HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 392.929
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HTC One M10 - rasprava

Ma meni vise od dana nema šanse da izdrži. Nije ovo feature phone da ga tek povremeno koristim. S7 doduše izdrži primjetno više te ima puno bolji ekran, a i kompletniji je mob. Međutim sense je sense, a slušanje glazbe mi zauzima poprili-an dio dana, zato se i odlučih za desetku

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
maks0806 kaže...

Ma meni vise od dana nema šanse da izdrži. Nije ovo feature phone da ga tek povremeno koristim. S7 doduše izdrži primjetno više te ima puno bolji ekran, a i kompletniji je mob. Međutim sense je sense, a slušanje glazbe mi zauzima poprili-an dio dana, zato se i odlučih za desetku

imaju isti procesor, istu bateriju i ekran približno iste veličine, s tim da je htc-ov software puno zreliji i optimiziraniji pa bi volia da mi pojasniš kako baterija na s7 može izdržat primjetno više

13 godina
HTC One M10 - rasprava

Nemaju isti procesor, zato i traje primjetno dulje. Exynos je puno optimiziraniji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Meni na Htc 10 baterija traje od ujutro do nekih mozda 22 sata.Dovoljno dugo

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ovaj telefon ima mogucnost da zamjeni internu memoriju sa memorijom sd kartice.Sta to znaci i kako se to radi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Besana kaže...

Meni na Htc 10 baterija traje od ujutro do nekih mozda 22 sata.Dovoljno dugo

Pa ako ga non-stop čačkaš, to je normalno. Predlažem ti da ga držiš u power saving mode-u (štednom modu rada). Postavke, baterija, štedni mod (pazi ne ekstremno-štedni mod).

Besana kaže...

Ovaj telefon ima mogucnost da zamjeni internu memoriju sa memorijom sd kartice.Sta to znaci i kako se to radi?

Nemoj to raditi. Interna memorija je brža od svih memorijskih kartica pa bi spajanje memorije samo usporavalo rad telefona. Interna memorija koja je tvornički ugrađena je sasvim dovoljna za odličan rad telefona. Karticu možeš koristiti npr. za pohranjivanje fotografija i videa kao i navigacije, muzike i slično.

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Hvala ti puno.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo sad sam isla u postavke i tu ne mogu da nadjem baterija

15 godina
Besana kaže...

Evo sad sam isla u postavke i tu ne mogu da nadjem baterija

Sto nema u postavkama search, samo tamo utipkas sto te muci i sve ce ti izbacit.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Znak baterije sa malom munjom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nešto sam primijetio u zadnje vrijeme što se tiče otključavanja prstom. Znate kako uvijek kad stavite prst prvo se na pol sekunde pojavi lock screen pa se otključa. Primijetio sam da nekad, dosta rijetko, se lock screen ne pojavi već odmah otključa i bude onakva 'fade' animacija kao npr. kod nexusa kad otključate prstom, samo 'fejda' u zaslon. Najčešće mi se dogodi kad zaključam u nekoj aplikaciji, ali dosta je random i nikad kad hoću ne uspijem to ponoviti.
Nije to ništa loše, dapače, da je bar uvijek tako da odma samo 'klizne' na zaslon kad stavim prst, bez te pol sekunde lock screena.
Je li to još netko možda primijetio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ja ti ne mogu ništa reći jer ne koristim otključavanje otiskom prsta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ljudi zna li ko kad ce nugat? Presao sam sa note 2 na htc 10 i jedino al jedino sto mi nedostaje sa note 2 je multi-window

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kad bi Nougat danas izašao u Taiwanu, kod nas bi došao za nekih mjesec dana. Dakle, ja ga očekujem kod nas u prosincu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Karanba kaže...
karlanal kaže...
blackened_bm kaže...
phoenix2003 kaže...

Zvuk na zvučnicima je iznad prosjeka ali zato zvuk na sluśalicama je superioran.

Jel superioran u odnosu i na M8? :)

slušalice, strašno nešto, uzmi bilo koji mobitel sa slušalicama, e ovo je za klasu bolje i glasnije

a kad govorite, htc 10 skup, ovo ono

NIJE, jeftin je

tri puta mi već surfa po safaltu sa motora, i evo sve pet, da je bia samsung minimalno 3 nova displaya 

to se zove build qualitzu a ne samsung i apple, ipk je tu htc još uvik tata

Ja ne mogu shvatit zasto/kako ljudi nose mobitele bez neke futrole tj TPU ili bilo kakve maske koja stiti sve iza osim ekrana ? Ja sam se toliko naviko da mi je telefon u tome da mi sad HTC ispada iz ruku stalno, sreca po stanu a ne osjecam se ugodno vani kad ga moram koristit, toliko je sklizak i nezgodan za drzat da samo cekam kad ce puknit od pod. Cekam proklete maske sa jebaja  pa da odahnem, frend je razbio 2 ekrana na iPhonu prije nego je kupio case i sad za novi telefon je kupio odmah, lession learned.

vidis a ja ne kuzim ljude koji kupe premium mobitel i onda ga stave u case i naljepe na njega kaljeno staklo.  mobitel je lijep kad je gol bez icega. 

16 godina
HTC One M10 - rasprava

Meni je lijep kad je bez ogrebotina.
Nego ekipa... Jel 10-ka stvarno toliko skupa? Koliko vidim ni na njuškalu ga nema ispod 4200kn? 
Imam trenutno HTC 8X i lagano pokazuje da je spreman za zamjenu... 
Jeli koristio tko Xiaomi Mi5 da baci neku usporedbu? Jeli 10-ka stvarno 2000kn vrijednija? Sviđa mi se što ima dobar zvuk na slušalicama, trenutni HTC ima Beats audio pojačalo, prije toga sam imao express music Nokiu tako da nekako naginjem mobovima s dobrim zvukom. 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Vrijedi i zadnji novčić.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ne vrijedi nikako. Mi5 ima svjetliji ekran, i svjetlina može ići gotovo na nulu kada je mrak, gdje je htc meni presvjetao. Baterija isto bolja na Mi5, izrada i dizajn su subjektivni, no ja preferiram osobno izradu desetke. Kamera je nešto bolja na HTC, pogotovo u low lightu, rade jednako brzo oba, i makar HTC ima savršen zvuk na slušalicama, Mi5 je začuđujuće dobar u tom pogledu. Pojede za doručak G5, S7, bilokoji Sony itd. Softver je meni draži na Htc, a i nekako vjerujem da će desetka dobiti koji update više, makar je Xiaomi rekao da će 7.0 uskoro na Mi5. Vrijedi li dati 4200 za Htc 10? Ne. S7 su novi za 3400kn, a realno je bolji mob izuzev glazbenih mogućnosti. 2000kn više od Mi5 ne vrijedi ni u ludilu ako gledamo objektivno. Ali objektivno ni ip7 ne vrijedi 6k kn, pa ima kupaca više nego bilokoji drugi telefon. Izvagaj, odluči. Ne gubiš gotovo ništa sa Mi5 naspram Htc 10, ali kad zapneš za neki aspekt mobitela, nekako ćeš si opravdati tih "neopravdljivih" 2k kn razlike :P

16 godina
A nisam baš fan Samsunga.. A G4 mi je bio ok, a eksperiment zvan G5 mi se baš i ne sviđa... Jedino što mi se sviđa što su stavili malo manji zaslon.
HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

.... ali kad zapneš za neki aspekt mobitela, nekako ćeš si opravdati tih "neopravdljivih" 2k kn razlike :P

O ukusima ne vrijedi raspravljati. Ja osobno ne bih, niti sam, pri kupovini niti pomislio na Mi5. U vezi ovog što sam citirao, kako iPhone može onda opravdati cijenu? Logom jabuke sigurno ne?

17 godina
HTC One M10 - rasprava

Pale su cijene desetki na prihvatljivu razinu, oko 4500kn u ducanima, njuskalo je prica za sebe..

Sad ko misli kupit desetku, ne bu se zeznul, s obzirom da je u pocetku bila cijena blizu 6tkn..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Dobar dan svima!

Ima li neko preporuku gdje je u ovom trenutku kod nas najpovoljnije za uzeti desetku?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Tamo gdje ti nude najdužu garanciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ja svakako jesam, ali vip mi je odobrio neke superkul popuste na tarifu i mob, pa sam uzeo htc 10 jer me kroz 24mj dođe mrvu preko 3k kn, a lakše mi je nego iskeširati nešto manju sumu odmah za mob koji mi se realno manje sviđa. Iphone je skroz drugi spektar u koji ne ulazim. No kad se uzima za cash. 2k je Mi5, 4200 HTC 10 i toliki price premium koristivši dva moba jednostavno ne vidim.

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Treba mi pomoc.Naime kada zabiljezim slike (koristim quick pic)i zelim da ih prebacim u drugi album izbaci mi nesto ovako.

St da radim tj kako da prebacim slike

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ima li iko pomoci?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

na ovoj slici iznad, lijevo klikni na sd karticu i posle bi ti se trebalo pokazati u donjem desnom kutu "odaberi" ili nekaj slicno, kliknes to i to bi trebalo biti to. 

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Pokusala sam to ali otvara mi jos hiljade oldera sve sto ima na kartici.Nemoguce je prebaciti.Da bar znam kako na najjednostavniji nacn otvoriti karticu na laptopu pa sama napraviti albume.Neke nadjem neke ne mogu nikako

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ovak je kod mene:

nije htc10 al ne vidim zakaj bi bilo nekak drukčije
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Na zalost jedino da slikam sve sto otvara

0 0 hvala 0
Nova poruka