LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 287.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Hehe, znam jer sam imao isti qurac kad sam updateao svoj a imam i9300 sa Kit Katom i ART-om umjesto Dalvika.

iclock2much

0 0 hvala 0
14 godina

Da, na ART-u sam, uvijek dok flešnem novi ROM prvo bacim sve na ART i onda skidam appse. Ali uredno se updateao Whatsapp do ovog trenutka :-) Fala momci, idem testirat. Ne sumnjam da je to razlog

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kod mene ART, isto nema updatea :)

0 0 hvala 0
14 godina

Ma vratio sam nazad na Dalvik i sve uredno upadteao :-) sad ću ga puknut na ART opet.. Valjda

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jeli mi netko moze reci posto nisam upucen. Dali nexus 4 dobiva nadogradnju na android L?

0 0 hvala 0
14 godina

Brijem da će dobiti. Ako ne službeno, CM 12 će doći kroz mjesec dana {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Nexus 4 ce dobiti L update.

iclock2much

1 0 hvala 1
14 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
zoharbizo kaže...

Nexus 4 ce dobiti L update.

Službeno je? Daj linkaj buraz :D

14 godina

Nexus 4, 5 i 7 imaju opciju koristenja beta L prerelease verzije, to ti sve govori.

iclock2much

0 0 hvala 0
14 godina
zoharbizo kaže...

Nexus 4, 5 i 7 imaju opciju koristenja beta L prerelease verzije, to ti sve govori.

Ja nisam skužio "prerelease za Nexus 4" kao neku verziju koja je izvorno bila za Nexus 5 pa je samo podešena za rad na Nexusu 4. Ili sam ja nešto potpuno krivo shvatio :-)

11 godina
neaktivan
Postoji li nexus 4 jos na playstoreu? Idem za njemacku na malo duze pa bih naravno ak ima,uzeo.dali zna tko?

0 0 hvala 0
17 godina
RondoVK kaže...
Postoji li nexus 4 jos na playstoreu? Idem za njemacku na malo duze pa bih naravno ak ima,uzeo.dali zna tko?

http://www.google.de/nexus/4/ - nigdje nema opciju naručiti što znači da ne postoji. dok, n5 ima: http://www.google.de/nexus/5/

last.fm/user/jolly_bravo
11 godina
neaktivan

imam i drugu opciju za americki play store,samo sto mi je frend jos jako kratko tamo,a kolko vidim u americi se nexus 4 moze naruciti,samo me zanima koliki je rok isporuke inace telefona na adresu kad se kupuje preko playsotrea u americi? zna itko? hitno je

11 godina
neaktivan

Jedino ja imam problem sa nexusom 4 :S

Mob je fakat oke cak i zvijer,al ja nisam te srece da dobim skroz ispravan mob :(

Radi se o tome da se mobitel zamrze kad se slika slika sa bljeskalicom,a kada slikam bez nje sve je oke.

Ima neki problem sa bljeskalicom,vec sam bio 3 puta na servisu i nisu nis napravili..."promjena software-a" i tako :(

Nisam ni ja od jucer tak da.

Pokusao sam i skinut software iz google nexus 4 factory images i stavio sam i opet isto.

Sljedeci put kad odem u agram serveris ima da im je*em m**** svima tamo (mob star 5 mjeseci,iz vipa na pretplati).

Borek
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

I meni se zna mob restartat zbog kamere, mislim da kad radi fokus.. jednom u dvadeset fotkanja valjda. Ne smeta mi . Ne fotkam puno.

Jel ko naručivao dbrand foilije za mob ? Kak to izgleda uživo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nick_Diamond kaže...

Jel ko naručivao dbrand foilije za mob ? Kak to izgleda uživo ?

Misliš na skinove ?

Ja sam imao baš sa dbranda na svom nexusu.

Moram priznat da je izgledalo vrlo lijepo i prilično kvalitetno.

Pogledaj i ovdješta imaš.

16 godina
neaktivan

Imam dbrand leather na svom i to mi je najbolji dio moba :) Svakako uzmi!

0 0 hvala 0
13 godina

Može slika kak to izgleda ?

Ja sam naručil "gold". Stavim sliku kad dođe.

Hvalaaaaa :D

14 godina
Tony096 kaže...

Jedino ja imam problem sa nexusom 4 :S

Mob je fakat oke cak i zvijer,al ja nisam te srece da dobim skroz ispravan mob :(

Radi se o tome da se mobitel zamrze kad se slika slika sa bljeskalicom,a kada slikam bez nje sve je oke.

Ima neki problem sa bljeskalicom,vec sam bio 3 puta na servisu i nisu nis napravili..."promjena software-a" i tako :(

Nisam ni ja od jucer tak da.

Pokusao sam i skinut software iz google nexus 4 factory images i stavio sam i opet isto.

Sljedeci put kad odem u agram serveris ima da im je*em m**** svima tamo (mob star 5 mjeseci,iz vipa na pretplati).

Pokušaj rootat mob i stavi neki ROM, započni sa CM 11. Čisto toliko da otkloniš mogućnost softwareske greške sa kamerom

13 godina

Gold skin!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Na mobicityju se Nexus 4 16GB prodaje po cijeni od cca 820kn..

Moj PC  
3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

jel to ovo? http://www.mobicity.co.uk/lg-nexus-4-16gb.html#.VDqCbVc_4jw ovaj kao warehouse deal? zasto je od 16gb 100 funti a od 8gb 200? koja je caka?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 16:02 (RondoVK).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sve pise u opisu:

"Buy the LG Nexus 4 16GB, unlocked and factory refurbished to the highest standard by LG themselves"

dakle uredjaj je vec koristen i vracen ili je sluzio kao izlozbeni primjerak pa su ga oni "servisirali"..
no sto se mene tice, za tu cijenu to i nebi trebalo predstavljati nekakva problem
grancija mu je jedanka kao i ostalima, pa tko voli...

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
11 godina
neaktivan

jedino ak je bio izlozbeni primjerak vrijedi a ovak hmm skeptičan sam previse..

0 0 hvala 0
14 godina

Ako ga je LG sredio ne vidim zašto nebi radio kao i svaki, još uz to ima i godinu gare.

Za te novce bomba ponuda.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2014 17:43 (zoharbizo).

3 0 hvala 0
13 godina
zoharbizo kaže...

Ako ga je LG sredio ne vidim zašto nebi radio kao i svaki, još uz to ima i godinu gare.

Za te novce bomba ponuda.

Ja sam uzeo dva komada dok je cijena bila 83£, pise da je uredjaj sredjen od strane LG-a, tako da mislim da ne bi trebalo biti problema..
11 godina
neaktivan

kad ti stize? aj kad stigne napisi kako je :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam isto narucio posto je bila izvanredna prilika.

Ako ne prodam G2 do kad dode postam slike uredaja i sto se sve dobiva uz njega, a ako prodam postam samo svoje dojmove

te jeli uredaj kao nov ili se vidi da je refurbished.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jel itko od vas kada mijenjao samo digitizer na Nexusu ili bilo kojem drugom mobitelu? Ja sam naručio digitizer s eBay-a, ali dok gledam sav ovaj proces grijanja i ljepljenja novog digitizera na LCD, dođe mi muka da nisam dao 40$ i kupio cijeli ekran i bok. Pitanja moje su sljedeća:

1. koje ljepilo koristiti pošto super glue se ne koristi, nego preporučaju UV ljepilo?

2. tu dolazimo do nove sfere problema, UV zrake. Koliko je bitno provoditi taj korak u stvarnost? :-)

3. čime je najbolje čistiti ekran ovako direktno i koje kemikalije mogu oštetiti direktno ekran, LCD?

3. grijati ću ekran fenom da odvojim dva dijela, ima li neki drugi način?

Svaki dodatni savjet je dobrodošao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Moj savjet ti je da pripremis 40$ za cijeli set ekrana zajedno s digitizerom jer je vjerojatnost da ce ekran ostati citav prilikom tog proces jednaka 1%.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice