ljudi imam jedno pitanje u vezi htc sensationa... dali je moguće da se wallpaper ona proteže kroz sve početne zaslone.. imo sam htc desire i tamo sam to mogo napravit,,,, nači ako je veća slika dio se vidi na početnom drugi dio na drugom djelu (nezz kako se točno zovu ti zasloni).. znači da se slika proteže kroz početni zaslon
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ljudi imam jedno pitanje u vezi htc sensationa... dali je moguće da se wallpaper ona proteže kroz sve početne zaslone.. imo sam htc desire i tamo sam to mogo napravit,,,, nači ako je veća slika dio se vidi na početnom drugi dio na drugom djelu (nezz kako se točno zovu ti zasloni).. znači da se slika proteže kroz početni zaslon
Nije nažalost, to je izbačeno u novom senseu, tako da wallpaper ostaje nescrollabilan na koji god zaslon prebaciš.
To se može ako ubaciš neku zamjenu za launcher npr. launcherpro, u senseu se nemože, meni ne smeta ali nije mi jasno zašto su to izbacili...
ICS & Sense 3.6 OTA dostupna danas za VIP i TELE2 korisnike :) Radi savrseno.
Dostupno i za T-Mobile korisnike.. Upravo se skida..
Viđeno odavno ostavlja dobar dojam, ali 4G funkcionalnost, gdje smo mi u toj priči?
.. meni jos ne ide OTA (tele2) .. jos uvijek mi samo daje onu zadnju nadogradnju (twitter) od nekih 10-tak mb, medjutim niti ta nadogradnja ne ide jer mi je sensation rootan, pa bih morao prvo preko root-a original RUU .. u biti me nesto drugo zanima, kad se moze ocekivati root na ICS?
pozz i hvala!
Viđeno odavno ostavlja dobar dojam, ali 4G funkcionalnost, gdje smo mi u toj priči?
Marketing. 4G uopće ni ne postoji trenutno, ali u americi je to hype, i recimo AT&T je tražia da iPhone gori do piše da je na 3G mreži stavi da piše 4G.
.. meni jos ne ide OTA (tele2) .. jos uvijek mi samo daje onu zadnju nadogradnju (twitter) od nekih 10-tak mb, medjutim niti ta nadogradnja ne ide jer mi je sensation rootan, pa bih morao prvo preko root-a original RUU .. u biti me nesto drugo zanima, kad se moze ocekivati root na ICS?
pozz i hvala!
Root na RUU ICS ili ?
pozz i hvala!
Root na RUU ICS ili ?
.. root na stock rom ICS, tocnije
Meni nije još došao update :(
EDIT: izgleda da ipak ima, neznam zašto ga nije našao prvih par puta kada sam provjerio update...
Ja sam odusevljen iskreno kako se ICS & S3.6 ponasaju na mom mobu. Sve je super fluidno i brzo.
Imam samo jedan problem, ali to je do Viber APP-a, naime, ne mogu ga dodat pod ACCOUNTS & SYNC. Kad idem na Add Account i odaberem Viber, umjesto da ga doda, on mi otvori Viber i to je to.
Valjda ce se rijesit.
.. ajd ako vam nije problem provjerite jeste li jos uvijek na s-off (pod uvjetom da ste imali rootan sensation) nakon nadogradnje ICS (OTA) .. cini se da ce biti nemoguce ponovo rootati uredjaj ako se vrati na s-on?
unaprijed zahvalan!
Ja imam glupi problem sa Viberom i WhatsAppom.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24240162#post24240162
Ako tko zna rjesenje, super :)
EDIT: Ipak je do samih aplikacija. Viber vec radi na tome i kroz koji dan ce update, a WhatsApp u svom slijedecem ce to popraviti, ali nezna se tocno kada ce update biti. Problem je u komunikaciji APP -> ICS API, tako zna se do cega je.
Sve ostalo, jednostavno, drugi mob :)
Ja sam na vipu ali mi još nije došao update, postoji li neka kvaka?
EDIT: Sjetio sam se da je prije koji mjesec frendu na sensation došao update sa hr jezikom, a meni nije dan danas...
da, ja sam isto na vipu ali za moj sensation xe ne dolazi update na ICS.
ljudi skinuo sam ics na svoj sensation i sad nezz kako da ugasim onog tima ša nonstop govori šta sam stisnuo i one zvukove kad nešš stisnem.. sve sam isprobavo ali to nemogu nać.... može pomoć,,, ubiti skužio sam da onaj lik sere samo kad sam na netu ali bi htio i to isključit
pa ima neš u postavkama.. zvukovi dodira to je isključeno ali oni opet sviraju pa mi više nije bilo jasno dali je to to ili trebam neš drugo ugasit
Ja sam isto na VIPu i dobio sam ICS OTA update isti dan kada je pusten kroz cijelu Europu! :S
Ja sam prvo morao vratiti stock rom pa pustiti da odvrti jednu sistemsku nadogradnju pa je proslo to.
Pa je odvrtio drugu sistemsku nadogradnju (htc twitter client ?..ajd dobro...)
Pa je nasao trecu nadogradnju, android 4, oko 265 mb mislim da je bilo.
I pustio sam ga da se "nadogradi", naravno nakon 45 % downloadanog sadrzaja si razmisljam: "de, sta je sa mnom..sta ce mi stock rom uopce" pa sam samo prekinuo, nabacio firmware package za ics nazad, recovery i vratio backup od lijepog dobrog insertcoin roma :)
Stock can go to hell :)
Pozdrav svima !!!
Imam HTC SENSATION kupljen u T-mobile prije nekih 5 mjeseci....telefon je inace super !!!
Eh sad imam jedan problem...zadnjih dva mjeseca telefon mi se sam od sebe RESTARTA i to vecinom dok je prikljucen na punjac i kad se pritisne una gornja tipka bas onda se restarta...zadnje vrijeme svaki dan....neznam u cemu je problem....MOLIM POMOC ???
Inace jako brzo mi je dosla prasina kod ekrana ali citao sam da vecina vlasnika ima taj problem.
BTW prije tjedan dana nadogradio mi se novi software....
Nov sam na forumu pa valjda nisam prekrsio koje pravilo s obzirom da je ovo moj prvi post 
Pozdrav svima !!!
Imam HTC SENSATION kupljen u T-mobile prije nekih 5 mjeseci....telefon je inace super !!!
Eh sad imam jedan problem...zadnjih dva mjeseca telefon mi se sam od sebe RESTARTA i to vecinom dok je prikljucen na punjac i kad se pritisne una gornja tipka bas onda se restarta...zadnje vrijeme svaki dan....neznam u cemu je problem....MOLIM POMOC ???
Inace jako brzo mi je dosla prasina kod ekrana ali citao sam da vecina vlasnika ima taj problem.
BTW prije tjedan dana nadogradio mi se novi software....
Nov sam na forumu pa valjda nisam prekrsio koje pravilo s obzirom da je ovo moj prvi post 
jesi probao hard reset ?
Settings -> Storage -> Factory data reset.
S time ces izgubiti sve podatke na mobiltelu(ne na kartici), znaci poruke, popis poziva, kontakti ukoliku nisu na simu ili sinkronizirani s google-om....
...upravo napravio hard reset !!! ili kako se vec zove
E sad cemo vidjeti da li je pomoglo.
Javim uskoro rezultate !!!
Edit: opet se restartao nazalost !!!!!!!!!!!
Prvom prilikom nosim ga u T-MOBILE i reklamacija posto je pod garancijom....drugo mi ne preostaje !
Znaci imam problem s prasinom u ekranu i restartanjem i svaki put kad se mobitel restarta pise OPTIMIZIRANJE APLIKACIJA...to su problemi za sad 
Lose za jedan takav mobitel.
Hm..svakako ti njega odnesi na reklamaciju, ako se i prije 2 mjeseca dogadjalo i sada.
Možda uspijem nabaviti jednog povoljno za par dana pa da vas pitam nekoliko stvari vezano za ICS update.
- Može li se S-OFFati nakon updateanja na ICS?
- Ako ne, mora li se downgradeati na GB da bi se ICS S-OFFao?
- Ako se mora, je li downgradeanje bolan proces? (Čitao sam da postoji veliki potencijal za brick, ne znam koliko je istina)
- Ako S-OFFam na Gingerbreadu i napravim službeni OTA update, hoće li se S-OFF poništiti?
Možda uspijem nabaviti jednog povoljno za par dana pa da vas pitam nekoliko stvari vezano za ICS update.
- Može li se S-OFFati nakon updateanja na ICS?
- Ako ne, mora li se downgradeati na GB da bi se ICS S-OFFao?
- Ako se mora, je li downgradeanje bolan proces? (Čitao sam da postoji veliki potencijal za brick, ne znam koliko je istina)
- Ako S-OFFam na Gingerbreadu i napravim službeni OTA update, hoće li se S-OFF poništiti?
Novi Sensationi ti dolaze vec S-OFFani :)
O, super onda, hvala! Koliko "nov" mora biti Sensation da bi došao S-OFFan?
Znači ako ga updateam na ICS i bio je S-OFFan po kupnji, takav će i ostati?
O, super onda, hvala! Koliko "nov" mora biti Sensation da bi došao S-OFFan?
Znači ako ga updateam na ICS i bio je S-OFFan po kupnji, takav će i ostati?
Ne bih znao tocno, od jedne verzije software-a je, od koje tocno ne znam.....
Da, ako stavis ICS ostaje S-OFFan(sto ne znaci da je rootan!)
Hvala!
~