Nabavio sam 32 GB black u GB, kak je sad s garancijom i servisom? U kojim ducanima vrijedi garancija u hr?
Ostvariva ti je kod nas u ovlaštenom servisu. Samo za veći popravak(tipa ako rikne matična) morat ćeš slat gdje je kupljen.
Nabavio sam 32 GB black u GB, kak je sad s garancijom i servisom? U kojim ducanima vrijedi garancija u hr?
Ostvariva ti je kod nas u ovlaštenom servisu. Samo za veći popravak(tipa ako rikne matična) morat ćeš slat gdje je kupljen.
Ako je kupljen na Play Storeu, onda samo GB.
Ako je kupljen na Play Storeu, onda samo GB.
Ne.
Imam kupljenog sa play storea i garancija mi je uredno ostvariva kod nas. Provjereno kod LG Hrvatska i u Agramservisu.
Europska unija, kuiš
Netko u temi je napisao da je kupio sa Play Storea u Njemačkoj i da ne priznaju garanciju (mislim da je bio SS maila od agrama)
Potvrdujem sto je kolega stiffler rekao, tako su i meni rekli.
Trenutno skupljam novac za svoj prvi smartphone(trenutno koristim LG KU990) i u moru ovih smartphone-a izbor sam sveo na dva:
1. LG Nexus 4 16Gb za 2100kn u prodavnici nov
2. LG Nexus 5 32Gb za 2900kn preko oglasnika nov
Mobitel uzimam za duzi period minimum 3 godine. Sad mene zanima da li se isplati dati ovih 800kn razlike ili tu razliku necu osjetiti?
Volio bih cuti misljenje ovih koji su koristili Nexus 4 pa presli na Nexus 5, jer ipak ove brojke iako govore dosta, opet je bolje cuti iskustva iz prakse.
Velicina nadam se da mi nece biti problem, iako mi ruke nisu bas velike nadam se da cu se naviknuti.
Ako imate vi neki bolji za predloziti recite pa cu uzeti u obzir.
Trenutno skupljam novac za svoj prvi smartphone(trenutno koristim LG KU990) i u moru ovih smartphone-a izbor sam sveo na dva:
Mobitel uzimam za duzi period minimum 3 godine. Sad mene zanima da li se isplati dati ovih 800kn razlike ili tu razliku necu osjetiti?
Volio bih cuti misljenje ovih koji su koristili Nexus 4 pa presli na Nexus 5, jer ipak ove brojke iako govore dosta, opet je bolje cuti iskustva iz prakse.
Velicina nadam se da mi nece biti problem, iako mi ruke nisu bas velike nadam se da cu se naviknuti.
Samo jedna stvar, gdje ces nac nexus 5 32gb za 2900 kod nas? U oglasniku je visa cijena.
Da, uzmi N5.
Nexus 4 prestaje s nadogradnjama kad stigne 5.0.
Samo što Nexus 5 16GB je možda 2900, ali 32GB nije sigurno, ide po 3500+
Baci oko i na LG G2
Iz BiH sam, i nasao sam na PIK-u za 720KM=oko 2900kn.
Koji case koristite?
Koristi netko možda Spigen Neo Hybrid?
http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-Case-METAL-SLATE-Google-Nexus-5-/251368586452?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a86bc3cd4
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Jel uz taj case koristiš i kakvu futrolu ili samo njega?? Znam da puno ljudi koristi nekakve silikonske zaštite i svašta nešto i mob im je uvijek zgreban oko ekrana po prednjim rubovima itd.
Taj case je isti ko i Ringke Fusion kakav imam i nisam zadovoljan s njime, ne pase mi.
Ima netko da ima bilo koji Spigenov case za prodat (ne vazno da li je Ultra ili Neo)
Ima netko da ima bilo koji Spigenov case za prodat (ne vazno da li je Ultra ili Neo)
Ak oćeš, mogu ti ja od Ringkea, Fusion. Isti ti je kao Spigen Hybrid
Jel uz taj case koristiš i kakvu futrolu ili samo njega?? Znam da puno ljudi koristi nekakve silikonske zaštite i svašta nešto i mob im je uvijek zgreban oko ekrana po prednjim rubovima itd.
Ne, samo case i folija na ekranu.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
ja koristim taj case.
mobitel dosta povecava mobitel i nije vise onako fin i lagan u ruci.
dobra guma i grip drzanja u ruci.
Jucer sam kupio Xperijicu i jako sam zadovoljan. Tft opce nije problem, pogotovo meni koji dolazim s stare Xperije Neo V.
Danas moram flashati novi firm, iako i na ovom starom 4.2 radi vrlo dobro.
EDIT:
Pardon 
Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
Jucer sam kupio Xperijicu i jako sam zadovoljan. Tft opce nije problem, pogotovo meni koji dolazim s stare Xperije Neo V.
Danas moram flashati novi firm, iako i na ovom starom 4.2 radi vrlo dobro.
Na krivoj si temi..
pozdrav svima!
upravo sam nabavio nexus 5.
zanima me moze li mi netko napisati postavke za data internet ili me uputiti gdje ih mogu naci,jer se ne mogu spojiti online osim preko wifija. napominjem da sam na VIP mreži.
hvala svima koji pomognu ! :)
pozdrav svima!
zanima me moze li mi netko napisati postavke za data internet ili me uputiti gdje ih mogu naci,jer se ne mogu spojiti online osim preko wifija. napominjem da sam na VIP mreži.
Pošalji GPRS na 761, ili ih nazovi.
Na internetu nemaju ništa
pozdrav svima!
http://cafe.mobil.hr/threads/69009-Internet-postavke-(T-Mobile-Vip-Tele2-Bonbon)
hvala na odgovoru,uspio sam srediti sve!
još jedno pitanje;
vidio sam da pričate o zaštiti za mobitel. naručio sam upravo preko ebaya spigenov metalni case,ali zanima me znate li gdje se može kupiti u dućanima u zagrebu neka maska za nexus,jer će trebati barem mjesec dana da maska stigne iz amerike,a ne bih htio da mi je mobitel bez zaštite.
hvala vam!
Teško da ćeš nać kod nas nešto jer moba ni nema na našem tržištu još.
Ne boj se, neće ti se ošteti korištenjem.
Kolko god case pomogao, puno bolje mi je koristit ovaj mob bez zaštite i nema nikakvih tragova korištenja na njemu uopće.
Gsm electronic u draškovićevoj iznad šeratona. Imaju kakvih oces za nexus 5. Ja kupovo neki dan
Ne kužio ovo s postavkama,
ja koji god da sam smartfon kupio (u dućanu, ne kod operatera),
data promet mi je odma radio, bez trkeljanja po postavkama.
BTW, ja ne koristim nikakav case, futrolu...
ja sam kupio mob da ga koristim, ne da razmišljam
kak budem ga prodaval i da bude ko nov... 
Ne kužio ovo s postavkama,
ja koji god da sam smartfon kupio (u dućanu, ne kod operatera),
data promet mi je odma radio, bez trkeljanja po postavkama.
BTW, ja ne koristim nikakav case, futrolu...
ja sam kupio mob da ga koristim, ne da razmišljam
kak budem ga prodaval i da bude ko nov... 
ne znam,ja sam ga kupio u Grazu u Mediamarktu. a možda sam imao neke probleme oko tih postavki jer sam nedavno prelazio s pretplate na bonove,pa znam da sam i tada morao neke nove podatke upisivati na svom prošlom mobitelu.
haha,ne razmišljam ni ja o očuvanju mobitela s ciljem daljnje prodaje,ali vjeruj mi ,da vidiš na kaj mi je prošli mobitel ličio(bez nošenja zaštite) bilo bi ti jasno zašto želim kupiti neki case i zaštiti ga barem neko vrijeme dok je nov :)