Nexus 5

poruka: 2.783
|
čitano: 475.608
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Negdje sam pročitao da će u našem servisu prihvatiti Nexus 5 kupljen u EU za manje kvarove, ali za neke veće popravke npr. matična ploča moraš slati trgovini gdje si kupio, amazon pokriva trošak slanja, vjerovatno i mobicity jer nigdje ne piše da ti moraš platiti shipping, u pravilu ti plaćaš kurirskoj službi prvo, a oni ti vrate novac na kraju.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Nexus 5
SuperLak kaže...

Negdje sam pročitao da će u našem servisu prihvatiti Nexus 5 kupljen u EU za manje kvarove, ali za neke veće popravke npr. matična ploča moraš slati trgovini gdje si kupio, amazon pokriva trošak slanja, vjerovatno i mobicity jer nigdje ne piše da ti moraš platiti shipping, u pravilu ti plaćaš kurirskoj službi prvo, a oni ti vrate novac na kraju.

Da...pitam jer na mobicity stranici piše da oni daju neko svoje jamstvo...pa me zanima da li osim tog njihovog jamstva dolazi i standardno LG jamstvo kao da sam ga kupio preko recimo google playa posto to nigdje ne spomiju. Da li mob dolazi u orginal kutiji?

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Te detalje ne znam, u svakom slučaju sigurno imaš 1 godinu garancije preko mobicity, a što se tiče kutije, pa nego u čemu će doći nego u kutiji :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 13:27 (SuperLak).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
JackD kaže...

Gledam malo po temi ove screenshotove baterija i SOT-a i vecina nema ovaj Google Services, naime kod mene ti googleovi servisi jedu 10%+ baterije. Pa jel tko zna kako se rjesit toga ili bar smanjit ? 

Imam ja i Google Services i Mediashare i Android OS bug.

Sva tri buga me zadesila, a ni factory reset ne pomaže.

Čekam MIUI, nadam se da će to riješit..

Rjesia sam problem s Google Services, naime pogasia sam razne lokacijske servise po postavkama i sad mi se baterija drasticno popravila. Koji je to Android OS bug, jer meni jede nekakvih 7-8% baterije. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
Nexus 5

Postoji više teorija, a ja mislim da dupla potrošnju Android Systema.

Zapravo traži od baterije duplo više, jer imaš dva puta ove osnovne procese u RAM-u

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 15:50 (Mitch).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nexus 5

Evo i meni dosao moj nexus 5 :D idem sad rootat ga pa da budem na miru :) na isti dan sam dobio novi mob i polozio za auto pa nisam bas stigao ga isprobat, sad sam stavio slickwraps aluminijski pattern, lijepo izgleda :D

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Vidim da nas ima sve više sa Slickwrapsom :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Jeli netko naručivao sa mobicitya, jer bez VAT je 16gb model super povoljan.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nexus 5

A mene zanima što točno znači garancija preko mobicitija.

Oni pokrivaju trošak popravka unutar 12 mj i refundiraju poštarinu? Ili sam plaćaš poštarinu? Ima li itko iskustva s time?

Ispričavam se ako je već odgovoreno na ta pitanja. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nexus 5

Jel moguće kako enableat Google now, piše da nije dostupan u hrvatskoj.

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nexus 5

Kako? Pa dode sam enablean...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
17 godina
jaytee kaže...

A mene zanima što točno znači garancija preko mobicitija.

Oni pokrivaju trošak popravka unutar 12 mj i refundiraju poštarinu? Ili sam plaćaš poštarinu? Ima li itko iskustva s time?

Ispričavam se ako je već odgovoreno na ta pitanja. 

Mislim da je poštarina najmanji problem kad šalješ mob na garanciju.

15 godina
neaktivan
Nexus 5

Sad i ja upravo razmisljam da ga uzmem preko mobicity-a, mislim zakonski ti nista ne mogu, to sto oni ne uracunaju hr pdv je njihova stvar, oni ak ti ga posalju, nasi ti samo proslijede, jedino sto oni mogu je da ti cancelaju narudzbu, drugo nista.

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nexus 5

Slobodno naruči preko mobicity, ja upravo platio moto g sa paypalom kod njih.

1 0 hvala 1
17 godina
Nexus 5

Koliko vas ima neki skin od slickwrapsa? Kako ste zadovoljni? Ja sam na N4 imao dbrand ali je slicwkraps povoljniji i još znaju imati dnevne popuste od 35%, baš mi je jučer došao mail a nisam imao novaca na kartici preko koje obavljam online kupnju {#}

Imam crni mob i mislim uzet bijeli skin, ali vidim da imaju gloss i mat pa me zanima jel ima netko pa da stavi sliku.. Čisto da vidim "uživo" kako izgleda {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Google now radi samo na engleskom jeziku

17 godina
ic3m4n kaže...

Google now radi samo na engleskom jeziku

Radi i na hrvatskom i na srpskom...

15 godina
odjavljen
Nexus 5

Odakle bi me najjeftinije izašao Nexus 5?

Naručio bih izvana da je što jeftinije.. Hvala 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Mobicity. Na kraju te ispadne oko 2400kn jer odbiju VAT i imas besplatan shipping.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
Ako se razmisljas oko boje, preporucam crveni, nece dosadit kao crni (iako je crni predivan), a isto je gumiran za razliku od bijelog
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Mobicity. Na kraju te ispadne oko 2400kn jer odbiju VAT i imas besplatan shipping.

Upravo ja narucio, plus doro mi dosao taj kod za besplatan shipping :)

Korisnik bonbona? Imas smartphone koji pokreće android?, što čekaš onda: http://www.probonbon.net
15 godina
odjavljen
Nexus 5

Ma prodat ću Xperiu Z i uet ću si Nexusa, što se tiče boje uzet ću si crni (najdraži su mi crni mobiteli), nije da je XZ loša (vrhunska je), nego imam komplekse koje nemogu izliječiti :D

a pošto ću na ljeto dosta zaraditi, onda sjeda Z2 u ruke :) 

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Ako se razmisljas oko boje, preporucam crveni, nece dosadit kao crni (iako je crni predivan), a isto je gumiran za razliku od bijelog

Definitvno sam razmišljao o crvenom ali mislim da bi me previše ljudi pitalo o njemu! :)

14 godina
Meni je taj crveni tako predivan da razmisljam da prodam crni i uzmem crveni. :D Na tvom mjestu bi uzeo crveni bez razmisljanja.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina
Quiem kaže...
Mitch kaže...

Definitvno sam razmišljao o crvenom ali mislim da bi me previše ljudi pitalo o njemu! :)

Haha ja sad imam crni i zelim crveni, bas je jarka boja i nije nimalo presvijetla tako da se nemas sto brinut.

Bas Ferrari crvena

15 godina
neaktivan

Jel dolazi sa britanskim ulazom za utičnicu na punjaču?

17 godina
Quiem kaže...

Jel dolazi sa britanskim ulazom za utičnicu na punjaču?

Hm, mislim da je EU standardni

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Hm, mislim da je EU standardni

Ok, tnx. Naručujem.

17 godina
Slobodno mozes, mislim da su svi paketi za EU isti jer su tehnicki u skladistu Googleovog Play Storea (ima ih 3 u EU), tako da bi trebao biti EU punjac.

Jedino sto neces dobit su sluske, to dobivaju samo Francuzi koji imaju takav zakon pa isporucuju LG G2 slusalice.

15 godina
neaktivan

Znam za slušalice. Ionako koristim svoje. Nego me muči PayPal koji me odbio jer mi ne pokazuje stvarno stanje na računu. -.-

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice