Sta mislite kakav je LG POP telefon, i da li se isplati uzeti ga, da li ga neko vec ima i kako mu koristi, postoji li igrica ili aplikacija da se moze skinuti za njeg poz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni čista kopija Cookie-a samo što su unaprijedili dizajn
Specifikacije su iste.
Meni je rađe pri srcu moj Cookie jer mi se čini da je nekako brži i lakše se snalazim po 3 tipke nego stalno stiskati 1
Po meni čista kopija Cookie-a samo što su unaprijedili dizajn
Specifikacije su iste.
Meni je rađe pri srcu moj Cookie jer mi se čini da je nekako brži i lakše se snalazim po 3 tipke nego stalno stiskati 1
Ima unapredjeni softver, S-class onaj kao kod Arene ali samo kao neka "lite" verzija... I kazu da ima bolji touch nego cokkie
Evo kupio sam i svidja mi se puno, dobar je telefon,
kakav je touch?
Kolko si platio??
je li mob dobar za slušanje glazbe, da li ima dobru(čistu) kameru,je li brz..........
bolje da si za te novce uzeo Samsung Monte al dobro....
Pogledaj kada je tema otvorena :facepalm
je li mob dobar za slušanje glazbe, da li ima dobru(čistu) kameru,je li brz..........
Veće touch smeće od telefona nisam do sad vidio i imao!!! Riknuo mi je touch nakon 3 mjeseca (pročitajte si komentare na mobilnom forumu pa ćete vidjet da nisam jedini skoro svakom je touch riknuo), reklamirao i odmah ga se riješio, telefon ima užasan touch pogotvo kad trebaš scrollat po imeniku ili sl., pisat poruke itd., jedino što mi se sviđa kod telefona je dizajn sve ostalo 0 bodova!
Koliko traje baterija na LG gd510. Ja sam ga kupio prije tjedan dana i baterija mi traje 2 dana a malo ga koristim. Kad padne s 3 crtice na 2 crtice napišem 2 poruke i već je na 1 crtici i nakon 7-8 poruka počinje davati znak prazne baterije. to mi baš ne izgleda normalno
jeli zna netko da li je moguce instalirati wi-fi na LG Pop,posto on to nema na sebi
jeli zna netko da li je moguce instalirati wi-fi na LG Pop,posto on to nema na sebi
hahhahahaha 
Znaš li ti uopće što je to wifi?
Mob treba imati ugrađen sklop, ne možeš ti to instalirati!!!
Mozete li mi pomoci meni pop kad ga upalim dođe onaj znak lg i nece dalje sta da radim
Hoće kolega kupit od mene navedeni mob.Star je godinu i pol,neznam koliko da tražim,koju vi cijenu predlažete?
E ekipa zna li tko dali se ovaj mob može spojiti na internet wireless ima li on tu mogućnost uopće
hitno mi je jer ga dobivam u zamjeni za neke gluposti
hvala
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)