IPhone cijene previsoke sa oglasnika ?

poruka: 27
|
čitano: 3.501
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Evo vec pratim dobrih par mjeseci iPhone 4 i drzi konstantno cijenu preko 2000kn.

Ima ih dosta od 1500-2200..ili su izgrebani, ili su zakljucani na stranu mrezu ili imaju nekakvu manu...

Dok za onaj iPhone 4 koji na sebi nema ni jednu ogrebotinu, traze za njega po 2400-2700kn WTF?

Mislite da bi se polako trebale snizavati cijene za navedeni uređaj povodom petice ?

Pritisnite HVALA, da i moja zvjezdica bude puna. =)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: IPhone cijene previsoke sa oglasnika ?

Pa trebale bi ić dolje, iako se za 2300kn više isplati uzet SGS II.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Ma znam, ali cura si je zeljela uzeti iPhone 4 vec duze vrijeme i nikako da skupi novce, a ja sam ustedio i htjeo bi je iznenaditi sa iPhone 4 posto joj je to "zelja" da ima taj uređaj u svojim rukama. Ali nema sanse da izdvojim 2500kn za ocuvani iPhone.

18 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
Vapor kaže...

Ma znam, ali cura si je zeljela uzeti iPhone 4 vec duze vrijeme i nikako da skupi novce, a ja sam ustedio i htjeo bi je iznenaditi sa iPhone 4 posto joj je to "zelja" da ima taj uređaj u svojim rukama. Ali nema sanse da izdvojim 2500kn za ocuvani iPhone.

Pogledaj malo bolje po njuškalu..

Ja sam nekidan tražio iPhone 4, crni, 16gb i našao sam ih više po cijeni od 1600-1800 kuna. Očuvani su svi, otključani na hrv mreže, ono, bez greške...

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete dovoljno čvrst razlog za to.
16 godina
neaktivan

iPhone 4, 8gb imaš na njuškalo i ispod 2000kn, a vjerujem da i neke koji koštaju 2200kn možeš spustit na željenu cijenu. Samo malo bolje pogledaj. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina

Gledaj da kupis tu na BOLU, na njusci su cijene prevelike kao i sansa da popusis zaheb jer vecina salje otkupninom.

iclock2much

1 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
Vapor kaže...

Btw pravi si romantik, valjda će se djevojka znati odužiti ;))

14 godina
neaktivan

Leglo:

a gledam cijelo vrijeme i zovem ljude, pa mi kazu da imaju tragove koristenja i slicno jer ih molim iskrenost jer po Karlovcu se jako slabo prodavaju...A valjda cu naletjeti da ga je posjedovala zenska ruka od prvoga dana, posto su one puno vise osjetljivije po pitanju ocuvanosti mobitela hehe {#}

Zoharbizo:

A pratim i tu isto naravno ;) Bas sam danas uzalud potrosio 150kn (gorivo i cestarina) jer sam isao u Zagreb iz Karlovca po jedan iphone 4. I jos molim vlasnika da mi iskreno kaze, ocuvanost 1-10 i kaze mi covjek 10+ i vjerujem mu na rijec i jos mi posalje slike (ali slike od tuđeg oglasa) i dođem kod njega i mobitel ima toliko ostecenja da se ne isplati popravljati (toliko ogrebotina po cijelom mobitelu da stvarno ne znam sto ljudi rade od tih mobitela) {#} A preko poste vise nikako jer rađe dam 150 kunica za gorivo i cestarinu i osobno ga preuzmem i isprobam nego da dam 200kn minimalno za HpExpress i jos tko zna sta cu dobiti unutra...

puma1400:

A posto je dobra cura hehe, postena je i vec smo dosta dugo u vezi i postalo je ozbiljno..A vidim u njoj koliko ga zeli da ponekad pomislim da bi vise ucinila sve za njega, nego za mene (malo sale hehe)...  A do sada je imala neki stari sony ericsson na tipke, a neka i ona onda malo uziva u modernoj tehnologiji ... A za oduzenje cemo vidjeti..(neka pocne skupljati meni za SGS3 {#})

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2012 2:14 (Karlovac_047).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pokušaj onda dogovoriti da u jedan dan pogledaš više različitih ponuda iPha. Tako ćeš pogledati više modela, a nećeš za svakoga trebat trošiti 150kn :)

Poslat ću ti u inbox broj jedne cure šta je stavila oglas za iph na njuškalo.. cijena ti je 1700 (ako se ne varam) i mobitel je izgledao očuvan. Ne znam jel već prodan, ali nazovi pa vidi. Nemaš šta izgubiti.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

htjeo bi je iznenaditi sa iPhone 4 posto joj je to "zelja" da ima taj uređaj

puma1400 kaže...

Karlovac_047 kaže...

A posto je dobra cura hehe, postalo je ozbiljno..A vidim u njoj koliko ga zeli da ponekad pomislim da bi vise ucinila sve za njega

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...
Karlovac_047 kaže...

htjeo bi je iznenaditi sa iPhone 4 posto joj je to "zelja" da ima taj uređaj

puma1400 kaže...

Karlovac_047 kaže...

A posto je dobra cura hehe, postalo je ozbiljno..A vidim u njoj koliko ga zeli da ponekad pomislim da bi vise ucinila sve za njega

{#}

17 godina
covjece ne isplati se bacat 2000kn na polovan mobitel jos bez garancije, moze sutra nesto crknit i sta ces onda. daj malo razuma ,hebes iphone.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bik kaže...
covjece ne isplati se bacat 2000kn na polovan mobitel jos bez garancije, moze sutra nesto crknit i sta ces onda. daj malo razuma ,hebes iphone.

Ma i trazim pod garancijom, ima ih dosta od 8gb po garancijom, samo sto drze cijenu...Valjda ce uletjeti sada koji novi sa 12 mj garancije za 2000-2200kn radi 5-ice... Vec sam rekao da nije do mene, vec iPhone ide za curu.. Njoj je to super i ja tu ne mogu nista, necu joj kvariti srecu. 

15 godina

Kad vec kupujes kupi tu na BOLU-u 4S, protegni se :)

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ispada da je Iphone teže kupiti,nego što je prodati :D Jer meni iskustvo za prodaju je bilo odlično, prodao sam prošli tjedan 4S s malo garancije i u jako dobrom stanju za 2800,a obični 4 krajem rujna bez garancije i očuvan za 2200, u oba slučaja mislim da sam prodao dan ili dva nakon stavljanja oglasa,i u medjuvremenu je bilo dosta ponuda sms-om i poziva raznih cjenkaroša i rušitelja cijene.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Također pratim cijene 4-ke jer razmišljam o zamjeni 3gs-a.

Gledam na t-comovoj stranici nema ga uopće u ponudi,ne znam iz kojeg razloga?

Jer bi se trebala i dalje prodavati verzija od 8 gb.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Frend imao 4S 8gb 4.kom prije tjedan dana i prodao u jednom danu za 2900 kn po Iphonu na Vip mreži, novi i vakumirani.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
opcenito poklonit nekome nešto i to još rabljeno... hm...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

Za novi iPhone 4 koji kada je bio u t-mobile ili u vip-u, nedam 5000kn. 

Rabljeno ne znaci i potrgano i osteceno, imas dosta ljudi koji mobitel samo otvore i spreme ga nazad i to bi onda trebalo biti rabljen mobitel ? Ako je cijena odlicna, zasto ne, tako i tako cu ga i ja otvoriti, nece mi vjecno stajati vakuumiran u kutiji...

A sada sam nasao par ljudi, novo i zapakirano za 2400kn iz ducana, jer 200kn vise mi ne znaci nista,  barem sam 100% siguran.

15 godina
Karlovac_047 kaže...
Spike1983 kaže...

Za novi iPhone 4 koji kada je bio u t-mobile ili u vip-u, nedam 5000kn. 

Rabljeno ne znaci i potrgano i osteceno, imas dosta ljudi koji mobitel samo otvore i spreme ga nazad i to bi onda trebalo biti rabljen mobitel ? Ako je cijena odlicna, zasto ne, tako i tako cu ga i ja otvoriti, nece mi vjecno stajati vakuumiran u kutiji...

A sada sam nasao par ljudi, novo i zapakirano za 2400kn iz ducana, jer 200kn vise mi ne znaci nista,  barem sam 100% siguran.

ma sve 5, ak tebi ne smeta, ni curi, uopce nema problema :)

13 godina
protjeran

ja sam isto gledao rabljene SGS2, ali sam radije kupio Xperiu U koja je nesto losija, ali barem sam ja prvi vlasnik i nitko osim mene nije to stavljao na uho, "pljuckao" po tome itd...moje misljenje je da je to na prvo mjestu stvar higijene.

Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

ja sam isto gledao rabljene SGS2, ali sam radije kupio Xperiu U koja je nesto losija, ali barem sam ja prvi vlasnik i nitko osim mene nije to stavljao na uho, "pljuckao" po tome itd...moje misljenje je da je to na prvo mjestu stvar higijene.

Ti očito imaš opsesivno kompulzivni poremećaj kad te takva stvar zabrinjava.

Kako onda jedeš u restoranu,nosiš svoj pribor?{#}

Inače rabljeni mobitel obrišeš alkoholom i nemaš frke.{#}

17 godina
Heh a ja sam godinu dana staru i očuvanu cetvorku(bez ijedne crtice) za 2200 prodao :P ali trebali bi cijene početi padati kako bude sve vise Petica na njuskalu...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Heh a ja sam godinu dana staru i očuvanu cetvorku(bez ijedne crtice) za 2200 prodao :P ali trebali bi cijene početi padati kako bude sve vise Petica na njuskalu...

Problem je u tome što gamad iz t-mobile i vipa svakim novim modelom iPhonea podiže cijene a starim modelima malo spuste.

Našao sam na t-mobile stranici ponudu za iPhone 4 nakon što se ukuca u tražilicu i ako bude takva cijena onda je opet preskup s obzirom na starost modela.

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-detalji?entityid=vq1GSN7xmDXZMek10lU8YdhJfDSuMzX7Lt-FtRn1HmY1&characteristics=1

14 godina
neaktivan

Mobitel je kupljen, ali imam par pitanja...otvorio sam temu "iPhone 4 Pomoc" pa ako netko zna, bio bih mu jako zahvalan {#}

0 0 hvala 0
14 godina
Fero kaže...

Frend imao 4S 8gb 4.kom prije  tjedan dana  i prodao u jednom danu za 2900 kn po Iphonu na Vip mreži, novi i vakumirani.

...pa zato ja vidim da svi furaju četvorke po gradu...
17 godina
neaktivan

Petica ima bolesnu cijenu, pa 4S ja u prvom tjednu bio 2700 da bi se polako "smirio" na 3200.

Ova ekipa na Njuškalu brije 7 soma za peticu?! (svaka čast onima koji daju za 4 soma)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice