HTC M9 - Rasprava

poruka: 1.354
|
čitano: 199.835
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Što je najsmiješnije 29 stranica teme o M9, a još nitko nije kupio M9 da kaže svoja iskustva.

Toliko je taj HTC popularan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 19:51 (R36).

0 1 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Šta si tako zapeo na tu popularnost

Ako je tebi popularnost=kvaliteta svaki put, onda ne znam šta da ti velim xD

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
HTC M9 - Rasprava

koliko sam skuzio ovaj sardax obara sve rekorde u trolanju lol

umirao sam od smijeha procitavsi sve hvalospjeve o m8 kojeg sam takoder imao.. sardax primas placu od htc-a ?

ne znam cemu tolka sprdnja oko g4, klince valjda boli sto ne postize milione na gaymarks-ima i sl pa se ne mogu hvalisat po ulici, a stroj radi nevjerojatno brzo i bez greske, barem koliko sam vidio u svim videima do sada, i ne, necu ga kupiti niti imam sta s njim, samo komentiram potpuno realno

i da, nije od stakla da se lakse moze razbit yebiga i klizati u ruci.. inace bi bio vrh vrhova jel tako.. lol

ajde sad neka netko napise nesto o m9, da li ima opekline po rukama, da li se divi dizajnu nevidenom i tako dalje.. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC M9 - Rasprava
MARKOZD15 kaže...

Dakle pored svog ovog romana sam ja skužio, da ti imaš M8, da razvijaš slike, da su slike SAVRŠENE (pazi savršene), da tvoj M8 ima bolju kameru od M9/S6/G4

Ja neznam ali da na Gsmart mobitel neko naljepi HTC ti bi ga branio koda je svemirski brod. Bez ikakve uvrede, govorim ti na što meni liče ti tvoji romani koje pišeš.

Ja imam M8, mobitel je super, daleko od toga da je zadnje smeće ili sl. Ali reći da su fotke koje dobiješ sa tim mobitelom savršene i da je kamera bolja nego G4/S6, to je po meni krajnje neozbiljno

I reći da jedan G4 nije po ničemu flagship osim po cijeni? Zašto, jer nema Snap 810? Da je u njemu Snap 600, ako on bolje radi od konkurencije, zaboli kupca ona stvar koji je Snap zmaj u njemu. Sve je jasno kad vidiš jedan iPhone, ima manje jezgri nego konkurencija, manje RAM-a, pa prži dosta Androida po pitanju brzine i fluidnosti. Sve se na kraju svede na user experience.

A to što govoriš o manual modu i različitim profilima kamere, znam o čemu govoriš, osim mene još i stara ima M8, aj molim te njoj objasni što znači ISO, Shutter Speed, Exposure, WB, Metering i te pojmove, pogledat će te k'o tele. Za svako ozbiljnije namještanje postavki treba i znanja. Zašto bi ja platio mobitel 5000kn, namještao postavke da bi mi slika ispala kako tako u redu? Nisam lud

A meni je jedna jedina stvar smiješna, što cijeli svijet nije zadovoljan kamerom na M8, svako joj kao mane upisuje slab dinamički raspon, purple fringing, slabu rezoluciju, a za to vrijeme je tebi savršena. Meni se čini da ti svaku prednost konkurenta, nabrojiš kao manu spram M8/M9

MARKOZD15, razumin šta ti govoriš. Ja ne branim ni HTC ni niti jedan brand. Branim ono što sam uzeo, odnosno razloge zašto sam to uzeo. Imam iPad2 za moje potrebe i danas služi odlično. Da uzimam novi, uzeo bi iPad Air 2 bez razmišljanja. Imam Sasmungov SmartTV star sada 4 godine, ali me i dalje služi savršeno, a u sobi imam isto Samsungov Smart TV ali mali od 82 cm i za ono što ja koristim (Allshare, DLNA, HTC MediaLink HD i standardan TV/HDTV) je savršen i smatram da dobijam najbolji omjer uloženo/dobiveno, imam 6 godina stari HP ProBook, koji mi za posao i ured je više nego dovoljan, a  da sad kupujem, uzeo bi MacBook Air i tako dalje. 

Isto vrijedi i za mobitel, ali ako sada govorimo o kameri, onda je ovo što M8 daje meni najbolje. Ako me išta odbija kod M9 je kamera, ne zato što je lošija od S6/G4, nego nisam ljubitelj puno MPx iz puno razloga, ali to sam već napisao. Slike koje razvijam su savršene iz činjenice da dolaze sa MOBITELA i NIKAKVE optike, pa čak i kad usporediš sa idiotima, a ne DSLR-ovima. Možda sam ja stari model, pa drugačije razmišljam, no sigurno neke važne događaje neću s mobitelom slikavat niti ću ih ja slikavat (vjenčanja, krštenja, određene poslovne događaje), već to radi profesionalac sa profesionalnom opremom. Ja slikajem ekipu, suprugu, djecu, ... Tu nemam potrebe za 20 ili više MPx. Tu sliku razvijam u formatima od dužine 15ak cm do 30cm i visine od 10 do 20 cm. Tu ti 50 MPx ne daje neku prednost! Naravno, da hoću isprintat veliki format da će manjak pixela doć do izražaja. To ne radim. Zato uz M8 mi jedino iPhone daje ok slike u lošijim uvjetima, a što je najvažnije, ne moram više puta slikat da dobijem upotrebljivu sliku. Volio bih da imam i na prednjoj kameri UPx, no nemam :( 

Znam što sa HTC kamerom ne mogu i to ne radim, as simple as that. Meni kamera nije samo AUTO mode i to je to. Do M7 sam uvik nosio IXUS-a starog sa sobom od 5.5 MPx, jer sa stare generacije telefona te slike jednostavno ne izgledaju dobro kada se razviju, no od M7, sada M8, to nemam problema.

G4. G4 je prvo po meni kategorija Note-a i iP6+, a to meni za telefon nije zgodno. Probao i to su sve super telefoni, ali ne kao telefoni već kao phableti. Radje imam telefon i tablet nego 5.5"+ telefon. Ja sam iznio svoj stav di ni u kojoj kombinaciji ne bih promatrao G4 za uzet kao telefon. G3 je velik, a G4 još i veći. Isto me i ne zanimaju Xiaomi, OPPO, OPO. 

Samo da Google ispravi stvari sa Lolliem i svi telefoni će dosta profitirat. Jer ovo što danas Lollipop daje je užas. 

S obzirom da namjeravam krajem ove godine ići i na MacBook Air i na iMac doma, velika je vjerovatnost da ću nakon 6 godina Androida preći na iP6S/7, što već bude, samo da ne naraste gabaritima :)

R36 kaže...

Što je najsmiješnije 29 stranica teme o M9, a još nitko nije kupio M9 da kaže svoja iskustva.

Koliko ti imaš godina, ako nije tajna? Vjerovatno si ili kraj osnovne ili početak srednje, pa osnovne stvari ne razumiš :D 

Ja bih volio da moja firma dobije 20x više poslova nego što ih ima, ali da ih sad i dobijem, ne mogu ih odraditi. Jeli tebi to jasno?

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
digitall kaže...

koliko sam skuzio ovaj sardax obara sve rekorde u trolanju lol

umirao sam od smijeha procitavsi sve hvalospjeve o m8 kojeg sam takoder imao.. sardax primas placu od htc-a ?

ne znam cemu tolka sprdnja oko g4, klince valjda boli sto ne postize milione na gaymarks-ima i sl pa se ne mogu hvalisat po ulici, a stroj radi nevjerojatno brzo i bez greske, barem koliko sam vidio u svim videima do sada, i ne, necu ga kupiti niti imam sta s njim, samo komentiram potpuno realno

i da, nije od stakla da se lakse moze razbit yebiga i klizati u ruci.. inace bi bio vrh vrhova jel tako.. lol

ajde sad neka netko napise nesto o m9, da li ima opekline po rukama, da li se divi dizajnu nevidenom i tako dalje.. 

A što je ovo nego troll post? :) Mene prvog zaboli neka stvar za benchmarke, a zašto to meni ne dolazi u obzir kao flagship sam napisao, pa ne moraš se slagat s tim?! Po čemu je tvoje komentiranje realno a moje nije? 

Od M9 nećeš sigurno dobiti opekline u ruci :)

14 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Ah... čisto da napišem komentar da mi tema ostane u onima u kojima sudjelujem...

Mali savjet svima, izbjegavajte Snapdragon 810, barem dok se ove stvari ne riješe s nekim novim kernelom, ako se uopće i riješe...

2 0 hvala 0
16 godina
Koje stvari točno? Bolje da nisi pisao ništa.
11 godina
sardax kaže...

G4. G4 je prvo po meni kategorija Note-a i iP6+, a to meni za telefon nije zgodno. Probao i to su sve super telefoni, ali ne kao telefoni već kao phableti. Radje imam telefon i tablet nego 5.5"+ telefon. Ja sam iznio svoj stav di ni u kojoj kombinaciji ne bih promatrao G4 za uzet kao telefon. G3 je velik, a G4 još i veći. Isto me i ne zanimaju Xiaomi, OPPO, OPO. 

e vidis sad si se usrao totalno, imas m8 i govoris kako je g3 velik

ocigledno ga nisi imao i lupas samo da se osramotis jos vise http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=6074

da, g3 je siri 4 milimetra, a uz to je jos nesto nizi i tanji i laksi... a sto je najbitnije u tim gabaritima daje puno veci ekran, sto je danas najveca prednost i kapa do poda lg-u sto se tice toga na g2 i g3!

ocekivao sam da ce g4 biti iste velicine uz jos veci ekran ili ako je isti ekran da ce ga ugurati u jos manje kuciste.. ali eto nisu.. ocekivanja su mi ocigledno prevelika, iako je g4 i dalje jedan od vodecih screen-to-body ratio modela

mislim imam i z1 koji je gotovo istih dimenzija i jos tezi od g3 i losije lezi u ruci, g3 je genijalan po pitanju dizajna, kao i g2, cime je lg pljunuo u facu razvikanim markama i pokazao kako se to radi, i to za manje novaca.

i znaci tvoj m8 i moj z1 nisu phableti, a g3 i g4 jesu jer su genijalno uspjeli ugurati ogroman ekran u jednako kuciste... krajnja neozbiljnost sa tvoje strane..

iako nemam nista protiv m8, nisam imao nekih vecih problema s njim, ali ipak previse nepotrebnog mesa oko ekrana i losija kamera (u odnosu na konkurenciju, pogotovo u odnosu na g3 koji ga pojede po tom pitanju)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 0:20 (digitall).
17 godina
Vec je izasla nova revizija SD810 i pocet ce se ugradivati u nove M9ke...to znaci da ce ovi na policama za 3-4 mj biti bolji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Mitch kaže...
Vec je izasla nova revizija SD810 i pocet ce se ugradivati u nove M9ke...to znaci da ce ovi na policama za 3-4 mj biti bolji

Imaš neki izvor za ovo? 

Pa to bi bilo samoubojstvo za Qualcomm, jer bi time priznali da su prodali neispravan SoC, a samim time bi svi koji imaju "neispravan" S810 mogli tražiti zamjenu i dobili bi je. 

Tako ti je bilo sa M7 i ružičastim senzorom. To je HW defekt i svi su zamjenjeni kupcima. 

Qualcomm će izbaciti novi FW i dovesti u red (u suradnji s Googlom) drainove i nepotrebnu aktivaciju A57 jezgri što vodi nepotrebnom grijanju u glupim i jednostavnim operacijama. Kad pogledaš koliko je A430 savršen i moćan, nekako je suludo da big.LITTLE bude loš. 

16 godina
digitall kaže...
sardax kaže...

ocigledno ga nisi imao i lupas samo da se osramotis jos vise http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6294&idPhone2=6074

da, g3 je siri 4 milimetra, a uz to je jos nesto nizi i tanji i laksi... a sto je najbitnije u tim gabaritima daje puno veci ekran, sto je danas najveca prednost i kapa do poda lg-u sto se tice toga na g2 i g3!

ocekivao sam da ce g4 biti iste velicine uz jos veci ekran ili ako je isti ekran da ce ga ugurati u jos manje kuciste.. ali eto nisu.. ocekivanja su mi ocigledno prevelika, iako je g4 i dalje jedan od vodecih screen-to-body ratio modela

mislim imam i z1 koji je gotovo istih dimenzija i jos tezi od g3 i losije lezi u ruci, g3 je genijalan po pitanju dizajna, kao i g2, cime je lg pljunuo u facu razvikanim markama i pokazao kako se to radi, i to za manje novaca.

i znaci tvoj m8 i moj z1 nisu phableti, a g3 i g4 jesu jer su genijalno uspjeli ugurati ogroman ekran u jednako kuciste... krajnja neozbiljnost sa tvoje strane..

iako nemam nista protiv m8, nisam imao nekih vecih problema s njim, ali ipak previse nepotrebnog mesa oko ekrana i losija kamera (u odnosu na konkurenciju, pogotovo u odnosu na g3 koji ga pojede po tom pitanju)

G3 je za mene preširok, a to je glavno što se u ruci osjeti kada držiš telefon, ne njegova visina ili debljina (osim ako nije FLAT). Kao što mi kod S6E nikako ne odgovaraju rubovi koji su preoštri i neergonomski za mene. 

G4 je još širi, viši, deblji i teži od G3, a zašto??

Dakle, apsolutno meni neupotrebljiv kao telefon radi te širine. No, 5.5"+ i ne možeš ugurat u uže tijelo a da zadržiš AR 16:9. 

Za tih 3-4% manji S2B ratio između M9/G4, ipak imaš i neusporedivo kvalitetnije i bolje zvučnike. 

15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Mitch kaže...

Imaš neki izvor za ovo? 

Pa to bi bilo samoubojstvo za Qualcomm, jer bi time priznali da su prodali neispravan SoC, a samim time bi svi koji imaju "neispravan" S810 mogli tražiti zamjenu i dobili bi je. 

Tako ti je bilo sa M7 i ružičastim senzorom. To je HW defekt i svi su zamjenjeni kupcima. 

Razlika je samo u tome što je ljubičasta kamera bila pokvarena a što ovdje nije slučaj. Tako bi mogao reći da je osvježeni M8s izbačen na tržište jer prvobitni nije valjao, što nije slučaj.

16 godina
HTC M9 - Rasprava

Pa i ne baš. M8S je skroz drugi telefon, od SoC-a, pa do kamere. 

U M7 su ljudi dobivali nove, ali je kamera bila ista (teh. spec.), samo su odustali od proizvođača koji je isporučio neispravne module i zato su ih zamjenili. 

Ako sada izbace S810 v2.1, to više nije isti uređaj, odnosno, ako priznaju da S810 nije valjao, onda će ga i morati zamjeniti/platiti štetu koju su OEM-i pretrpili. 

Da i krene S810 v2.1, to onda više u HTC M9 nije HTC M9, nego recimo M9a (ili kako god). No to ni HTC ni ostali koji koriste S810 neće dozvolit.

Siguran sam da će FW to ispraviti u skorom roku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC M9 - Rasprava
A problem sa 810 nije hardverski?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Sardax pa googleaj...imas sve revised snapdragon 810

prjje 3 dana je ugraden u xiaomi mi note pro novi

nece to njina nikakav suicid bit, ovaj revizirana verzija bi trebala biti super i kupit super ocjene pa ce se automatski i stare bolje prodavati pod istim imenom

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

1 0 hvala 0
16 godina
Da sad ne trazim, nije potvrdjeno da je to novi HW u Mi note pro, to je i dalje S810, dakle, samo su ga bolje optimizirali, ako je HW bio neispravan u prvoj seriji, moraju zamijeniti. Mislim, tu nema alternative. Ako FW to ne ispravi, ... Morat ce ga mijenjat. Qualcomm je potvrdio da radi na optimizaciji i ceka se novi FW rollout preko HTCa i ostalih OEMa koji ga koriste.
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Novi materijali su koristeni, ista shema SD810 samo bolja proizvodnja

0 0 hvala 0
16 godina
Moze biti, no ako stari ne radi, znaci da je defektan :) U s810 samo je CPU problem, ali nista sta novi FW ne moze rjesiti. U Mi note pro je isti s810 unutra kao i M9/GF2, samo Mi note ima drugacije hladjenje. Ocekuje se big rollout ovih dana, oa budemo vidili. Ja samo ne znam kako da nabavim M9 :( Lud sam.
17 godina
Mitch kaže...

