Dolazi mi ovaj tjedan HTC Sensation koji sam uzeo u TMobile centru.
Na koje stvari pri preuzimanju trebam paziti? Verzija ROMa, nekakve oznake?
Da je ROM WWE.
Ostalo je ne bitno, jer će sistem sam up date.
Dolazi mi ovaj tjedan HTC Sensation koji sam uzeo u TMobile centru.
Na koje stvari pri preuzimanju trebam paziti? Verzija ROMa, nekakve oznake?
Da je ROM WWE.
Ostalo je ne bitno, jer će sistem sam up date.
http://www.youtube.com/beleudovice
netko?
netko?
sII
ptspclan.com | visit us ^^
Galaxy S2 je ipak osjetno bolji.
Samo kad cujem da Sensation ima 1gb interne meme,odmah mi se dize kosa na glavi.
Nedopustivo za mobitel takvog ranga.
ptspclan.com | visit us ^^
cuo sam za Sensation XE, trebao bi imat jacu bateriju, ali baterija ce izdrzat isto onoliko koliko i na Sensationu jer XE ima jaci procesor. To je moja pretpostavka, ali cu vidjet kad izadje, malo cu pogledat review-ove i usporedbe...
Odlučio sam kupiti Sensation, ali čini se da je to u Tmobile-u nemoguća misija. U pola Slavonije nemaju dostupnog uređaja. Sramota!
12.9. je naručen, a još nije stigao.
Odlučio sam kupiti Sensation, ali čini se da je to u Tmobile-u nemoguća misija. U pola Slavonije nemaju dostupnog uređaja. Sramota!
12.9. je naručen, a još nije stigao.
pocekaj jos malo. sad izlazi Sensation XE koji je bolji. vjerojatno cu ga uzet.
ma hardware je gotovo isti, dignuli su takt na istom procesoru, dodali malo memorije i mob kosta milju kuna vise...nije vrijedno cekanja i tih novaca
ma hardware je gotovo isti, dignuli su takt na istom procesoru, dodali malo memorije i mob kosta milju kuna vise...nije vrijedno cekanja i tih novaca
kako to mislis "nije vrijedno cekanja"?? Pa mobitel izlazi preksutra, xD. A sto se tice novca, vjerojatno ce bit oko tisucu kuna skuplji, ali imaj na umu da XE ima najbrzi procesor ikad u mobitelu, a i baterija mu je jaca. isto tako, tu je i BeatsAudio koji bi trebao donijeti jace glazbeno pojacalo, bolji mikrofon i bolji zvucnik, a dobijes i in-ear slusalice. jedino je glupo sto neces dobit karticu od 8 gb kao sto je to slucaj kod vecina HTC mobitela. kad to pogledas, 1 tisuca i nije puno. Uglavnom, HTC Sensation XE je vjerojatno moj izbor.
Kako se čini, u RH nije izašao, bar ga nema ma niti jednoj site-u mobilnih operatora
!
Možda čekaju ponedjeljak, ili utorak,
tko će ga znati??!!
A do tada, preporučam malo još, svima, a ne samo njima 
Sensation XE ide na topic "Sensation XE". Ako je nema, nek netko napravi.
Btw, koristi li tko ovaj HTC Sync? Cini mi se potpuno beskoristan s obzirom na to da sve mogu raditi i bez njega.
Ja ga koristim dnevno na 3 racunala, tako imam svih ~ 2000 kontakata uvijek up2date svugdi. Nema stete ako se mob izgubi ili komp crkne =) Izvrsno radi HTC Sync, brzo i jednostavno.
Sensation XE ide na topic "Sensation XE". Ako je nema, nek netko napravi.
Btw, koristi li tko ovaj HTC Sync? Cini mi se potpuno beskoristan s obzirom na to da sve mogu raditi i bez njega.
nema potrebe za isti uredaj... neka bude sve tu.
kako to mislis "nije vrijedno cekanja"?? Pa mobitel izlazi preksutra, xD. A sto se tice novca, vjerojatno ce bit oko tisucu kuna skuplji, ali imaj na umu da XE ima najbrzi procesor ikad u mobitelu, a i baterija mu je jaca. isto tako, tu je i BeatsAudio koji bi trebao donijeti jace glazbeno pojacalo, bolji mikrofon i bolji zvucnik, a dobijes i in-ear slusalice. jedino je glupo sto neces dobit karticu od 8 gb kao sto je to slucaj kod vecina HTC mobitela. kad to pogledas, 1 tisuca i nije puno. Uglavnom, HTC Sensation XE je vjerojatno moj izbor.
Pa ne isplati se, doći će vjerovatno kao i Samsung Galaxy SII i9100, s druge strane Beats Audio možeš dobiti putem moda ak se nevaram, bolju bateriju možeš kupiti za 25$ (1900-1930mAh, original je 1520mAh, a u XE je 1730mAh), procesori su indetični pa tako i obični sensation možeš clockati na iste taktove ili više recimo 1700Mhz.
Možeš ga čak i obojat u crveno :D
Pa ne isplati se, doći će vjerovatno kao i Samsung Galaxy SII i9100, s druge strane Beats Audio možeš dobiti putem moda ak se nevaram, bolju bateriju možeš kupiti za 25$ (1900-1930mAh, original je 1520mAh, a u XE je 1730mAh), procesori su indetični pa tako i obični sensation možeš clockati na iste taktove ili više recimo 1700Mhz.
Možeš ga čak i obojat u crveno :D
i mozes slusalice koje dolaze s njime platiti skoro 1000kn
Neki su ih na PCEkspertu nabavili za puno manje novaca i to bolji model.
Neki su ih na PCEkspertu nabavili za puno manje novaca i to bolji model.
rekla kazala ili? aj nabaci link.
Here you go, čak je i slike priložio.
http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=1990143&postcount=92
polovne... da su nove moze, ali polovne sluse uzet, pa i ne bas.
polovne... da su nove moze, ali polovne sluse uzet, pa i ne bas.
30€ vs 180€, itekako uzet polovne. No meni se te in-ear ne sviđaju.
Kupio sam si prije par mjeseci earphone slušalice Sennheiser MX580 (za 250kn) i super su jedino se ona spužvica malo razvukla pa zna nekada otpasti prilikom vađenja iz džepa.
Kupio sam si prije par mjeseci earphone slušalice Sennheiser MX580 (za 250kn) i super su jedino se ona spužvica malo razvukla pa zna nekada otpasti prilikom vađenja iz džepa.
Moja je politika tehnologiju nikad polovnu, a pogotovo ne slusalice, jer to nije niti malo higijenski. A i jos uracunaj da je to od prijatelja, pa je to po posebnoj cijeni. btw nije 180€ nego $
A meni su inear daleko udobnije nego klasicne, a imaju i daleko bolji zvuk.
Moja je politika tehnologiju nikad polovnu, a pogotovo ne slusalice, jer to nije niti malo higijenski. A i jos uracunaj da je to od prijatelja, pa je to po posebnoj cijeni. btw nije 180€ nego $
I bolje su u uništavanju sluha jer su bliže bubnjiću.
I bolje su u uništavanju sluha jer su bliže bubnjiću.
ne, bas suprotno jer ih drzis na manjoj razini glasnoce, jer neutriliziraju vanjsku buku.
ne, bas suprotno jer ih drzis na manjoj razini glasnoce, jer neutriliziraju vanjsku buku.
Siguran?