Nadam se da je naslov teme ok, jedino što se tiče sadržaja... :) Ugl, ima li koja osoba da ide "preko bare"? Ako ima, da mi učini uslugu i kupi iPhone :) Slobodno se netko može javit na PM
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e bay?
Palo mi na pamet, ali ne :) Dok dođe u RH, treba poplaćat PDV, carinu, itd.
U jednoj temi sam procitao da se na informaticku opremu ne placa PDV, mozda ti to pomogne ako je istina?
iPhone, Trst!
U jednoj temi sam procitao da se na informaticku opremu ne placa PDV, mozda ti to pomogne ako je istina?
Hm...ne znam, ne znam jel to puka sreća/nesreća ili štogod, al curin brat je morao platit PDV kada je naručio jednu Nokiu.. :-/
iPhone, Trst!
A eventualna cijena? :) Ako googlam, izgubit ću se u talijanskom i svemu tome sl. Italija i dućani su mi totalno nepoznati, pa ono..
iPhone, Trst!
A eventualna cijena? :) Ako googlam, izgubit ću se u talijanskom i svemu tome sl. Italija i dućani su mi totalno nepoznati, pa ono..
a mene zanima
dali cu ja moc stavit nutra vip karticu,ako da,za 170$ ima novi 3G
a koliko carinu se plati?ako se plati
iPhone, Trst!
http://www.tim.it/consumer/o69017/prodotto.do
499€ otključani model 3G
u SADu je taj model 599$
Samo za deklariranu vrijednost ispod 300 kn! U slucaju iphona mora platiti i odobrenje telekomunikacijske agencije za uvoz tog telefon (100 kn, prijatelj morao) a ako je 3G onda moras i neku taksu za uredaje sa GPS-om... A i nema garaniciju (stogod prodavas napisao neces ti ici u Ameriku nositi ga nazad za garanciju)! Ali ima tu igri-recimo napise da je unutra potrgani iphone koji vrijedi 50$ itd. (nece oni otvarati da provjere jel radi i koliko je funkcionalan...