Pa to se zna da izlazi nova revizija s810, xiaomi minote ce imat novi s810...

Cekam M9 v2:)

11 godina
HTC M9 - Rasprava

Trenutno paralelno koristim g3 i m9. 

Odmah da kazem da mi je za moje neke potrebe g3 bolji (jbg kamera mu je miljama ispred m9),

M9 je iskreno bolji nego sto sam ocekivao. Jako je fluidan, sense mi je divan. 

Evo neki moji +/-

+dobra izrada, baš premium

+fluidan do bola

+sense mi se jako dopada

+slowmo snimanje je ok

+super zvucnici

+super prednja kamera

-losa kamera i fotografije i videozapisi

-pri koristenju kamere baterija se jako brzo prazni, nenormalno nesto

-uredaj se stvarno brzo jako zagrije

Evo i par usporedbi sa g3:

Zaslon - rekao bih da su tu negdje, malo mi se g3 cini ostrostriji sad jel to placebo efekt ili nije tko zna.

Izrada - m9 bolje izradjen nema sta, al uvijek bi zrtvovao izradu za izmjenjivu bateriju.

Zvuk - m9 bolji

Prednja kamera - m9 bolji

Fluidnost softvera - m9 bolji

Funkcije softvera - sense puno bogatiji od lgux 

Kamera - g3 puno bolji kako u fotografijama tako i u video zapisima. Htc je bas usro ode 

Kako mi je kamera dosta bitna i dalje ce mi g3 bit primarni telefon (dok ne kupik g4). Kome kamera nije bitna m9 all the way.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
sardax kaže...
digitall kaže...
sardax kaže...

G3 je za mene preširok, a to je glavno što se u ruci osjeti kada držiš telefon, ne njegova visina ili debljina (osim ako nije FLAT). Kao što mi kod S6E nikako ne odgovaraju rubovi koji su preoštri i neergonomski za mene. 

G4 je još širi, viši, deblji i teži od G3, a zašto??

Dakle, apsolutno meni neupotrebljiv kao telefon radi te širine. No, 5.5"+ i ne možeš ugurat u uže tijelo a da zadržiš AR 16:9. 

Za tih 3-4% manji S2B ratio između M9/G4, ipak imaš i neusporedivo kvalitetnije i bolje zvučnike. 

g3 ti je presirok jer je 4 milimetra siri od tog kojeg sad koristis? a opcenito je g3 cak i manji, ukupno manje prostora u depu zauzima, a daje puno veci ekran.. i zato sto je tebi presirok ta 4 mm svrstavas ga u phablet.. smjesan si

zasto je g4 veci od g3? ne znam, pitaj lg-a, ne svida se ni meni to, ali m9 pored njega nebi ni pogledao na primjer.. kao sto imas svoje misljenje, tako i ja imam svoje jel tako

mene zvucnici apsolultno ne zanimaju, da ih uopce nema nije me briga, tako da je to prednost samo nekome

14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Šta si tako zapeo na tu popularnost

Ako je tebi popularnost=kvaliteta svaki put, onda ne znam šta da ti velim xD

Ti rekao, ne ja...

HTC ima samo kvalitetu izrade...

sardax kaže...
R36 kaže...

Koliko ti imaš godina, ako nije tajna? Vjerovatno si ili kraj osnovne ili početak srednje, pa osnovne stvari ne razumiš :D 

Ja bih volio da moja firma dobije 20x više poslova nego što ih ima, ali da ih sad i dobijem, ne mogu ih odraditi. Jeli tebi to jasno?

Hoćeš moj OIB!!! Ti ih ne možeš odradit.,ali bi ja na tvom mjestu zaposlio novih 10 ljudi pa bi ih odradio. Logično!!! A pretpostavljam da ti to ne shvačaš, pa odbijaš poslove.

14 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Ah... čisto da napišem komentar da mi tema ostane u onima u kojima sudjelujem...

Mali savjet svima, izbjegavajte Snapdragon 810, barem dok se ove stvari ne riješe s nekim novim kernelom, ako se uopće i riješe...

Neće se riješit...za te probleme se zna godinu i pol pa ih nisu uspjeli riješit. Previše su oni 810 naštancali tako da će se i dalje ugrađivat. Samsung je bio pametan pa je odustao od Snapdragona 810 jer su znali s kakvim sranjem bi imao posla..., LG je navedeno ispravio na G4., jer su pogriješili s Flex 2.

14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Zagrijava se previše. U sučelju to nije vidljivo jer se aluminij provede tu toplinu dosta, ali to svo pregrijavanje negativno utječe na bateriju, potrošnju.

U bilo kakvim hardverski zahtjevnijim radnjama primjećuje se thermal throttling.

16 godina
R36 kaže...
EchoOne kaže...

Neće se riješit...za te probleme se zna godinu i pol pa ih nisu uspjeli riješit. Previše su oni 810 naštancali tako da će se i dalje ugrađivat. Samsung je bio pametan pa je odustao od Snapdragona 810 jer su znali s kakvim sranjem bi imao posla..., LG je navedeno ispravio na G4., jer su pogriješili s Flex 2.

S808  je LG odabrao davno, ne nakon "pregrijavanjaGATE" u siječnju. To je Qualcomm objavio ima dosta vremena. 

Samsung se oslonio na svoj Exynos, što je i logično, jer može i rade ga custom za sebe. Exynos SoC je u CPU dijelu bolji od S810, ali je lošiji u GPU dijelu.

EchoOne kaže...
sardax kaže...

Zagrijava se previše. U sučelju to nije vidljivo jer se aluminij provede tu toplinu dosta, ali to svo pregrijavanje negativno utječe na bateriju, potrošnju.

U bilo kakvim hardverski zahtjevnijim radnjama primjećuje se thermal throttling.

Thermal throttling? Zanimljivo. Gdje se vide te posljedice? U igrama NE, u sučelju NE, ... Kod HTCa grijanje SoC-a utječe na bateriju jer se nalazi na njoj, pa grijanje SoC-a utječe na brže trošenje baterije, dok recimo u iPhoneu ili kod S6 se to ne događa, jer je SoC daleko od baterije i nema tih problema. Exynos se isto grije ko blesav, a kod GPU aplikacija u njega je throttling previše izražen da utječe na fluidnost i samo korištenje.

14 godina
neaktivan

Ma ne osjeti se, upravu si 

13 godina
HTC M9 - Rasprava

A fraeru, grije se mob.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Forumaš @EchoOne je Mislav s mob.hr i on je testirao M9. Ako on koji je testirao M9 ne zna, onda ga j... ne znam tko zna. 

Čak je @thebatman navedeno napisao :

-losa kamera i fotografije i videozapisi

-pri koristenju kamere baterija se jako brzo prazni, nenormalno nesto

-uredaj se stvarno brzo jako zagrije

Šta je toliko problem prihvatit činjenicu da se mob previše grije!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 14:02 (R36).

1 2 hvala 0
14 godina
HTC M9 - Rasprava
Pa ako grijanje SoC-a utječe na bateriju, onda je to loš inženjerski posao od strane HTC-a
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Pa i je. Sada to krpaju softverima o bogapitaj čime. Ja dok sam u tcomu isprobavao m9 vs moj m8 brzinu, kameru itd, m8 se nije zagrijao da se osjeti, dok je m9 bio dosta vruć. Računaj 20min otvaranja zatvaranja appova,multitask, kamera, net (u tcomu je m9 spojen na lte) streamanje videa itd. M8 ne kaska za m9 brzinom, ali nema grijanja kao na m9

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice