Mislim da ću svejedno okušati svoju sreću :-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
6" nije mobitel da ga hebeš ali nije ni bitno, N4 dobiva lollipop
6" nije mobitel da ga hebeš ali nije ni bitno, N4 dobiva lollipop
Na blogu im piše da dobivaju N5, N7 i N10. Naravno i novi N6 kao i N9. Za N4 ionako čekam CM da odradi svoj posao, jer od prvog dana na N4 imam CM
EDIT:
Sada vidim da sam pogriješio i da će N4 također dobiti službeni Lollipop :-)

Super da N4 dobija L5 !
Dal i vama kad idete na ažuriranje sustava stoji "Posljednja provjera ažuriranja ^1. " ?
Da.
Da li zna netko kako se zove T odvijač koji je potreban da se otvori N4? Zeza me power tipka i morao bih to popraviti.
Ako misliš na onaj zvjezdasti, to je torx.
Ako misliš na onaj zvjezdasti, to je torx.
Znam da je torx, ali koji broj/oznaka? Kupio bih s ebay-a samo taj, ne cjeli set.
EDIT: Google je pomogao, radi se o T5
Jel kome poslan nexus sa mobicitya? meni rekli da ce biti do kraja tjedna poslan a jos se nije nista promijenilo.
Jel kome poslan nexus sa mobicitya? meni rekli da ce biti do kraja tjedna poslan a jos se nije nista promijenilo.
Ja sam ih svaki dan pilao, rečeno mi je da im u pon stižu u Manchester, tako da bi ih odmah tada trebali poslati.
Ja sam ih svaki dan pilao, rečeno mi je da im u pon stižu u Manchester, tako da bi ih odmah tada trebali poslati.
Ma ja ih kontaktirao neki dan i kazu do kraja tjedna da ce poslati. Hvala na info, ma taman dok dodje kod nas ce mozda i izaci android l za njega.
jel ima kakih novosti? jel stigao kome nexus 4 ovaj s akcije? :D
Meni još nije ni poslan, poslao im opet upit ali još nisu odgovorili. A live suport im trenutno nije aktivan

Gotovo gotovo, 'ko je jamio jamio :)
nije,ima sad za 120 funti hh
nije,ima sad za 120 funti hh
Nije 120 nego 99 funti donju cijenu gledas.
Još ništa baš sada pogledao. Valjda ce sutra hebo ih više
Meni je dosao mail da je mobitel poslan.
Evo i meni maila u 18:04 ajde hvala kur...
ajde kad vam stigne telefone javite kaki je sta je i kako je,pustili su opet akciju nexus 4 za 100 funti
I mene zanima kupnja četvorke preko tog warehouse deala pa da vidim jel se isplati ili da uzmem novi moto g :D
Naravno da se N4 vise isplati
Meni je cijena 230 funti :O ili nešto krivo gledam ?
On sale > refurbished phones
Naravno da se N4 vise isplati
Ako je 100 funti, da. Ako je puna cijena onda bi radije išao na N5