ionako koristim svoje. Nego me muči PayPal koji me odbio jer mi ne pokazuje stvarno stanje na računu. -.-