Koju mrežu odabrati?

poruka: 9
|
čitano: 3.717
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Koju mrežu odabrati?

Ovako ljudi u nedoumici sam.Neznam koju mrežu da odaberem,cilj mi je zapravo nać neku tarifu s bonovima koja ima u sebi internet a da je jeftino.

Tmobile mi izgleda skup.Simple as that.

Vip sam gledo također mi izgleda skup.

Tele 2 mi izgleda dobro s smart tarifom,al sam čito da prvo treba nadoplatit bon od 100kn pa tek kao onda mogu uzet tarifu koju želim?

Bon Bon (imam ga trenutno) odlična mreža,al bojim se da tele 2 je bolji ako se nemora platit ovih 100kn prvo.

Tomato s tarifom top također moram dat 90kn,al dobijem dosta toga.

Šta mi savjetujete?Bilo koji prijedlog je dobrodošao bez obzira šta sam napiso za neku mrežu.Možda sam u krivu negdje,pa me prosvjetlite :).

Ovo mi je zaista bitno,da nemislite da trollam.

Btw,samsung s8500 je u pitanju ako koga zanima koji mobitel koristim.

Pozdrav ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju mrežu odabrati?

Bonbon je trenutno najjeftinija i najbolja mreza.Sam usporedi cijene,brojke ne lazu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 0:46 (kach).

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Koju mrežu odabrati?
Sve je super u bonbonu samo kratko traju bonovi manji
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
17 godina
Koju mrežu odabrati?

da ali recimo 1gb i 300min dođu previše,dok u tele 2 dođe do 30kn.To mi jedino nepaše kod njih :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju mrežu odabrati?

Al ne citas ono kaj sitnim slovima pise,poruke su skuplje,uspostava poziva se naplacuje 0.29 lipa(znaci 5 poziva dnevno x 30 dana x 0,29 lipa=43,5 kn sam na uspostave),obracunska jedinica za pozive NIJE 1 sekunda (na bonbonu je),to je prije pisalo tocno kolko je al ocito su to sad maknuli lopovi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 11:12 (kach).

2 0 hvala 1
17 godina
Koju mrežu odabrati?

a kada bi morao birati recimo između tomat i vipa,koju mrežu bi izabrao?

Recimo da trebam paket za internet i da trošim 50kn mjesečno za bon.(neželim pretplatu :p)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koju mrežu odabrati?
BugHacker kaže...

a kada bi morao birati recimo između tomat i vipa,koju mrežu bi izabrao?

Recimo da trebam paket za internet i da trošim 50kn mjesečno za bon.(neželim pretplatu :p)

A gle, mislim da tomato nudi bolje ali opet vise ljudi je na vipu tako da kad zoves i sl imas tu ustedu posto ste ista mreza...

Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Minecraft: ScubaWard -----xf:carlibas
16 godina
neaktivan
Koju mrežu odabrati?

Daj malo objasni kakvu ustedu dobis s time u usporedbi sa bonbonom??

0 0 hvala 0
17 godina
Koju mrežu odabrati?

ma ako je kodiran mobitel,al dekodirat ću ga vjerovatno

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice