C905 ili lg renoir?

poruka: 16
|
čitano: 3.271
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
c905 ili lg renoir?

Evo napokon uzimam novi mob i ne mogu se odluciti izmedju ova dva.Bitna mi je kamera zato sam i mislio c905 ali renoir ima i vga video,ts i ne kvari se kao c905 pa molim misljenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C905 ili lg renoir?

Od koga si čuo da se C905 kvari? To nije istina.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C905 ili lg renoir?

na kojem god forumu sam citao o c905 bilo je problema sa zvucnikom...ako su rijesili taj problem onda odlicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C905 ili lg renoir?

Postoje dva tipa tog mobitela trenutno. Imaš ovdje o jednom a ovdje o drugom tipu.

Vjerujem da je ovaj drugi profinjena dorada.

Vjerojatno neko usavršenje.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: C905 ili lg renoir?
Bellatrix kaže...

Postoje dva tipa tog mobitela trenutno. Imaš ovdje o jednom a ovdje o drugom tipu.

Vjerujem da je ovaj drugi profinjena dorada.

Vjerojatno neko usavršenje.

17 godina
neaktivan
C905 ili lg renoir?

A biras bas izmedju 2 najgora 8MP mobitela... Ako ti je jako hitno, uzmi Samsung INNOV8, a ako mozes cekati jos mjesec i pol, uzmi Nokiju N86, onda ce imati najbolji fotic i opcenito ce biti najbolji mob sa 8MP foticem

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
macgyver kaže...

A biras bas izmedju 2 najgora 8MP mobitela... Ako ti je jako hitno, uzmi Samsung INNOV8, a ako mozes cekati jos mjesec i pol, uzmi Nokiju N86, onda ce imati najbolji fotic i opcenito ce biti najbolji mob sa 8MP foticem

omg pa mozda mu nije bitna kamera, a ja bi ti radije uzeo neki na touch, jer dummy brzo dosadi
King of the South!
17 godina
neaktivan
epic kaže...
macgyver kaže...

omg pa mozda mu nije bitna kamera, a ja bi ti radije uzeo neki na touch, jer dummy brzo dosadi

weks kaže...

Evo napokon uzimam novi mob i ne mogu se odluciti izmedju ova dva.Bitna mi je kamera zato sam i mislio c905 ali renoir ima i vga video,ts i ne kvari se kao c905 pa molim misljenja.

Mozda mu nije bitna, ali pretpostavljam iz njegovog posta da je
17 godina
protjeran
macgyver kaže...
epic kaže...
macgyver kaže...

weks kaže...

Mozda mu nije bitna, ali pretpostavljam iz njegovog posta da je
 ja se ispricavam, nisam cito post skroz neko proletio, onda naravno innov8
King of the South!
17 godina
epic kaže...
 ja se ispricavam, nisam cito post skroz neko proletio, onda naravno innov8
 da naravno, innov8. samo ima jedan mali minus gsmarena
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2009 14:39 (dejo6).
17 godina
C905 ili lg renoir?

jel ko zna kako staviti titlove za film u renoire.prijatelj je pokusavao ali nista.titlovi rade na kompu a u mobitelu ne.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C905 ili lg renoir?

Imas na usporedi.hr usporedni test samsung innov8 lg renoire i se c905. Moj izbor samsung. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
C905 ili lg renoir?

C905 definitivno,mnogo je bolji,biježi od LG-a.............

Samsun je bolji i od jednog i drugog ali i skuplji i glomazniji............

Goran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

SAmsung bolji-smješan si,uzmi oba u ruke,slikaj u svim uvjetima,kao što sam ja pa ćeš vidjeti koliko je C905 bolji!nitko nikad neće stići kamere od Sonyericssona.

16 godina
neaktivan
RE: c905 ili lg renoir?
imam c905 od prvog dana kada je došao sa carine u hr i nijednom mi se nije pokvario,pusti puste priče,pitaj one sa iskustvom
17 godina
protjeran
cybershotman kaže...

SAmsung bolji-smješan si,uzmi oba u ruke,slikaj u svim uvjetima,kao što sam ja pa ćeš vidjeti koliko je C905 bolji!nitko nikad neće stići kamere od Sonyericssona.

nije on smijesan nego ti kad tvrdis da c905 ima bolju kameru od innov8, alo na kojem ti planetu zivis, u svakom pogledu je bolji innov8, od ekrana do kamere , nemoj favorizirat onaj mob koji imas, nego objektivno gledaj

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice