evo kako i naslov kaže dvoumim se između LG GS290 ili LG GD510 pa koji bi bio najbolji izbor ili neki drugi u tom cjenovnom rangu ali da je t-mobile !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Toplo ti preporučam još malo para i polovni 5800
http://www.njuskalo.hr/nokia/nokia-5800-xp-garmin-navigator-2010-mog-zamjena-oglas-927903
pogledaj... inače probao sam mob dobar je :D LG su mi jako spori... kad imaju dummy OS...
e a T-mobile Vairy touch 2
e a T-mobile Vairy touch 2
koliko je para?
neznam mislim da bu produđenjem i bodovima za 198 iskopo.... ili 1kn !
neznam mislim da bu produđenjem i bodovima za 198 iskopo.... ili 1kn !
šta bi ti onda produžio ugovor? daj mi link za ponudu mobitela za produljenje pa ti kažem :D
Što kažeš na t-mobile pulse?
ma gledo sam i imam ja sad iphone i BB8300 ali ovaj treba samo za školu jer kod nas a i drugdje dosta se krade. koristim ja iphone a za ova 3 pitam čisto ono koji bolji....
ma gledo sam i imam ja sad iphone i BB8300 ali ovaj treba samo za školu jer kod nas a i drugdje dosta se krade. koristim ja iphone a za ova 3 pitam čisto ono koji bolji....
ja bi si uzeo ovaj t-mobile... jer nemam dobrih iskustva s LG-em
al pogledaj si malo review-eve...
kk velim čisto ono za tih par sati u školi... bude bilo koji poslužil...
ne znam za GS290 ali GD510 sam imao i mogu ti reć da je mobitel smeće riknuo mi nakon 2 mjeseca sumljam da je ovaj drugi puno bolji. ... to je LG!
e ja opet obnavljam temu :D kupujem lg cookie fresh u petak ali me samo zanima jel ima tko taj mob (lg gs290) samo da malo čujem doživljaje....
Nešto sam citala po internetu, nekakva navigacija Treck buddy, koja ide preko jave......da li neto zna nesto vise o tome.
Pa da li netko zna nesto o tom ili slicnim programima?
Hvala unaprijed!
Pozdrav svima!
Pošto sam uzeo pretplatu na Tele2 izabrao sam LG GD510. S obzirom da je bio zadnji uzela ga je iz izloga.
Dosao doma da stavim karticu, palim tel i nemam zvuka. Prosao podesenja i dalje nemam zvuka. Kad stavim slusalice, radi normalno.
Jel netko zna zasto ili to sranje je stvarno sranje?
Hvala!
Pozdrav svima!
Pošto sam uzeo pretplatu na Tele2 izabrao sam LG GD510. S obzirom da je bio zadnji uzela ga je iz izloga.
Dosao doma da stavim karticu, palim tel i nemam zvuka. Prosao podesenja i dalje nemam zvuka. Kad stavim slusalice, radi normalno.
Jel netko zna zasto ili to sranje je stvarno sranje?
Hvala!
a izgleda da ne radi zvučnik...reklamiraj...
Prodajem lg gd510 pop za 450 kn...zainteresirani neka mi se jave pozdrav!!