HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 420.632
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HTC Evo 3D

Koja je razlika između Virtuous Shooter roma i službenog ICS-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

meni je isto ko i kawabungi -.- {#}

sto da naravimo?

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC Evo 3D

razlike nema nikakve,al isto če mo da vozamo malo ovi oficijalni..

14 godina
HTC Evo 3D

Kad idem na mobu na Softverska ažuriranja mi dode Provjera... i tako stoji cijelo vrijeme..
Jel treba mozda taj update preko kompa napraviti??{#}vec sma ljut, ocu official ics 

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Da provjerim-update se ne smije raditi ako je ROM rootan,je li tako? 

Mas pater,meni ne želi napraviti update. Ode u bootloader i ništa.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 21:39 (Pranja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kawabunga kaže...

Kad idem na mobu na Softverska ažuriranja mi dode Provjera... i tako stoji cijelo vrijeme..
Jel treba mozda taj update preko kompa napraviti??{#}vec sma ljut, ocu official ics 

ništa pc,updata ide samo preko moba,kad odeš na provjeru ažuriranja trebalo bi ti odma prikazat nadogradnju.

14 godina
spajder68 kaže...
Kawabunga kaže...

ništa pc,updata ide samo preko moba,kad odeš na provjeru ažuriranja trebalo bi ti odma prikazat nadogradnju.

Ne pronalazi nista ninakon 20 minutnog cekanja -.-

EDIT: jel mozda zbog S-OFF i custom roma?

Anonymous is coming!
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 21:52 (Kawabunga).
17 godina
HTC Evo 3D

A pa mobiteli sa s-off ne mogu na taj način nadograditi na official ICS. Treba pričekat da netko od developera tu verziju složi tako da se može preko recoverya flešat (ako baš želite takav rom u tom obliku kakvog je htc izdao).

Ili s-on natrag, tj. unroot i da se stavi stock GB pa onda na update...

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Pranja kaže...

Da provjerim-update se ne smije raditi ako je ROM rootan,je li tako? 

Mas pater,meni ne želi napraviti update. Ode u bootloader i ništa.

Kawabunga kaže...

Ne pronalazi nista ninakon 20 minutnog cekanja -.-

EDIT: jel mozda zbog S-OFF i custom roma?

Ocito, ne radi s custom ROM-ovima.

Al poznavajuci XDA, vjerojatno je vec i taj problem rjesen ;)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Ja nemam custom ROM,samo stock koji je rootan. Čak sam i bootloader relockao i ne ide. Sad ponovno flasham stock jer mi odbija napraviti wipe.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bugi.kc kaže...

A pa mobiteli sa s-off ne mogu na taj način nadograditi na official ICS. Treba pričekat da netko od developera tu verziju složi tako da se može preko recoverya flešat (ako baš želite takav rom u tom obliku kakvog je htc izdao).

Ili s-on natrag, tj. unroot i da se stavi stock GB pa onda na update...

Jel imas neki link na kojem je opisano kako napraviti s-on natrag? da ne zeznem nesto.

Anonymous is coming!
17 godina
HTC Evo 3D

Posljednjih nekoliko stranica sjećam se da je netko nekoliko puta dao link za unroot (i s-on) pa sigurno ćeš naći nešto.  Ja nisam radio jer nemam potrebe za to.

P.S.

Evo na 31. stranici, prvi post npr.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 22:06 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
HTC Evo 3D

kolko ja znam mob ne smije ni biti rootan jer onda niš od updatea,bilo je o tome negdje govora na xda.

jel zna neko kud je nestala ona opcija koja je bila kod napajanja kad mi mob dođe na npr 20% kaj sve da gasi,npr pozadinske podatke,gps,wifi,bluetooth i ostalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Imam HBOOT verziju 1.49.1107, root sam napravio preko ovog tuta:http://cafe.mobil.hr/threads/73984-HTC-Evo-3D-S-OFF-root-recovery-unroot...

i sad ocu S-ON natrag. 

Idem na ovu stranicu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1247392 i radim po tutu koji je pred kraj prvog posta ( S-On for warranty purposes: )

i sada pise da treba biti original RUU gore (WARNING: YOUR ORIGINAL RUU MUST BE FLASHED FIRST!!!) , sta je taj RUU i di da ga skinem ?

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Nakon ponovnog flashanja stock roma,uspjeh.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
sad se očekuju custom romovi rađeni na osnovi službenog ICSa?
17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

pa i nije nesto ICS na EVO3d, barem meni

jel mi se čini, ili je sad mrežni (Tele2) signal slabiji na mobu?  

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Problemcic poslije ICS-a.

Bug, ili samo kod mene?

Kod pisanja, kad drzim U i I, ne ispisuju se 8 i 9 nego U i I s preglasom {#}

Ima kakva ideja?

Nadam se da necu morati vracati na tvornicke postavke...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
simeparanoja kaže...

jel mi se čini, ili je sad mrežni (Tele2) signal slabiji na mobu?  

Ne mogu reći za offical, ali testirajući neke custom ICS romove, kod nekih je bio bolji, kod nekih slabiji. Međutim, treba uzeti u obzir da na ICS indikator signala sada ima 5 onih crtica za signal (na GB je 4), pa to zna malo zavarati neke dok poledaju signal.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 10:03 (bugi.kc).
14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Novi browser je odlican, iritira me nedostatak ikone za onl/off wifija u quick settings. ovaj post sam napisao sa ukljucenim WYSIWYG,cak je i sam stavio da je poslano sa moba. 455 mb slobodno rama bez task lillera,nice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Novi browser je odlican, iritira me nedostatak ikone za onl/off wifija u quick settings. ovaj post sam napisao sa ukljucenim WYSIWYG,cak je i sam stavio da je poslano sa moba. 455 mb slobodno rama bez task lillera,nice.

Meni se sviđa mijenjanje prozora, izvodi se puno glađe bez trzanja.

Kalko1212 ingame
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Problemcic poslije ICS-a.

Bug, ili samo kod mene?

Kod pisanja, kad drzim U i I, ne ispisuju se 8 i 9 nego U i I s preglasom  {#}

Ima kakva ideja?

Nadam se da necu morati vracati na tvornicke postavke...

Ovo kao na screenshotovima? Nije izgleda nikakav bug već je tako na ICS romovima sa Senseom 3.6/4.0

Možeš to maknuti tako što ćeš jezik tipkovnice promjeniti u npr. engleski.  Ukoliko želiš korisiti prepoznavanje i ispravak hrv riječi u postavkama namjesti spelling correction settings na hrv. jezik.

1.,2.,3. slika = problem (screenshot na Sense 4.0 Virtuous Eclipse romu)

4. slika = rješenje (jezik tipkovnice umjesto hrvatskog promjenjen na engleski)  (screenshot na Sense 3.6 Virtuous Shooter romu)

5.,6.,7. slika = rješenje da ostane prepoznavanje hrv. riječi unatoč promjenjenom jeziku tipkovnice (Sense 3.6 Virtuous Shooter)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 12:58 (assassin.st).
14 godina
assassin.st kaže...

Ovo kao na screenshotovima? Nije izgleda nikakav bug već je tako na ICS romovima sa Senseom 3.6/4.0

Možeš to maknuti tako što ćeš jezik tipkovnice promjeniti u npr. engleski.  Ukoliko želiš korisiti prepoznavanje i ispravak hrv riječi u postavkama namjesti spelling correction settings na hrv. jezik.

Opa, hvala!

Ne treba mi prepoznavanje i ispravak.

Cak i kad odaberes EN za jezik tipkovnice, nudi nasa slova kad dulje drzis: Š, Đ, .... Odlicno :)

Al ipak mi je cudna odluka da su vaznija ova slova s preglasom nego brojke.

14 godina
HTC Evo 3D

Jel ko uspio vratit sa S-OFF natrag na S-ON i original rom?

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
assassin.st kaže...

Opa, hvala!

Ne treba mi prepoznavanje i ispravak.

Cak i kad odaberes EN za jezik tipkovnice, nudi nasa slova kad dulje drzis: Š, Đ, .... Odlicno :)

Al ipak mi je cudna odluka da su vaznija ova slova s preglasom nego brojke.

Stvarno nelogična odluka. I smeta me što se ne može uključiti opcija da se prikazuju samo slova iz biranih jezika, tako da od dodatnih slova samo imam čćđšž, a ne ostale turske/švedske/njemačke i slične znakove.

Kawabunga kaže...

Jel ko uspio vratit sa S-OFF natrag na S-ON i original rom?

Ajmo ako je netko voljan opisati postupak unroota i vraćanja S-on, te lockanja bootloadera.

14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

HTC Super Tool ima opcije za relockanje bootloadera i unroot.

Vrlo je jednostavan za upotrebu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pranja kaže...

Jel to samo za one koji su unlockali preko HTCdev stranice ili ?

Anonymous is coming!
13 godina
Kawabunga kaže...
Pranja kaže...

Jel to samo za one koji su unlockali preko HTCdev stranice ili ?

Mislim da da. Nama bi trebao način za unroot i da bootloader vratimo na "LOCKED".

14 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Nije,možeš i ako nisi radio preko HTCDev-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Pranja kaže...

Nije,možeš i ako nisi radio preko HTCDev-a.

A što će pisati u bootloaderu, "RElocked" ili "locked"?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice