HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.917
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: HTC Sensation
felipe1 kaže...

Dolazi mi ovaj tjedan HTC Sensation koji sam uzeo u TMobile centru.

Na koje stvari pri preuzimanju trebam paziti? Verzija ROMa, nekakve oznake?

Da je ROM WWE.

Ostalo je ne bitno, jer će sistem sam up date.

15 godina
HTC Sensation
koji je mobitel prema vama bolji? HTC Sensation ili Samsung Galaxy S II?? Poceo sam se "paliti" na velike Android-ase. Planirao sam uzeti Desire HD, ali sam cuo da ce izaci jos bolji pa sam odlucio cekati. Sad moram donijeti odluku sto prije jer mi je Blackberry pao u vodu i nemam mobitel. Ne mogu se odluciti izmedju Sensation-a i Galaxy S II. Neki govore da je galaxy bolji, a neki govore da je sensation bolji. molim vas, ako netko ima iskustva sa tim mobitelima neka mi kaze dojmove i mane. Unaprijed puno hvala!
http://www.youtube.com/beleudovice

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Sensation

netko?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dturko kaže...

netko?

sII

16 godina
Jesi procitao ovu temu od pocetka?? Takodjer, ipak ce ti u ovoj temi vecina reci da je Sensation bolji i to je normalno. Takodjer, sad ti dolazi HTC Sensation XE, pa vidi :D
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Galaxy S2 je ipak osjetno bolji.

Samo kad cujem da Sensation ima 1gb interne meme,odmah mi se dize kosa na glavi.

Nedopustivo za mobitel takvog ranga.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Po svemu je Galaxy S2 bolji.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
Sve zavisi sta zelis od moba. Sensation ima vrhunsku izradu, bolji in hand osjecaj, sense, business wise friendly i eto... To je moje misljenje. Imas moj review u ovoj temi.
15 godina
sardax kaže...
Jesi procitao ovu temu od pocetka?? Takodjer, ipak ce ti u ovoj temi vecina reci da je Sensation bolji i to je normalno. Takodjer, sad ti dolazi HTC Sensation XE, pa vidi :D

cuo sam za Sensation XE, trebao bi imat jacu bateriju, ali baterija ce izdrzat isto onoliko koliko i na Sensationu jer XE ima jaci procesor. To je moja pretpostavka, ali cu vidjet kad izadje, malo cu pogledat review-ove i usporedbe...

15 godina
protjeran
HTC Sensation

Odlučio sam kupiti Sensation, ali čini se da je to u Tmobile-u nemoguća misija. U pola Slavonije nemaju dostupnog uređaja. Sramota!

12.9. je naručen, a još nije stigao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 20:25 (felipe1).

0 0 hvala 0
15 godina
felipe1 kaže...

Odlučio sam kupiti Sensation, ali čini se da je to u Tmobile-u nemoguća misija. U pola Slavonije nemaju dostupnog uređaja. Sramota!

12.9. je naručen, a još nije stigao.

pocekaj jos malo. sad izlazi Sensation XE koji je bolji. vjerojatno cu ga uzet.
15 godina
protjeran

ma hardware je gotovo isti, dignuli su takt na istom procesoru, dodali malo memorije i mob kosta milju kuna vise...nije vrijedno cekanja i tih novaca

15 godina
felipe1 kaže...

ma hardware je gotovo isti, dignuli su takt na istom procesoru, dodali malo memorije i mob kosta milju kuna vise...nije vrijedno cekanja i tih novaca

kako to mislis "nije vrijedno cekanja"?? Pa mobitel izlazi preksutra, xD. A sto se tice novca, vjerojatno ce bit oko tisucu kuna skuplji, ali imaj na umu da XE ima najbrzi procesor ikad u mobitelu, a i baterija mu je jaca. isto tako, tu je i BeatsAudio koji bi trebao donijeti jace glazbeno pojacalo, bolji mikrofon i bolji zvucnik, a dobijes i in-ear slusalice. jedino je glupo sto neces dobit karticu od 8 gb kao sto je to slucaj kod vecina HTC mobitela. kad to pogledas, 1 tisuca i nije puno. Uglavnom, HTC Sensation XE je vjerojatno moj izbor.
15 godina
HTC Sensation
jel izasao Sensation XE? trebao je izaci danas...

0 0 hvala 0
14 godina
dturko kaže...
jel izasao Sensation XE? trebao je izaci danas...

Kako se čini, u RH nije izašao, bar ga nema ma niti jednoj site-u mobilnih operatora {#}  !

Možda čekaju ponedjeljak, ili utorak, {#}  tko će ga znati??!!

A do tada, preporučam malo još, svima, a ne samo njima  {#}

ATJ Lučko
15 godina
HTC Sensation
ja sam negdje procitao da ce doci 7. listopada u neku britansku mrezu... znaci kod nas dolazi za mjesec dana.
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2011 23:32 (dturko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Sensation XE ide na topic "Sensation XE". Ako je nema, nek netko napravi.
Btw, koristi li tko ovaj HTC Sync? Cini mi se potpuno beskoristan s obzirom na to da sve mogu raditi i bez njega.

MSN - mr.mister32@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina

Ja ga koristim dnevno na 3 racunala, tako imam svih ~ 2000 kontakata uvijek up2date svugdi. Nema stete ako se mob izgubi ili komp crkne =) Izvrsno radi HTC Sync, brzo i jednostavno.

16 godina
neaktivan
yure32 kaže...

Sensation XE ide na topic "Sensation XE". Ako je nema, nek netko napravi.
Btw, koristi li tko ovaj HTC Sync? Cini mi se potpuno beskoristan s obzirom na to da sve mogu raditi i bez njega.

nema potrebe za isti uredaj... neka bude sve tu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
dturko kaže...

kako to mislis "nije vrijedno cekanja"?? Pa mobitel izlazi preksutra, xD. A sto se tice novca, vjerojatno ce bit oko tisucu kuna skuplji, ali imaj na umu da XE ima najbrzi procesor ikad u mobitelu, a i baterija mu je jaca. isto tako, tu je i BeatsAudio koji bi trebao donijeti jace glazbeno pojacalo, bolji mikrofon i bolji zvucnik, a dobijes i in-ear slusalice. jedino je glupo sto neces dobit karticu od 8 gb kao sto je to slucaj kod vecina HTC mobitela. kad to pogledas, 1 tisuca i nije puno. Uglavnom, HTC Sensation XE je vjerojatno moj izbor.

Pa ne isplati se, doći će vjerovatno kao i Samsung Galaxy SII i9100, s druge strane Beats Audio možeš dobiti putem moda ak se nevaram, bolju bateriju možeš kupiti za 25$ (1900-1930mAh, original je 1520mAh, a u XE je 1730mAh), procesori su indetični pa tako i obični sensation možeš clockati na iste taktove ili više recimo 1700Mhz.

Možeš ga čak i obojat u crveno :D

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dturko kaže...

Pa ne isplati se, doći će vjerovatno kao i Samsung Galaxy SII i9100, s druge strane Beats Audio možeš dobiti putem moda ak se nevaram, bolju bateriju možeš kupiti za 25$ (1900-1930mAh, original je 1520mAh, a u XE je 1730mAh), procesori su indetični pa tako i obični sensation možeš clockati na iste taktove ili više recimo 1700Mhz.

Možeš ga čak i obojat u crveno :D

i mozes slusalice koje dolaze s njime platiti skoro 1000kn

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Neki su ih na PCEkspertu nabavili za puno manje novaca i to bolji model.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 7:51 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mitsuoka kaže...

Neki su ih na PCEkspertu nabavili za puno manje novaca i to bolji model.

rekla kazala ili? aj nabaci link.

17 godina
Mitsuoka kaže...

Here you go, čak je i slike priložio.

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=1990143&postcount=92

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mitsuoka kaže...

polovne... da su nove moze, ali polovne sluse uzet, pa i ne bas.

17 godina
Mitsuoka kaže...
Hyperion kaže...
Mitsuoka kaže...

polovne... da su nove moze, ali polovne sluse uzet, pa i ne bas.

30€ vs 180€, itekako uzet polovne. No meni se te in-ear ne sviđaju.

Kupio sam si prije par mjeseci earphone slušalice Sennheiser MX580 (za 250kn) i super su jedino se ona spužvica malo razvukla pa zna nekada otpasti prilikom vađenja iz džepa.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
30€ vs 180€, itekako uzet polovne. No meni se te in-ear ne sviđaju.

Kupio sam si prije par mjeseci earphone slušalice Sennheiser MX580 (za 250kn) i super su jedino se ona spužvica malo razvukla pa zna nekada otpasti prilikom vađenja iz džepa.

Moja je politika tehnologiju nikad polovnu, a pogotovo ne slusalice, jer to nije niti malo higijenski. A i jos uracunaj da je to od prijatelja, pa je to po posebnoj cijeni. btw nije 180€ nego $ 

A meni su inear daleko udobnije nego klasicne, a imaju i daleko bolji zvuk.

17 godina
Mitsuoka kaže...

Moja je politika tehnologiju nikad polovnu, a pogotovo ne slusalice, jer to nije niti malo higijenski. A i jos uracunaj da je to od prijatelja, pa je to po posebnoj cijeni. btw nije 180€ nego $ 

I bolje su u uništavanju sluha jer su bliže bubnjiću.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 20:13 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Mitsuoka kaže...

I bolje su u uništavanju sluha jer su bliže bubnjiću.

ne, bas suprotno jer ih drzis na manjoj razini glasnoce, jer neutriliziraju vanjsku buku.

17 godina
Mitsuoka kaže...

ne, bas suprotno jer ih drzis na manjoj razini glasnoce, jer neutriliziraju vanjsku buku.

Siguran?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice