HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.917
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC Sensation

Da malo bumpam temu...

Na sljedecem linku imate 10 HD igrica za Sensation:

LINK!

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 11:08 (agent_00klc).
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
HTC Sensation

Evo malo sam zadnjih 10ak dana testirao bateriju pod full opterecenjem, pa mogu zakljuciti da sam odusevljen u potpunosti.
Nisam sve SSove uzeo, ali svakako jos neke dodam. Uglavnom, GPS, WiFi, BT upaljeni non stop, handsfree BT u autu koristim, surfao po 10ak stranica nekoliko puta... Uglavnom, 14:30h rada. Evo par slika.

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 11:51 (sardax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC Sensation
sardax kaže...

Evo malo sam zadnjih 10ak dana testirao bateriju pod full opterecenjem, pa mogu zakljuciti da sam odusevljen u potpunosti.
Nisam sve SSove uzeo, ali svakako jos neke dodam. Uglavnom, GPS, WiFi, BT upaljeni non stop, handsfree BT u autu koristim, surfao po 10ak stranica nekoliko puta... Uglavnom, 14:30h rada. Evo par slika.

Jesi pogledao koliko je ekran bio upaljen? To me ful zanima{#}

Stoja
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Evo, ubrzo planiram uzet HTC Sensation, i toliko sam uzivljen reviewovima da sam guglao da se informiram o mogucim bugovima. Naisao sam na neizbjezno; nekim likovima se nakon oko 3 tjedna pocinje javljati bug sa losijom reakcijom touchscreena. Sa teskocom se otkljucava (dovodi "ring" na sredinu zaslona), i "sweepanje" je teze.

Link za opis problema: http://www.androidpolice.com/2011/06/06/is-your-htc-sensation-having-touchscreen-problems/

Potencijalni fix: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1239238

Zanima me vase misljenje, da li je softverski ili hardverski problem?

MSN - mr.mister32@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
@stoja

evo ti danasnji rezime :) Ja opet, super zadovoljan!

@yure32

Ja tih problema sa TS nemam. U principu, ja sa Sensationom nemam nikakvih problema, a koristim ga za posao konstanto. Mailovi (8 komada), svi moguci office paketi i slicno ...
Uglavnom, evo danasnje baterije
16 godina
Dodatak. LIVE wallpapaeri su uvijek ON.
16 godina
sardax kaže...
@stoja

Čekaj, znači od 12 sati što ti je mob van punjača, ti si ga koristio svega sati pol?(plus 40 min pričanja, znači 2 sata i 10 minuta) Iskreno sam očekivao puno više...Znam da je sve u igri, wifi, mobilni net, sinkronizacija i to. Ali i dalje trebalo bi to biti više...

Meni je desire sa svim upaljenim(doduše custom rom i štedljivi kernel) izdurao tokom dana sa 2 do 3 sata upaljenog ekrana, i isto tako 12-15 sati van utičnice...Ma dobro glavno da si zadovoljan ali ja bi onda sensationa morao puniti 3-4 puta na dan, jer iphone mi izdrži i do 5 sati aktivnog rada bez problema, a rekord mi je 7 sati i 42 minute u periodu od nekih 24 sata da nije bio na kabelu. Ne želim izazivati nikakav flamewar, samo uspoređujem razlike u trajanju baterija...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 11:46 (Stoja).
17 godina
sardax kaže...

Uglavnom, GPS, WiFi, BT upaljeni non stop, handsfree BT u autu koristim, surfao po 10ak stranica nekoliko puta...

GPS mozes imati "upaljen" cijelo vrijeme. Ne trosi nista niti je aktivan sve dok neka aplikacija ne zatraži pristup GPSu.

16 godina
Stoja kaže...
sardax kaže...
@stoja

Čekaj, znači od 12 sati što ti je mob van punjača, ti si ga koristio svega sati pol?(plus 40 min pričanja, znači 2 sata i 10 minuta) Iskreno sam očekivao puno više...Znam da je sve u igri, wifi, mobilni net, sinkronizacija i to. Ali i dalje trebalo bi to biti više...

Meni je desire sa svim upaljenim(doduše custom rom i štedljivi kernel) izdurao tokom dana sa 2 do 3 sata upaljenog ekrana, i isto tako 12-15 sati van utičnice...Ma dobro glavno da si zadovoljan ali ja bi onda sensationa morao puniti 3-4 puta na dan, jer iphone mi izdrži i do 5 sati aktivnog rada bez problema, a rekord mi je 7 sati i 42 minute u periodu od nekih 24 sata da nije bio na kabelu. Ne želim izazivati nikakav flamewar, samo uspoređujem razlike u trajanju baterija...

mislio sam ja komentirat ali da opet  ne ispadne "nemas sensation zasto onda komentiras", ali ako mozes ti, mogu i ja :P na dhdu mi zna ekran biti upaljen 5 sati, sa svim sync, i 3g. nekaj ovdje nije u redu, trebala bi duze baterija trajati. isprazni ju do kraja i onda puni na usb, a ne punjac

hobi: androidhr.blogspot.com
16 godina
nsoul kaže...

mislio sam ja komentirat ali da opet  ne ispadne "nemas sensation zasto onda komentiras", ali ako mozes ti, mogu i ja :P na dhdu mi zna ekran biti upaljen 5 sati, sa svim sync, i 3g. nekaj ovdje nije u redu, trebala bi duze baterija trajati. isprazni ju do kraja i onda puni na usb, a ne punjac

Pa to i ja kažem da nešto nije u redu, jer znam da sa desireom koji dosta kažu da ima lošu bateriju sam ja uspijevao dobra vremena izdržavati...E pa to vidiš 5 sati isto kao i kod mene, to je rekao bi normalno{#}

Ali imam više feeling da je tu možda neki app koji cucla bateriju bezveze, i ne vjerujem da punjenjem na usb bi trebalo imati utjecaj, mislim znam da ima, ali ne toliki. Jer ni desire ni iphone nisam punio preko usb-a(vrlo rjetko) pa baterija duže traje. A sve one fore sa kalibracijom kao da rade ali samo za prvih par punjenja nakon njih. Znam dam nakon kalibracije da mi je desire izdržao 4 i pol sata upaljenog ekrana i bio ful iznenađen ali onda se to kroz tjedan dana vratilo na ono staro kako je bilo...

Stoja
16 godina
A neznam sta da vam kazem. Ja sam s ovim super zadovoljan. Ono sta znam je da BT cucla bateriju, ali u danasnje doba, osim kad testiram, meni je mob uvik na nekom punjacu, bilo u uredu, autu, doma kraj kompa ili na nocnom ormaricu. Takodjer, 23 stvari koje se syncajy svakih 15 min JAKO utjece na bateriju. Kad sam u vikendici, gdje jedva imam ikakvog signala, a data uopce ne radi, drzim GSM Only i iskljucen Sync svega, meni baterija nakon 15ak sati nije niti na 70%, ali s druge strane, ovaj telefon mi sluzi kao laptop i 80% stvari za posao odradjujem na njemu. Moj stari Desire, rootan, sa StarBurstom 1.5.0.0. na njemu radi kod moje zene puna dva dana i baterija bude na +30%. Ona ima samo gmail i FB na njemu, malo prosurfa i obavi 15ak pozova dnevno. Meni taj isti Desire nije mogao 12h izdrzat da se ubijem :)
16 godina
neaktivan
sardax kaže...
Meni taj isti Desire nije mogao 12h izdrzat da se ubijem :)

Moras znat da posotji jedno 4 vrste desirea.Jedan sa losom baterijom,jedan sa dobrom,jedan sa amoled ekranom,jedan sa s-lcd ekranom i jedan sa s-lcd ekranom ali losijom verzijom.Frend mi ima ovaj sa boljim s-lcd ekranom i njemu baterija dosta dobro drzi,a moj bivsi desire sa losjim s-lcd ekranom je imao puno kraci vijek trajanja baterije .Tolko o htc kvaliteti koju svi hvale.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 13:06 (kach).
16 godina
kach kaže...
sardax kaže...
Meni taj isti Desire nije mogao 12h izdrzat da se ubijem :)

Moras znat da posotji jedno 4 vrste desirea.Jedan sa losom baterijom,jedan sa dobrom,jedan sa amoled ekranom,jedan sa s-lcd ekranom i jedan sa s-lcd ekranom ali losijom verzijom.Frend mi ima ovaj sa boljim s-lcd ekranom i njemu baterija dosta dobro drzi,a moj bicsi sa losjim s-lcd ekranom je imao puno kraci vijek.Tolko o htc kvaliteti koju svi hvale.

A di je tek razlika između stock i sense roma, pa običnog i štedljivog kernela...{#}

Meni desire prije bi izdržao 12-ak sati ali stim što sam mobilni internet palio samo ponekada, a wifi samo kada sam kući, i stalno korigiriao manualno osvjetljenje. A kada sam prešao na custom rom+štedljivi kernel, e onda mi je baterija isto držala ali više nisam gasio ni wifi ni mobilni internet i prebacio se na automatsko osvjetljenje.

Stoja
15 godina
HTC Sensation
Pozdrav ljudi! Imam pitanje u vezi "gps widgeta": primjetio sam da gps tocno ocita moju lokaciju, tj. adresu, ali krivo napise dio grada. Odn. konstantno pise da sam u Novom Zagrebu-zapad, bio ja u Maksimiru, na trgu, na Srebrnjaku... Jel netko imao slican problem?
Novi Zagreb Novi Zagreb
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Meni u Splitu pokazuje tocno gdje sam. Neznam zasto ti grijesi.
Ja imam jedan glupavi problem. Naime, na GTalku, kad idem nekoga video call, ovome uredno zvoni, ali cim se javi, meni pukne data veza? Na WiFi radi uredno. Ima li jos tko taj problem i rjesenje? Hvala.
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Hello pps!

Evo da se javim nakon mjesec dana korištenja ovog ČUDA od mobitela pardon SMARTPHONEA :-) koji se zove Sensation! Na javljanje me nagnala i vaša diskusija o baterija pa ću kratko i o tome.

Uglavnom mob je ZAKON! I nakon mjesec dana još otkrivam stvari na njemu. Nema što ne može! Screen je odličan kao i prvi dan tako da kolegi koji je spomenuo priće o tome i dvoumi se poručujem NE SLUŠAJ GLUPOSTI! Inače i ja sam pročitao o tome i stvar je softwerska a ne hardverska tak da kad kupiš mob i upališ ga odmah ga updateaj i voila! Stvar rješena. Evo kažem mjsec dana i nikakvog problema da kucnem u virtualno drvo! :-) Sa Android Marketa sam skinuo brdo stvar (Angry Birds su zakon! :-) ) jedino je šteta što nema naših aplikacija. Dobro bi mi došao neki widget za pračenje stanja na burzi...

Koju navigaciju za nas uzeti? Ak se nešto plača kak to kupiti?

Baterija: mob mi bez problema drži puna 2 dana uz normalno korištenje i gašenje po noći (spavam pa mi ne treba :-) ). Dakle razgovori, poruke, muzika, slikanje, surfanje, igranje... 2 dana bez beda.

Mikrofon i slušalica su savršeni i dovoljno glasni. Ne razumijem ekipu koja se žali da im je pretih??? Njima preporučam češće čišćenje ušiju jer se mobu tu nema što zamjeriti.

Još jedan plus je što je barem 1000 kuna jeftiniji od prerazvikanog i nimalo kvalitetnijeg, dapaće rekao bih lošijeg (izuzev mrvu boljeg ekrana) Samsunga Galaksija S2.

Moja jedina zamjerka ide na slušalice jer imaju one glupe krpice na samim slušalicama pa će se to brzo strtgat, ali to nema veze sa samim telefonom. Bilo bi puno bolje da su slušalice inear.

Eto, uglavnom na mob nemam zamjerke i samo imam rijeći hvale. Slobodno mogu reć da mi je ovo najbolji mob koji sam imao do sad (a imao sam ih dosta) i ne vidim se u daljoj budučnosti (3-4 godine) da ga mijenjam ako će sve bit u redu. Tko se dvoumi ima moju Veliku Preporuku.

Recenziju mi se neda pisat, ima ih po netu da ti 3 života trebaju da ih pročitaš pa nemoram još i ja pridonjet.

2 0 hvala 2
16 godina
Glede navigacije, uzmi Mireo DON'T PANIC, mozes je skinut sa www.mireo.hr
Karta RH je 50ak kn, tako, svakako se isplati i radi izvrsno.
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Da ozivimo temu, u ponedjeljak mi dolazi Sensation jeeeaaa. {#}

#1 Vide li se na ekranu pikseli, zato sto, Sensation ima i manju rezoluciju od npr, iPhonea 4, i za 0.8" vecu dijagonalu ekrana tako da je ppi dosta manji.

#2 Postoji li neki poseban sync software za sinkronizaciju moba i kompa kao sto je iTunes za gayPhone? Ako postoji, nadam se da nisu tako katastrofalno ovisni jedan o drugom kao spomenuti dvojac.

MSN - mr.mister32@hotmail.com

0 0 hvala 0
15 godina

Evo ja sam danas bio u t-sentru u savskoj. HTC je imao promociju, tj ima jos i sutra od 16 do 19h

#1. Ne vide se... Samsung GS2 ima jos manju rezoluciju i ne vide se

#2. Imas HTC Sync...

BTW ovaj primjerak koji je bio u t-centru je imao problema s touch screenom... ono kad je zaljucan pa nemozes povuci prsten... uglavnom dok je na onom stalku. Kad ga je jedna od tih cura pokusala primit u ruku onda je pomalo cak i islo. Ali skuzili smo da kad nije na punjacu onda radi... bit ce da je ono na XDA tocno.

16 godina
agent_00klc kaže...

Evo ja sam danas bio u t-sentru u savskoj. HTC je imao promociju, tj ima jos i sutra od 16 do 19h

#1. Ne vide se... Samsung GS2 ima jos manju rezoluciju i ne vide se

#2. Imas HTC Sync...

BTW ovaj primjerak koji je bio u t-centru je imao problema s touch screenom... ono kad je zaljucan pa nemozes povuci prsten... uglavnom dok je na onom stalku. Kad ga je jedna od tih cura pokusala primit u ruku onda je pomalo cak i islo. Ali skuzili smo da kad nije na punjacu onda radi... bit ce da je ono na XDA tocno.

problem s touchsreeenom je riješen u updateu

15 godina

Onda ok... {#}

16 godina
Jeli se kako moze snimanje HD ili FullHD stavit u mpeg4 a ne u 3gp?
16 godina
sardax kaže...
Jeli se kako moze snimanje HD ili FullHD stavit u mpeg4 a ne u 3gp?

http://en.wikipedia.org/wiki/3GP_and_3G2

ono u čemu snima je 3gpp a ne 3gp

16 godina

E pa? Recenica se zapocinje velikim slovom.

15 godina
sardax, pa poslje ako hoces dekodirati video, imas hrpu programa. Ja ti preporucujem Format Factory.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
16 godina
sardax kaže...

E pa? Recenica se zapocinje velikim slovom.

Kakvo veliko slovo te sad muči? 

Ono kaj sam htio linkom reći je to da je ovo novi 3gp format koji je jako sličan mpeg4 za razliku od 3gp-a kojeg smo imali na dummy telefonima.

stvar nije u formatu u kojem snima nego kontenjeru, tako da svaki player koji vrti mpeg4 vrti i 3gp koji snimiš sensationom. ja sam probao 3gp koji sam snimio desireom samo iz 3gp preimenovati u mp4 i vrte ga svi playeri koji inače ne podržavaju 3gp.

15 godina
neaktivan
HTC Sensation

Ima tko ovaj mobitel,a da zivi recimo u Dubravi,da se skrpam na minutu i malo ga isprobam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma stoji to nsoul sta govoris, no recimo, moram svaki put komentirat ako zelim snimiti na DVD, o tome govorim. 

Kad u ConvertXtoDVD stavim nekoliko filmova snimljenih sa mobom, posli ih DVD nece da reproducira, odnosno ide zvuk, ali slika stoji. Samo sam na to mislio, pa da to ne moram raditi, da se u opcijama ili negdi to moze odmah namistiti u .mp4. =)

16 godina
HTC Sensation

mislim da nemaju licencu za mp4 ili nešto u tom smislu, ali nisam siguran

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC Sensation

Dolazi mi ovaj tjedan HTC Sensation koji sam uzeo u TMobile centru.

Na koje stvari pri preuzimanju trebam paziti? Verzija ROMa, nekakve oznake?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice