IPhone 4S, dali se radi o prijevari?

poruka: 31
|
čitano: 7.846
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle odlucih se ubosti najvjerojatnije iPhonea 4S i gledam po njuskalu dosta ljudi prodaje uredaj kupljen u VIPu ili TComu po cijeni cca 3100-3400, toliko se otprilike krecu novi i zapakirani.

I onda vidim OVAJ oglas gdje lik navodno nudi otkljucani iPhone 4S za 2000kn pod izgovorom da je neka bozicna akcija. Neznam nekako mi sve to smrdi na prijevaru pa odlucih se konsultirati ovdje na forumu da vidim sta vi o tome mislite? Dali vrijedi taj oglas uopce razmatrati ili jednostavno dati 1000kn vise za neciji iPhone kodiran na VIP il na Tcom?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Prvo mu daj doznanja da nisi laik i da nešto znaš o svemu tome a onda ga pitaj za predaju iz ruke u ruku ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: IPhone 4S, dali se radi o prijevari?
Kill Frenzy kaže...

Prvo mu daj doznanja da nisi laik i da nešto znaš o svemu tome a onda ga pitaj za predaju iz ruke u ruku ;)

U svakom slucaju bi predaja bila iz ruke u ruku, brine me ispravnost uredaja iako tip navodi neku garanciju. Poslao sam mu mail s upitom u vezi garancije, tko ju daje. Budem vidio sta ce reci no i dalje sam skeptican.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan

To tako napisu i onda ti dode neki mail od nege engleske tvrtke ili tako nesto i onda moras uplatit na racun Westernom i onda ti posalju to.

Nisam nikad to radio i bjezim generalno od takvih transakcija. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prvo prodaje ga na podrucju balkana sto znaci da nije iz vipa ili t-mobile-a a kod nas se drukcije nemoze kupit. drugo niti je ostavio nikakav kontakt niti ista nego samo neki cudan mail. garancija je vjerojatno falsifikat. najvjerojatnije ce prvo trazit uplatu, tako radi vecina prevaranata. vecina takvih na njuskalu su zapravo engleski tekstovi prevedeni na google-u sto se odma skuzi. najbolje bi ti bilo ako imas novaca kupit na njuskalu za 3200-3400 kn. ja sam svog platio 3200 kn. ima ih sad vidim i za 3100kn, samo trazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ne može te prevariti ako si oprezan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da, vidio sam i ja to.. malo je presumnjivo, frka me je bila uzet od tog lika. koliko vidim, tip nema niti jedan oglas na njuškalu samo ovaj. malo čudno

al ionako je bijeli, meni bijeli ne igra. nekako je gay

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uvjek moraš pazit prilikom kupovine preko oglasa... jel nedo bog da ti se desi da dodje prazna kutija ili kako je mom frendu samo onaj nastavak za auto nekakav...

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

pogledaj ovo, možda je lik kupio mob od istog prevaranta. probaj se raspitat:

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-iphone-4g/125067.aspx

''Glete... ja sam bio brutalno zivcan kad sam vidio da sam dao smrdljivu kopiju za 2000 kn

Tak da sam ga bio ukljucio i radi... touch mu nije ko na originalu a drugo nisam ni probo nest posebno...

Al na reviewu se vidi kako touch radi i sve jer je to ista kopija koja je i na linku.

Cijena je takva jer necu ju gledat doma za 2000 kn neda mi se zezat s time tak da ko oce oce za 300 kn mu ju posaljem.

Ak ne drugi tjedan ide pod cekic

I da ako neko nest kupuje preko njuskala neka ne kupuje od frajera koji je slavonskog broda nick funknjiga i pravo ime mu je Tomislav Vignjevic covjek je prevarant!!

Zivi u slavonskom brodu na crno a prijavljen je blizu rijeke.

Da barem znam di ga mogu naci u slavonskom brodu da mu pokazem neke stvari!!

Bilo bi ko Santos vs Velasquez jedan udarac i nikad vishe mu takvo sto nebi palo na pamet.

Al se covijeku nista ne moze niti preko policije nit ovako.

Tako da LJUDI PAZITE SE!!!''

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 9:13 (freddie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

izbjegavaj to. To ti je kopija 4 izgleda ko 4 ali ima softwer ko bezicni telefon.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 9:15 (Kewin).
15 godina
Kewin kaže...

izbjegavaj to. To ti je kopija 4s izgleda ko 4s ali ima softwer ko bezicni telefon.

ma znam:)

eno editirao sam prošlu poruku. u biti, radi se o tome da je ovaj dečko kupio na njuškalu od prevaranta lažnjak i platio ga 2 soma kuna.

15 godina

Evo da ne otvaram novu temu zbog jednog pitanja,vidim u oglasniku ima puno Iphona koji rade i na VIP i na Tomato.Jel to neka suradnja između te dvije tvrtke?Jel onda Iphone kupljen u Vipu radi i na Tomato? Btw. vidio sam i ja taj oglas za 2000 kn ali je pre sumnjivo.Rađe ću skupit 1000 kuna više nego da me z******

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 10:05 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa tomato spada pod vip kao što bonbon spada pod t-mobile,firme kćeri :D

15 godina
slevin kaže...

pa tomato spada pod vip kao što bonbon spada pod t-mobile,firme kćeri :D

Znači svi kupljeni u Vipu rade i na Tomato? Hvala

Battlelog:cro1911
15 godina
neaktivan

Na linku koji si stavio je iPhone 4. Bez S.

Ja ne bih to uzimao..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi manite se corava posla.

Svi znamo da je vrijednost iP4S oko 3200kn +-200kn.

Zasto mislite da bi vam ga netko dao za 2000kn?

Da brzo dode do novaca?
Pa kvragu da mu je tolko hitno stavio bi ga za 2800kn i opet bi odmah otisao.

Pripazite na gluposti i nikad ne uplacujete ako nemate sve podakte,itd.

Za iznose vece od 1000kn reagira policija.Tako da,ako vas je netko prevario,a imate podatke,picite na policiju i za koj dan cete imati novce nazad.

Pamet u glavu ljudi. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

a ima i ljudi koji neznaju sta za kolko ide pa si u glavi sami projiciraju neku cifru koja im se cini ok i prodaju za toliko...

pratim malo galaxy s2 po oglasnicima i vecinom idu za 2500-3200kn, no juce je bio jedan za 2000. neka zena ga prodaje, produzila ugovor i zeli ga prodat i 2000 joj se cini okej cijena.

isto tak prosle god u 9 mj sam kupio samsung wave novi zapakiran t-mobile garancija 2 god za 1800kn dok se cijena na njuskalu kretala 2200kn-2500kn.

ima svakakvih ljudi tak da me nista ne cudi, niti da netko prodaje jeftino pravu stvar,niti da netko hoce skupo uvalit smece il kopiju...

stvar je samo koliko je netko pametan da se neda nasanjkat,a ako se postuje logika stvari onda kupac nemoze biti preveslan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ma ovo je prevara. Lik salje postom uz otkupninu.

A ti ne mozes otvorit paket prije nego platis tu otkupninu.

Ako ga pitas za osobno preuzimanje onda se vise ne javlja.

Jel se to meni cini ili na njuskalu ima jako malo iPhone 4S T-Mobile? Sve je uglavnom VIP.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Milsim da se moze u posti dogovorit otvaranje paketa uz nekog nadleznog da se provjeri da li je to to.

Ako se ne varam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ipak sam se odlucio za ''siguran'' nacin preko njuskala od lika sta daje 4Sa sa vip garancijom za 3200kn.

Nego da vas pitam pri kupnji, kako da provjerim ako se garancija odnosi bas na taj navedeni uredaj posto je on zapakiran. Dali pise na kutiji serijski broj te isti i na jamstvenom listu? Tip je rekao da posto je preko firme uzeo vise komada da ce tek sutra dobiti jamstveni list za taj iPhone. Prvi put kupujem nesto ovolike vrijednosti preko oglasa pa bih htio znati na sta da pripazim. Hvala.

18 godina

Mislim da se garancija veze na IMEI.

Za to imas dva nacina.

1. nacin:

Odes u Phone i otpikaj *#06#

2.

Settings > General > About

Tu imas i serijski broj.

17 godina
neaktivan
nesto222 kaže...

Mislim da se garancija veze na IMEI.

Za to imas dva nacina.

1. nacin:

Odes u Phone i otpikaj *#06#

2.

Settings > General > About

Tu imas i serijski broj.

Al posto je iPhone zapakiran, dali taj IMEI pise i na kutiji?

18 godina

Trebao bi, na kutiji. Ispod.

Tamo imas i serijski broj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 19:11 (nesto222).
14 godina
neaktivan

Citam malo sta je taj prodavac napisao u specifikacijama uredaja kad naletih na ovo:" ...Ipak, brojka od 1,7 milijuna primjeraka prodanih u Americi i svijetu u prva tri dana prodaje dopušta nam samo da stisnemo ruku Steve Jobsu i društvu iz kalifornijske tvornice i kažemo: Bravo!

On bi stisko ruku stevi,a on se vec davno ohladio.

0 0 hvala 0
15 godina

inače, čitao sam da fullhd snimanje oduzima podosta memorije. naišao sam negdje na podatak za ip4s da je 10 minuta snimanja teško oko 1.6 gb.

možda bi trebao razmisliti o 32 gb modelu. tako si barem ja razmišljam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

meni je na garanciji samo zig i potpis prodavaca, nema nikakvog serijskog broja niti imei-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

meni je na garanciji samo zig i potpis prodavaca, nema nikakvog serijskog broja niti imei-a

Mislim da mora biti.

17 godina

nikad ni na jednoj garanciji to nisam imo. uvijek mi prodavac lupi zig i potpise se i zakvaci mi racun na garantni list.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/iphone-4s/iphone-4s-t-mobile-oglas-4126355

ovo mi se cini dobra ponuda samo treba provjerit

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
17 godina

oglas je prikazan vise od 600 puta, to je vec oslo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice