Lg gd510 lg pop

poruka: 18
|
čitano: 7.401
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
lg gd510 lg pop

Sta mislite kakav je LG POP telefon, i da li se isplati uzeti ga, da li ga neko vec ima i kako mu koristi, postoji li igrica ili aplikacija da se moze skinuti za njeg poz

Mulalic Aid
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 15:27 (wanted).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

Po meni čista kopija Cookie-a samo što su unaprijedili dizajn

Specifikacije su iste.

Meni je rađe pri srcu moj Cookie jer mi se čini da je nekako brži i lakše se snalazim po 3 tipke nego stalno stiskati 1

POMOĆ ZA HAITI - kopiraj u potpis

5 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
RE: Lg gd510 lg pop
Mitch kaže...

Po meni čista kopija Cookie-a samo što su unaprijedili dizajn

Specifikacije su iste.

Meni je rađe pri srcu moj Cookie jer mi se čini da je nekako brži i lakše se snalazim po 3 tipke nego stalno stiskati 1

Ima unapredjeni softver, S-class onaj kao kod Arene ali samo kao neka "lite" verzija... I kazu da ima bolji touch nego cokkie

16 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

Evo kupio sam i svidja mi se puno, dobar je telefon,

Mulalic Aid
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

kakav je touch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolko si platio??

yas
15 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

je li mob dobar za slušanje glazbe, da li ima dobru(čistu)  kameru,je li brz..........

bb

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bolje da si za te novce uzeo Samsung Monte al dobro....

17 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

Pogledaj kada je tema otvorena :facepalm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bartul kaže...

je li mob dobar za slušanje glazbe, da li ima dobru(čistu)   kameru,je li brz..........

Veće touch smeće od telefona nisam do sad vidio i imao!!! Riknuo mi je touch nakon 3 mjeseca (pročitajte si komentare na mobilnom forumu pa ćete vidjet da nisam jedini skoro svakom je touch riknuo),   reklamirao i odmah ga se riješio, telefon ima užasan touch pogotvo kad trebaš scrollat po imeniku ili sl., pisat poruke itd., jedino što mi se sviđa kod telefona je dizajn sve ostalo 0 bodova!

15 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

Koliko traje baterija na LG gd510. Ja sam ga kupio prije tjedan dana i baterija mi traje 2 dana a malo ga koristim. Kad padne s 3 crtice na 2 crtice napišem 2 poruke i već je na 1 crtici i nakon 7-8 poruka počinje davati znak prazne baterije. to mi baš ne izgleda normalno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli zna netko da li je moguce instalirati wi-fi na LG Pop,posto on to nema na sebi

17 godina
odjavljen
rajche1983 kaže...

jeli zna netko da li je moguce instalirati wi-fi na LG Pop,posto on to nema na sebi

hahhahahaha {#}

Znaš li ti uopće što je to wifi?

Mob treba imati ugrađen sklop, ne možeš ti to instalirati!!!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
protjeran
Lg gd510 lg pop

može jedno pitanje....

ja bi si uzeo navedeni mobitel i sad mene zanima kako intalirati temu na njega (želim temu od iphone-a), gledao sam po youtube-u i vidim da se može i ludo izgleda evo i video

kako to napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

Mozete li mi pomoci meni pop kad ga upalim dođe onaj znak lg i nece dalje sta da radim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

Hoće kolega kupit od mene navedeni mob.Star je godinu i pol,neznam koliko da tražim,koju vi cijenu predlažete?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lg gd510 lg pop

E ekipa zna li tko dali se ovaj mob može spojiti na internet wireless ima li on tu mogućnost uopće 

hitno mi je jer ga dobivam u zamjeni za neke gluposti 

hvala 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lg gd510 lg pop
nema taj mob wifi
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice