Iphone 3GS i kreditna kartica za registraciju

poruka: 13
|
čitano: 7.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iphone 3GS kreditna kartica HITNO!

Dakle ovako, upravo sam dobio iPhone 3GS iz T-coma i sada sam ga spojio na komp za registraciju no sada trazi broj kreditne kartice, upisao sam sve tocno, security number isto, expiration date i kada stisnem na submit meni javlja sljedecu poruku:

''your payment method was declined please enter valid payment method information''

Probao sam 2 razlicite kartice (VISA) i dalje sve po starom, znam da dosta ljudi ovdje ima iPhone pa ako se nekome dogodio slicni problem ili zna do cega je neka kaze, stvarno postajem ocajan.

Hvala

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

imas para na karticama?

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Iphone 3GS kreditna kartica HITNO!
Independent kaže...

Dakle ovako, upravo sam dobio iPhone 3GS iz T-coma i sada sam ga spojio na komp za registraciju no sada trazi broj kreditne kartice, upisao sam sve tocno, security number isto, expiration date i kada stisnem na submit meni javlja sljedecu poruku:

''your payment method was declined please enter valid payment method information''

Probao sam 2 razlicite kartice (VISA) i dalje sve po starom, znam da dosta ljudi ovdje ima iPhone pa ako se nekome dogodio slicni problem ili zna do cega je neka kaze, stvarno postajem ocajan.

Hvala

Sta kupujes

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
16 godina
odjavljen

ako opet nesto placas registracijom Iphona moras imati cijeli iznos na kartici tj. ako mislis na rate!

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne kupujem nista, samo se zelim registrirati sa karticom, trenutno imam account u USA bez kartice, ali htjeo bih sa karticom kod nas da si mogu nesto kupiti, mislim da imam love na karticama, nisam 100% siguran. Probao sam vise puta upisati brojeve uvijek isti error dode.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina
odjavljen

a cekaj a zasto uopce treba broj kartice kod registracije? mozda je najbolje da nazoves sluzbu za korisnike i od t-coma i tih cije su kartice pa da vidis s njima dali postoji neki uvjet za koji ti ne znas ili nesto...

JESUS SAVES!!!
17 godina

Ako se pokusavas registrirati hrvatskom karticom u USA, nece ici, na zalost!

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
17 godina
neaktivan

da bi se registriro uopce, potrebna je kreditna kartica bez obzira oce kupit nes ili neces

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne treba, ima neka kućica koja se čekira pri registraciji tipa "no card" "no payment" nešto u tom smislu, bude negdje u nekom kutu..

Random chance seems to have operated in our favor.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spock kaže...

Ne treba, ima neka kućica koja se čekira pri registraciji tipa "no card" "no payment" nešto u tom smislu, bude negdje u nekom kutu..

Da, odi u Itunes zatim itunes store i odaberi neku free aplikaciju zatim odi na get app i tamo ces dobiti da odaberes pod placanjem None..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

ja takve poruke dobijem samo ako ispeglam karticu i na njoj vise nema ni lipe.

provjeri jel se netko u kucanstvu ponovio u set nozeva samuraj ili bang & olufsen otirace za kupatilo

www.abandonia.com

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Što se tiće registracije sa karticom idu ti samo one 3 koje su ti ponuđene. A ako želiš registeraciju bez kreditne kartice onda napraviš sljedeće.

1. Pokreni itunes

2. U njoj pokreni iStore

3. Kada ti se otvore aplikacije sve s desne strane ti pise TOP FREE APP.

4. Klikni na bilo koju (mora biti iz tog prozora OBAVEZNO).

5. Tu ti pise GET APP (klikni na to)

6. Nakon toga te trazi ID a ti klikni iznad na CREATE NEW ACCOUNT

7. Nakon toga CONTINUE i sve popunjavaj dok ne dođeš do kartica.

8. Tamo ces vidjeti desno od one 3 kartice ti pise NONE. Stavi tocku i zavrsi registraciju.

9. Dobit ces povratni mail koji moras potvrditi i koji ti traje max 3 sata.

To je to...

Lp

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 3GS i kreditna kartica za registraciju

meni je najnormalnije prihvatilo amex ... iako do sad nisam ni dolara potrošio na storeu jer zasad skidam samo free aplikacije ... evo zadnja http://www.wired.com/wiredscience/2009/10/nasa-iphone-app/ (super cool) ... uredno mi šalje račune na mail ... na o dolara :D

A.
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 0:56 (artfull).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice